Horoscopul lunii decembrie: Peștii vor lua decizii radicale

 Horoscopul lunii decembrie

Rac


Va fi o lună bună din punct de vedere financiar. Dacă îți doreai o schimbare pe plan profesional, acum este momentul să acționezi. În special, în a doua jumătate a lunii, toate acțiunile tale vor fi încununate de succes, astfel încât îți vei permite luxul de a rezerva o vacanță extravagantă pentru vara următoare.

Racii care se află într-o relație se bucură o perioadă foarte armonioasă fără niciun nor pe cer. Ba chiar și fluturii în stomac ar putea să reapară, cuplurile cu vechime vor reuși să reaprindă pasiunea care i-a adus împreună.
 
Racii singuri care sunt în căutarea unui partener au parte de un exces pe acest plan, astfel încât le va fi greu să aleagă persoana cu care să iasă la primă întâlnire.
Sfatul astrelor este să țină cont și de rațiune, numai de atracția fizică. Din păcate, toate oportunitățile apărute în această perioadă nu vor confirma pe termen lung, vor fi numai focuri de paie.

Leu


Trebuie să ai grijă la cheltuieli în această lună și să-ți faci planul pe termen lung. Trebuie să eviți orice subiect controversat cu colegii și partenerii de afaceri, fii diplomat/ă și banii vor veni spre tine de unde te aștepți mai puțin. Ultima parte a lunii va fi cea mai norocoasă din acest an pentru tine.
 
Leii au o perioadă cu multe provocări în luna decembrie. Apar ceva neînțelegeri în viața celor care sunt implicați într-o relație, dar tactul și diplomația Leilor, împreună cu dragostea pentru partener/parteneră, vor face ca momentele dificile să fie depășite.
Acesta este un aspect la care Leii sunt foarte atenți - își doresc mereu ca cel/cea de lângă ei să fie fericit/fericită și vor face mereu tot ce le stă în putere pentru asta.
 
Leii singuri decid să se implice într-o relație, lucru care s-ar putea să le iasă pentru că sunt foarte puține lucruri pe care Leii să și le dorească și să nu reușească să le pună în practică. Din fericire, sunt mari șanse să dea peste potențiali parteneri/partenere care să fie dezarmați/eîn fața puterii feline supreme și să accepte, lucru care să-i facă fericiți pe amândoi.

Fecioară


Ai cam cheltuit fără măsură până acum și e momentul să tragi linie. Nu doar că nu mai ai bani, dar ai intrat și în alte fonduri.
Data viitoare, ar fi bine să fii cu un ochi și pe ce mai ai în portofel sau pe card. Vei reuși să te redresezi puțin pe final de lună, dar trebuie să rămâi chibzuit/ă în continuare.
 
Fecioarele aflate într-o relație, chiar și cele căsătorite, suferă o dezămăgire profundă în privința partenerului/partenei. Dacă până acum părea totul perfect și era persoana cu care se completau cel mai bine, vor avea surpriza să constate acum că nu știu cine e străinul/străina de alături. Unele cupluri vor reuși, cu mult tact, să treacă peste această etapă de întrăinare, dar nu toate.
 
Fecioarele singure au parte de o perioadă excelentă. Se bucură de un succes enorm și sunt puse pe distracție.
Cele care chiar își caută un partener s-ar putea să nu aibă succes în această lună, dar distracția va fi la cote maxime. (Articolul continuă pe pagina următoare.)
 
Citește și: 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod