Horoscopul dragostei pentru luna decembrie: Taurii sunt răsfățații acestei luni

Fie că vorbim despre nativii singuri, fie că vorbim despre cei care se află într-o relație, luna decembrie pare să fie o perioadă excelentă pentru toți Taurii.
Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna decembrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta.
 
Berbec
 
Luna decembrie începe în forță pentru toți reprezentații zodiei. Cei singuri se simt lipsiți de speranță, deznădăjduire la care contribuie și atmosfera de Sărbători și clișeele din avalanșa de filme cu povești de dragoste cu final fericit de Crăciun. Un sfat prețios pentru toți cei care se simt singuri este să nu dea crezare gândurilor negre. Spre a doua jumătate a lunii, lucrurile încep să capete alt contur, reiei legătura cu vechi prieteni și vă faceți planuri împreună.
Într-un final, te vei bucura de o vacanță de iarnă de neuitat.
 
Cei care sunt într-o relația au parte de provocări în prima jumătate a lunii. Ies mici dispute din nimicuri, din cuvinte spuse pe ton necorespunzător sau din vorbe aruncate la nervi, iar aceste lucruri nu fac decât să adâncească golul dintre voi. Poate n-ar strica să te oprești din a discuta pentru a mia oară despre aceste conflicte, ar fi cazul să treceți peste și să vă vedeți de planurile voastre. Unele cupluri trec cu brio de această provocare a lunii decembrie. Unele, dar nu toate…

Taur

 
Răsfățații lunii decembrie par să fie Taurii.
Fie că vorbim despre nativii singuri, fie că vorbim despre cei care se află într-o relație, luna decembrie pare să fie o perioadă excelentă pentru toți. Cei care nu se află într-o relație s-ar putea să treacă la nivelul următor acum și avansează discuțiile despre căsătorie și copii. Fericirea este completă pentru că și familia extinsă susține această uniune, iar sărbătorile sunt un prilej tocmai bun pentru a suda relațiile. 
 
Taurii singuri cunosc oameni noi în acest sezon și, printre aceștia, s-ar putea să descopere o persoană fascinantă pe care să-și dorească să o păstreze pentru mult timp în viața lor.
Trebuie doar să aibă răbdare și să-ți mențină curiozitatea pentru a descoperi în jurul lor această persoană, care la început pare să treacă neobservată.
 

Gemeni

 
Relațiile familiale sunt o provocare pentru Gemeni în această lună. Cei care sunt căsătoriți traversează o criză în prima parte a lunii. Divergențele de opinii sunt mai acute ca niciodată și acest lucru afectează rutina familiei, ba chiar afectează relațiile și cu familia extinsă. Spre a doua jumătate a lunii, lucrurile încep să se îmbunătățească, dar e nevoie de compromis din ambele părți dacă amândoi vă doriți ca relația voastră să meargă mai departe.
 
Gemenii care sunt în căutarea unui partener mai de așteptat până vor descoperi persoana pe care o caută de foarte mult timp.
Sfatul astrelor este să aibă grijă cu oamenii din jurul lor acum. S-ar putea să cunoască pe cineva nou, dar să se dovedească a fi o dezamăgire. 
 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod