Horoscopul lunii aprilie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Vrei să ştii cum stai cu dragostea, sănătatea şi banii în luna aceasta? Află ce ţi-au pregătit astrele şi cum vei fi influenţată, în funcţie de zodia ta.
1 din 13

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Marte, planeta care îţi guvernează zodia, se află în Casa Cuplului pentru tine, ceea ce înseamnă că vei avea parte de acţiune în plan amoros. Înflăcărarea de care vei da dovadă nu este în totalitate pozitivă. Te poţi implica în situaţii neplăcute din cauza sentimentelor care te orbesc, dar poţi da dovadă şi de multă impulsivitate sau chiar agresivitate.
Luna aprilie prezintă pentru tine un risc crescut pentru producerea unor evenimente neplăcute. Este vorba de mici accidentări, de conflicte şi certuri apărute parcă din senin. Încearcă să-ţi ţii în frâu impulsivitatea pentru a evita situaţiile tensionate.
Nu stai deloc prost cu banii. Apar sume importante din surse nebănuite, iar recompensele de orice fel par să vină direct la tine. Este o perioadă benefică pentru tine din punct de vedere financiar.
Luna aprilie nu îţi aduce suprize neplăcute în ceea ce priveşte starea de sănătate. Soarele se va afla în prima parte a lunii în semnul tău, ceea ce înseamnă că ai o energie de invidiat şi te simţi excelent în pielea ta! Profită de aceste aspecte planetare benefice!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod