Horoscopul dragostei pentru săptămâna 7-13 iunie. Balanța trebuie să fie sinceră

Balanța trebuie să fie sinceră cu ea și cu partenerul de viață, altfel își va face extrem de mult rău.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Spațiul tău personal nu va fi invadat de nimeni decât dacă îți dorești acest lucru, așa că nu te mai gândi cu frică la asta.

Deschide gura pentru a scoate cuvintele pe care ți le reprimi. A spune cuiva că îl iubești nu îți va răpi intimitatea. Totul va fi bine în cele din urmă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Ești o persoană puternică și ai multă încredere în tine, de aceea opiniile celor din jur de obicei nu te afectează prea mult.

Cu toate acestea, nu ești de fier și unele cuvinte te-ar putea răscoli și răni. Când te confrunți cu această situație, amintește-ți cine ești. Și pentru că de obicei devii foarte rece atunci când te supără cineva foarte rău, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te asiguri că nu îți verști nervii pe persoana nepotrivită. De regulă, cel/cea care îți suportă ieșirile este chiar jumătatea ta. Nu este corect!
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

A sosit timpul să dai drumul poverilor tale.

Deschide-ți inima așa cum și-ai plănuit în ultima vreme și nu te teme. Ești mai puternic/ă și mai fericit/ă atunci când te accepți așa cum ești. Toate problemele amoroase se vor rezolva dacă iei măsuri în acest sens și dacă o faci din inimă. Nu îți fie frică de tine însăți/însuți sau de dorințele tale.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu îți ignora din nou intuiția, amintește-ți că este cea mai bună resursă a ta, în special când vine vorba de dragoste.

Dacă ești singur/ă, bazează-te pe prima impresie pe care ți-o face o persoană pe care o vei cunoaște în aceste zile. Dacă ești implicat/ă într-o relație și ai bănuieli că jumătatea ta îți ascunde ceva, atunci probabil așa se și întâmplă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Chiar dacă nu îți este deloc greu să te decizi atunci când vine vorba de ceva important și critic, este timpul să-ți reduci puțin din intensitate și să te gândești cu atenție la opțiuni.

Nu respinge atât de repede ideile oamenilor care te iubesc. Analizează puțin mai mult și nu uita că forța ta interioară va fi întotdeauna o caracteristică unică a ta. Așadar, nu trebuie să te temi! Vei avea niște poticniri, dar în cele din urmă, vei lua cea mai bună decizie. Când vine vorba de dragoste, mingea e la tine!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Răbdarea ta va fi testată și de aceea este atât de important să petreci puțin timp în meditație.

Atât cât îți permite programul. Este timpul să iei mai multă legătură cu eu-ul tău interior. În acest fel, atunci când persoanele pe care le consideri inconsistente în expresiile pe care le folosesc se apropie de tine, vei avea instrumentele necesare pentru a nu te îndepărta atât de repede, fără a lua în considerare o a doua șansă. Admiratorii/oarele au nevoie de această șansă, la fel cum uneori și tu ai nevoie de ea.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Lucrează un pic mai mult asupra neîncrederii tale.

Bazează-te pe ce îți spune inima și nu te teme de smerenie. Dacă i-ai greșit partenerului/ei de viață, nu te închide în tine și nu te autopedepsi. Să spui lucrurilor pe nume te va scoate din necazuri și te va ajuta să continui să progresezi în relație.
 

Citește și: 4 zodii care se aruncă într-o relație nouă imediat după despărțire

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Depune puțin mai multe eforturi pentru a-ți arăta întotdeauna adevăratele intenții și sentimente cu privire la partener/ă, relație și dragoste în general.

Nu te teme de propria vulnerabilitate. Chiar dacă le ții sub un scut, ele există și nu ar trebui să uiți asta. Sinceritatea este foarte importantă indiferent de domeniile vieții.  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Chiar dacă interiorul tău îți spune altceva, trebuie să știi că a venit timpul să te eliberezi.

Concentrează-te să înveți lucruri noi și să cauți noi distrageri pozitive. Acest lucru te va ajuta să nu devii obsedată de lucruri sau oameni. Dacă ai trecut recent printr-o despărțire, e momentul să te maturizezi și să lași totul în urmă. Dacă lucrurile sunt clare și ați pus punct relației din motive întemeiate, nu mai privi înapoi!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Din fericire, viața ta sentimentală este una sănătoasă și fericită.

Relația în care ești implicat/ă sau, mai bine spus, partenerul/a de viață îți dă forța necesară pentru a depăsi toate obstacolele vieții. Este foarte important să ai pe cineva lângă tine atunci când îți e greu, apreciază asta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Viața ta sentimentală nu va suferi prea mari schimbări în această săptămână.

Se poate chiar ca acest lucru să te plictisească și să te facă să îți dorești ceva nou. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă și de lungă durată, nu risca să faci o greșeală pe care nu o mai poți da înapoi. E fericirea ta, dar și a partenerului/ei în joc!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragostea nu îți creează probleme, partenerul/a de viață nu te incomodează cu nimic.

Îți poți urma planurile personale și visurile fără probleme, deoarece el/ea nu numai că e de acord cu tine, ci te și susține și te ajută atunci când ai nevoie. Dacă ești singur/ă, ești mulțumit/ă cu această situație, deoarece te poți ocupa exclusiv de carieră.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod