Horoscopul dragostei pentru săptămâna 7-13 decembrie. Taurul își recapătă încrederea și stima de sine

Taur, îți place imaginea pe care o vezi reflectată în ochii numeroșilor tăi admiratori. În mod cert, dragostea plutește în aer!


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Pe plan amoros, este timpul să-ți pui lucrurile în ordine. 

Decizi să iei taurul de coarne și să rezolvi problemele care te deranjează de ceva vreme. Ceea ce va trebui să faci în această săptămână este să îngropi trecutul și să pui bazele unei noi etape a vieții tale sentimentale. Nimic nu poate fi mai romantic decât o nouă relație sărbătorită la lumina lumânărilor.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E săptămâna ta!

Dacă până acum ai reușit să-ți optimizezi puterea incredibilă de seducție prin acțiuni specifice, cum ar fi o dietă, o schimbare de look sau sesiuni de masaj relaxante, săptămâna aceasta s-ar putea, în sfârșit, să te simți mulțumit/ă de tine însuți. Mai mult decât atât, îți place imaginea pe care o vezi reflectată în ochii numeroșilor tăi admiratori. În mod cert, dragostea plutește în aer. Ai parte de întâlniri frumoase, bucură-te de ele. Pune energiile proaste, îndoilile și neliniștile în dulap, acum ar trebui să acorzi prioritate absolută plăcerii și imprevizibilului.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este timpul să faci lumină asupra adevăratelor tale sentimente.

Una este să-ți dorești să păstrezi echilibrul în cuplu și cu totul alta să-ți ascunzi durerile și îndoielile făcând un sacrificiu personal incredibil. Nu bate în retragere, ci deschide-te în fața numeroaselor posibilități de a te reinventa. În această sătămână ar trebui să vorbești cu partenerul tău despre ceea ce îți dorești cu adevărat.
 

Citește și: Horoscopul dragostei pentru luna decembrie. Berbecul singur e pus pe distracție

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Această săptămână te trezește și te umple de energie, astfel încât ești gata de noi capitole.

Vei reuși să spui în cuvinte ceea ce ai ținut ascuns până acum din cauza timidității și nesiguranțelor. Dacă ești încă puțin temător/oare și nu te somți pregătit/ă să iesi din zona de confort, nu contează. Lucrurile vin la tine și va trebui să le deschizi ușa. Este timpul să începi să fii mai autentic/ă și mai sincer/ă cu tine și cu cei apropiați. Nu mai spune DA atunci când în sufletul tău stă ascuns cel mai ferm NU.

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei fi suficient de puternic/ă încât să faci acele schimbări pe care ți le dorești și pe care le-ai tot amânat.

Viața ta sentimentală are nevoie de un suflu de aer proaspăt. Acționează în mod diferit și vei evolua în ceea ce privește dragostea. Ia decizii cu inima și ieși din zona care îți oferă doar singuranță și nu și plăcere.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta stă sub semnul tandreței și înțelegerii.

E posibil să nu îți găsești cuvintele potrivite pentru a descrie tot ceea ce trăiești. Se întâmplă ceva, o schimbare sau o întâlnire încărcată de emoție. Doar ascultându-ți inima îți vei da seama despre ce este vorba. De asemenea, ar trebui să-ți urmezi intuiția și să nu îți pui la îndoială nicio clipă partenerul/a de viață. Problemele din cuplu vor dispărea, iar acest lucru îți va permite să-ți reconstruiești o relație care poate a devenit puțin fragilă. Vei fi mai dispus/ă să faci compromisuri pentru persoana iubită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Îți este foarte greu să te răzgândești când ai luat deja o decizie.

Mai ales atunci când vine vorba de certuri în dragoste. Se poate spune chiar că nu ești genul care să cedeze cu ușurință. Aceste lupte pentru putere te impulsionează din ce în ce mai mult. Nu renunți nici atunci când persoana de lângă tine suferă vizibil. În această săptămână ar trebui să faci o pauză, să fii mai flexibilă/ă și să-ți păstrezi energia războinică pentru alte domenii ale vieții tale. Dacă ești singur/ă, s-ar putea să te surprinzi seducând pe cineva extrem de atractiv.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână, senzualitatea și sensibilitatea vor exploda și vei observa că tot ceea ce simți iese la suprafață.

Visezi să fii fericit/ă înghemuit/ă în brațele partenerului/ei de viață, nu îți dorești nimic altceva. Vei căuta tandrețe mai mult decât pasiune. Te confrunți cu o energie necunoscută, astfel că nu știi cu să o folosești încă.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În ceea ce privește dragostea, ai o dorință puternică de a evolua.

Vrei să-ți duci relația la următorul nivel, însă omiți să te interesezi și de dorințele partenerului/ei de viață. Pot apărea confruntări pe această temă. Dacă ești singur, astrele te binecuvântează cu energie și vigoare, mai multă strălucire personală și mai mult contact cu identitatea și dorințele tale. Acest lucru îți oferă un atuu în oricare situație.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ai chef să călătorești, profită de această săptămână pentru a panifica în avans, astfel încât să nu existe complicații.

De asemenea, te poți înscrie la un curs interesant împreună cu persoana iubită. Încearcă în aceste zile să petreci mai mult timp cu aceasta pentru a vă suda relația puțin fragilă. Evită deciziile tranșante!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil ca în această săptămână să ai de-a face cu un partener de viață nemulțumit și gata să pună totul pe tavă.

E posibil ca acesta să se simtă criticat tot timpul și nu mai are de gând să accepte acest lucru. Dacă nu lăsați discuția să se transforme în ceartă și păstrați lucrurile calme și sincere, relația voastră poate avea o șansă de supraviețuire.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Abilitățile tale de ascultare și consiliere vor fi valoroase pentru cei apropiați și pentru partenerul/a de viață.

Dacă în ultima perioadă ai simțit nevoia de singurătate pentru a te reîncărca, din această săptămână începi încetul cu încetul să devii mai sociabil/ă și mai dornic/ă de fii alături de oamenii dragi.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod