Horoscopul dragostei pentru luna decembrie. Berbecul singur e pus pe distracție

Berbec, dacă ești singur, viața ta amorosă va fi activă. Nu vei căuta o relație serioasă, ci mai degrabă relații sporadice.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna decembrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În ceea ce privește dragostea, luna decembrie îți va da impresia că ești pus/ă pe pauză.

Dar nu e așa doar pentru tine, ci pentru toată lumea. Dacă ești implicat/ă într-o relație, nu vor exista modificări sau vești. Totul este plat și ar trebui să te bucuri de asta: Trăiește liniștea momentului! Doar dacă ești singur/ă, viața ta amorosă va fi activă. Nu vei căuta o relație serioasă, ci mai degrabă relații sporadice. Nu uita să folosești protecție!
 

Citește și: Horoscop 2021. Rac: Nimic măreț și important nu se va întâmpla fără muncă și eforturi!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Viața sentimentală continuă să-ți ofere cele mai mari satisfacții.

Te vei descurca foarte bine, iar tu și partenerul/a de viață vă veți simți fericiți. Vei continua să-i împărtășești totul și asta e de bine, deoarece comunicarea este foarte bună. Viața ta amoroasă este foaret activă și satisfăcătoare. Dacă ești singur/ă, vei atrage sexul opus și te vei distra cu puterea ta de seducție.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În dragoste, îți va merge fantastic în decembrie.

Acum începi o etapă romantică foarte importantă pentru viața ta de cuplu, una mai plină de înțelegere și romantism. Dacă ești singur/ă, vei avea atât de multe oportunități de aventură, dar și de relații serioase încât nu vei avea timp să te întâlnești cu toți cei pe care îi placi. Îi poți întâlni oriunde te duci: la muncă, activități culturale sau sportive, în cartier, prin intermediul prietenilor... profită de asta!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, luna aceasta va exista mai mult dialog în cuplu.

Acest lucru se întâmplă din cauza unor probleme legate de munca sau sănătatea persoanei iubite. Vă veți susține reciproc, iar problemele vă vor uni la fel de mult ca și iubirea. Dacă ești singur/ă, aceasta nu va fi o lună bună de a-ți căuta marea iubirea, ci mai degrabă te-ai axa pe relații pasagere sau aventuri de-o noapte.

Leu(22 iulie - 22 august)

Astrele te sfătuiesc să pui capăt acelei situații sentimentale complicate cu care te confrunți de ceva vreme.

Acționeaza după cum îți dictează inima și totul va fi bine într-un final. Nu vei putea să îți ascunzi supărarea la locul de muncă, însă lasă explicațiile pentru când te vei mai liniști.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, totul rămâne la fel și luna aceasta.

Armonia și bunăstarea merg mână-n mână cu dragostea dintre tine și partenerul/a de viață. Relaxați-vă în lumea voastră de vis! Dacă ești singur/ă, nu este un moment bun pentru a căuta un partener sau pentru a începe o relație. Vei fi concentrat mai mult asupra prietenilor și familiei tale.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, relația ta se va îmbunătăți încetul cu încetul și certurile și confruntările se vor diminua.

La sfârșitul lunii, poți spune că ai recăpătat armonia și romantismul cu partenerul/a de viață. Dacă ești singur/ă, decembrie îți va aduce o relație pasageră, dar nu o relație serioasă precum ți-ai dori.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Iubirea este din abundență și, cel mai important lucru, este reciprocă.

Persoana iubită îți urmează calea. Tu ești cel/cea care ține frâiele, iar partenerul/a de viață are încredere în tine. Trăiește aceste momente de fericire la maximum. Dacă ești singur/ă, nu vei duce lipsă de admiratori/oare. Poți seduce pe oricine îți propui, ceea ce îți hrănește orgoliul. Începând din a treia săptămână a lunii, ai putea să te îndrăgostești de cineva și să începi o relație cu acea persoană.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești caăsătorit/ă, va fi o lună grea.

Vor exista tensiuni între tine și persoana iubită, deoarece problemele care vor apărea produc divergențe din cauza diferențelor de opinie și a furiei. Te vei certa din cauza muncii și banilor. Dacă ești singur/ă, a doua săptămână din decembrie va fi mai bună decât prima. Vei întâlni pe cineva la fel de spiritual ca tine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ești căsătorit/ă sau într-o relație, va fi o lună a schimbărilor.

Viața ta amoroasă va fi afectată de conjuncțiile planetare astfel încât ba fi liniște, ba ceartă. Uneori te vei simți extrem de bine cu partenerul/a de viață, alteori dezacordurile și controversele vă pot conduce la discuții aprinse. Dacă ești singur/ă și ieși, farmecul tău ar putea face ravagii. Profită și lasă-te iubit/ă!
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine! 

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ești căsătorit/ă sau într-o relație, o a treia persoană apare în peisaj.

Ești total concentrat/ă pe muncă și familie și omiți lucruri cu adevărat importante. Încearcă să te apropii de partenerul/a de viață și să creezi mai multe momente de intimitate, altfel vor apărea probleme. Afecțiunea și detaliile romantice sunt importante. Dacă ești singur/ă, nimic nu te va împiedica să rupi inimile celor din jur.  

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație sau ești căsătorit/ă, te vei descurca mai bine acum decât luna trecută.

Vei va mai puțin exploziv/ă și mai tolerantă cu privire la partenerul/a de viață. De asemenea, vei da dovadă de mai mult romantism decât de obicei. Dacă ești singur/ă, volumul mare de muncă nu te va împiedica să ieși să te distrezi și să seduci peste tot pe unde ajungi. Cu toate acestea, nu e o lună bună pentru a te îndrăgosti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod