Horoscopul dragostei pentru săptămâna 6-12 . Leul poate face greșeala vieții lui

Impulsivitatea Leului, probabil cauzată de o întâlnire neașteptată, ar putea să îi creeze probleme. Va fi tentat să înlocuiască ceea ce are deja cu altceva.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Spontaneitatea ta se reîntoarce și te duce spre cele mai arzătoare plăceri.

Setea ta de viață revine intens în viața ta sentimentală. Pentru mulți nativi, un nou început va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni. Indiferent de situația ta actuală, vei experimenta o intensificare a sentimentelor, mai ales dacă primești afecțiune. Nu te implica în relații noi până nu analizezi foarte bine consecințele.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei fi nevoit/ă să iei unele decizii în această săptămână în ceea ce privește situația ta amoroasă.

Te vei confrunta cu situații care necesită o afirmare mai clară a valorilor, speranțelor și dorințelor tale. Anturajul tău va trebui să îți accepte alegerile. Este de așteptat o creștere a libidoului și a dorinței tale pentru plăcere. Momentele de pasiune vor fi un excelent antidot pentru a te vindeca de trecut.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Sentimentul de control și seninătate prezent în aceste zile te împinge către mai multe inițiative în viața ta amoroasă.

Vei avea parte de zile remarcabile, în care nimic nu va fi nesimnificativ. Modul tău de gândire se extinde, astfel încât să-ți înțelegi mai bine partenerul. Vrei să scapi de rutină și vei face tot ce ține de tine în acest sens.
 

Citește și: 6 zodii de bărbați cu așteptări extrem de mari de la partenerele lor

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Îți va fi greu să te menții cu picioarele pe pământ în anumite situații pe care le vei trăi în această săptămână în ceea ce privește dragostea.

Dacă ești singur/ă, este posibil să nu știi clar ce angajament îți iei. Vei avea mai multe opțiuni în față. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, vei fi nevoit/ă să treci prin momente de dezgustare totală.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai grijă să nu-ți distrugi relația din cauza unor capricii.

Impulsivitatea ta, probabil cauzată de o întâlnire neașteptată, ar putea să îți creeze probleme. Gândește-te bine înainte de a înlocui ceea ce ai cu altceva. Vei avea puține momente în care să te plictisești sau să te simți singur/ă. Dacă ești disponibil/ă emoțional, o serie de întâlniri te duc tot mai aproape de îndeplinirea viselor.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Atmosfera acestei săptămâni este plină de optimism în ceea ce privește viața ta amoroasă.

Tot ce trebuie să faci acum este să dai drumul frâielor modestiei tale, ceea ce nu va fi deloc ușor. Momentele de dezacord care vor exista te vor ajuta să îți schimbi modul de gândire. Așteaptă-te la sentimente intense în care atracția fizică va fi pe deplin prezentă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Cauți surse de noi plăceri în viața ta amoroasă.

Prin dialog poți găsi calea cea mai bună, mai ales dacă ești deja implica/ă într-o relație. De asemenea, și răbdarea joacă un rol important în atingerea obiectivelor tale. Așteaptă-te la mișcări între încredere și îndoială, afirmare și interogare. Potențialii parteneri trebuie să treacă testul timpului pentru a avea rezultate bune.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu pierde ocazia de a avea o companie bună în această săptămână.

Acceptă propunerile care ți se par interesante și investește în ceea ce ai ales. Atmosfera din cuplu este armonioasă și promovează trecerea la pasul următor în relație. Motivează-l pe cel de lângă tine să te urmeze, dar nu îl forța!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei aprofunda noile tale dorințe în ceea ce privește dragostea în această săptămână.

Astrele te împing spre romantism, pasiune și afirmare. Comportamentul tău se îmbogățește cu o înțelegere mai mare a celuilalt, lucru care creează o atmosferă mult mai plăcută și liniștită în cuplu.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În această săptămână există foc și pasiune în viața ta amoroasă.

Nu vei pierde oportunitățile de a o îmbogăți cu momente intense. Nu îți fie teamă să te lași purtat/ă de val cu o persoană necunoscută, pentru că aceasta se poate dovedi a fi partenerul ideal. Lasă mândria deoparte, joacă riscant și ai șanse mari la fericire.
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ești singur/ă, această săptămână vine cu numeroase posibilități de împăcare sau implicare în noi relații.

Impulsivitatea de care dai dovadă te determină să acționezi mai curajos și să te exprimi mai direct decât de obicei. Acest lucru îți va facilita procesul de cucerire a persoanei pe care o placi.

Pești(19 februarie - 20 martie)

O influență excelentă îți energizează viața sentimentală în această săptămână.

Astrele îți alimentează voința, îți oferă putere și curaj pentru a te implica într-o nouă relație amoroasă. Acționezi cu înțelepciune și știi să rezolvi problemele care apar în cuplu chiar dacă nu ai parte de ajutor.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod