Horoscopul săptămânii 6-12 iulie. Fecioara va avea parte de surprize plăcute

Fecioara este una dintre puținele zodii cărora le va merge bine pe toate planurile vieții în aceste zile. Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Spontaneitatea ta se reîntoarce și te duce spre cele mai arzătoare plăceri. Setea ta de viață revine intens în viața ta sentimentală. Pentru mulți nativi, un nou început va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni. Indiferent de situația ta actuală, vei experimenta o intensificare a sentimentelor, mai ales dacă primești afecțiune. Nu te implica în relații noi până nu analizezi foarte bine consecințele.

Săptămâna aceasta ai ocazia de a-ți evidenția abilitățile și de a-ți exprima ideile cu o mai mare ușurință decât de obicei. Toate acestea te vir ajuta să obții o stabilitate financiară adevărată. Imprevizibilul îți va dezvălui creativitatea. Studiul și reflecția îți vor aduce noroc material.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei fi nevoit/ă să iei unele decizii în această săptămână în ceea ce privește situația ta amoroasă. Te vei confrunta cu situații care necesită o afirmare mai clară a valorilor, speranțelor și dorințelor tale. Anturajul tău va trebui să îți accepte alegerile. Este de așteptat o creștere a libidoului și a dorinței tale pentru plăcere. Momentele de pasiune vor fi un excelent antidot pentru a te vindeca de trecut.

Vei fi inspirat/ă în viața ta profesională în această săptămână. Dacă lucrezi în echipă, nu vei întâmpina probleme în a găsi punctele slabe care vă trag în jos pe tine și pe colegii tăi. Inteligența ta te duce departe și reușești cu brio să treci peste obstacolele puse special pentru a te face să încetinești ritmul. Ești tot mai aproape de un succes financiar răsunător. 

Citește și: Zodii de femei norocoase. Nativa din Taur are noroc în dragoste, cea din Scorpion la bani

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Sentimentul de control și seninătate prezent în aceste zile te împinge către mai multe inițiative în viața ta amoroasă. Vei avea parte de zile remarcabile, în care nimic nu va fi nesimnificativ. Modul tău de gândire se extinde, astfel încât să-ți înțelegi mai bine partenerul. Vrei să scapi de rutină și vei face tot ce ține de tine în acest sens.

În ceea ce privește banii, astrele te protejează în această săptămână. Vei reuși să îți acoperi cheltuielile de bază fără probleme. Pragmatismul tău a revenit și vei știi mult mai bine cum să reacționezi în fața tentațiilor de cumpărături care abundă în jurul tău. Tot ceea ce are legătură cu investițiile va avea succes.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Îți va fi greu să te menții cu picioarele pe pământ în anumite situații pe care le vei trăi în această săptămână în ceea ce privește dragostea. Dacă ești singur/ă, este posibil să nu știi clar ce angajament îți iei. Vei avea mai multe opțiuni în față. Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, vei fi nevoit/ă să treci prin momente de dezgustare totală.

Situația ta financiară va fi favorizată în această săptămână. Fie că primești răspunsuri rapide la cereri administrative sau legale, oficiale sau ca parte a unei strategii de dezvoltare a afacerilor, norocul va fi de partea ta. Stai bine la capitolul comunicare și vei reuși să îți convingi interlocutorii fără probleme. Cu toate acestea, ai tendința de a fi ușor impusiv/ă, fii atent/ă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai grijă să nu-ți distrugi relația din cauza unor capricii. Impulsivitatea ta, probabil cauzată de o întâlnire neașteptată, ar putea să îți creeze probleme. Gândește-te bine înainte de a înlocui ceea ce ai cu altceva. Vei avea puține momente în care să te plictisești sau să te simți singur/ă. Dacă ești disponibil/ă emoțional, o serie de întâlniri te duc tot mai aproape de îndeplinirea viselor.

Începutul săptămânii promite să fie relativ neutru din punct de vedere financiar, lasându-ți libertatea de a-ți reconsidera bugetul în mod obiectiv. Fă un pas înapoi asupra obiectivelor tale financiare și reechilibrează-ți așteptările. Weekendul va fi promițător în ceea ce privește discuțiile și negocierile.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Atmosfera acestei săptămâni este plină de optimism în ceea ce privește viața ta amoroasă. Tot ce trebuie să faci acum este să dai drumul frâielor modestiei tale, ceea ce nu va fi deloc ușor. Momentele de dezacord care vor exista te vor ajuta să îți schimbi modul de gândire. Așteaptă-te la sentimente intense în care atracția fizică va fi pe deplin prezentă.

Vei avea o perspectivă mai profundă asupra situației tale financiare, ceea ce te va determina să reduci din cheltuieli. Astrele îți aduc mai multă înțelepciune, motiv pentru care vei face față ispitelor. Investițiile sunt favorabile, în special în străinătate sau dacă sunt legate de comerțul exterior.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Cauți surse de noi plăceri în viața ta amoroasă. Prin dialog poți găsi calea cea mai bună, mai ales dacă ești deja implica/ă într-o relație. De asemenea, și răbdarea joacă un rol important în atingerea obiectivelor tale. Așteaptă-te la mișcări între încredere și îndoială, afirmare și interogare. Potențialii parteneri trebuie să treacă testul timpului pentru a avea rezultate bune.

Banii capătă o nouă semnificație pentru tine în această săptămână. Vei avea nevoie de mai mulți pentru a-ți acoperi toate nevoile. Ești tentat/ă să acționezi cu impulsivitate în ceea ce privește achizițiile care nu sunt întotdeauna cu adevărat întemeiate. Pentru a reuși, trebuie să îți faci un plan și să te gândești la repercusiuni înainte de a acționa.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu pierde ocazia de a avea o companie bună în această săptămână. Acceptă propunerile care ți se par interesante și investește în ceea ce ai ales. Atmosfera din cuplu este armonioasă și promovează trecerea la pasul următor în relație. Motivează-l pe cel de lângă tine să te urmeze, dar nu îl forța!

Simțul datoriei crește și îți folosești abilitățile profesionale la maximum pentru a avea succes financiar. Resursele tale, canalizate în mod util, îți oferă o șansă considerabilă de evoluție. Condiția este să nu rămâi anonim/ă. Vei avea parte de situații care îți vor permite să creezi parteneriate noi și puternice pe termen lung.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei aprofunda noile tale dorințe în ceea ce privește dragostea în această săptămână. Astrele te împing spre romantism, pasiune și afirmare. Comportamentul tău se îmbogățește cu o înțelegere mai mare a celuilalt, lucru care creează o atmosferă mult mai plăcută și liniștită în cuplu.

Va trebui să îți planifici diferit bugetul în această săptămână pentru a te adapta schimbărilor care se vor produce. Vei avea parte de cheltuieli neprevăzute, dar acestea vor fi echilibrate de posibilități de extindere financiară, care nu vor fi neglijate chiar dacă necesită eforturi susținute. Este esențial să nu ai îndoieli.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În această săptămână există foc și pasiune în viața ta amoroasă. Nu vei pierde oportunitățile de a o îmbogăți cu momente intense. Nu îți fie teamă să te lași purtat/ă de val cu o persoană necunoscută, pentru că aceasta se poate dovedi a fi partenerul ideal. Lasă mândria deoparte, joacă riscant și ai șanse mari la fericire.

Vei avea suficientă energie în această săptămână, astfel încât să îți resuscitezi situația financiară. Îți dorești să meriți tot ce obții și faci tot posibilul să câștigi cinstit. Evită pericolele! Succesul va ajunge la tine dacă ești dispus/ă să depui eforturile necesare în acest sens.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ești singur/ă, această săptămână vine cu numeroase posibilități de împăcare sau implicare în noi relații. Impulsivitatea de care dai dovadă te determină să acționezi mai curajos și să te exprimi mai direct decât de obicei. Acest lucru îți va facilita procesul de cucerire a persoanei pe care o placi.

Situația ta financiară traversează o perioadă mai puțin bună și simți o încetinire a evoluției tale. Vei avea tendința de a amâna voluntar plata unor facturi sau taxe de teama de a nu rămâne cu buzunarele complet goale. Ai nevoie de stabilitate, de aceea te vei concentra pe găsirea unor noi surse de venit. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Pești(19 februarie - 20 martie)

O influență excelentă îți energizează viața sentimentală în această săptămână. Astrele îți alimentează voința, îți oferă putere și curaj pentru a te implica într-o nouă relație amoroasă. Acționezi cu înțelepciune și știi să rezolvi problemele care apar în cuplu chiar dacă nu ai parte de ajutor.

Seninătatea ta combinată cu ambiția te duc tot mai aproape de succes în această săptămână. Reușești să controlezi evenimentele perturbatoare și le transformi în avantajul tău. Tactica ta va fi un atu pentru a-ți atinge obiectivele financiare. Nu ai parte de relaxare, însă va merita din plin.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod