Horoscopul dragostei pentru săptămâna 29 august-4 septembrie. Taurul chiar nu va avea o săptămână ușoară

Taurul chiar nu va avea o săptămână ușoară în ceea ce privește dragostea.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În ceea ce privește iubirea și relațiile, situația este un pic cam complicată.

Poate că presiunea muncii te face să ai un comportament nepotrivit față de persoana de lângă tine, fără ca aceasta să aibă vreo vină.

Ești foarte nedrept/eaptă, cu atât mai mult că nu îți ceri scuze în momentele în care realizezi că ai greșit. 

Citește și: Horoscopul lunii septembrie

Taur(21 aprilie - 21 mai)

La nivel sentimental, aceasta chiar nu va fi o săptămână ușoară. Sunt nori la orizont pentru toți nativii zodiei, fie ei bărbați ori femei.

Cu toate acestea, te vei simți suficient de puternic/ă pentru a lua cea mai potrivită decizie și de a-ți asuma consecințele.

Dacă alegi să închei o relație, cu siguranță nu va fi un moment ușor la început, dar foarte curând îți vei da seama că ai făcut pasul potrivit.

Îți vei recupera dorința de a ieși și de a te distra alături de prieteni. Deși anumiți oameni sunt împotrivă, poți fi convins/ă că este cel mai bun lucru de făcut.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

La nivel sentimental, este posibil să treci prin momente de criză cu partenerul/a de viață. Poate că pe perioada relației voastre, atitudinea lui/ei s-a schimbat și acum este mai autoritar/ă ca înainte.

Nu căuta scuze pentru acest comportament, un cuplu implică doi oameni cu aceleași drepturi și obligații, pe picior de egalitate.

Nu tolera această situțaie sau vei suferi!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta vei avea parte de multă liniște în ceea ce privește dragostea, deși poate nu ți-ai dori atât de multă.

Relația în care ești implicat/ă e monotonă, partenerului/ei de viață plăcându-i acest lucru, însă ție mai puțin.

Cu toate acestea, este deschis/ă la orice propunere din partea ta, așa că fă un plan pentru a sparge rutina.

Leu(22 iulie - 22 august)

Pe plan sentimental, spiritele vor fi încinse și vor apărea numeroase discuții la începutul acestei săptămâni.

Din fericire, te bucuri de protecția astrelor care îți sar ajutor și care vor crește pasiunea din cuplu pentru ca săptămână să se încheie cât de romantic posibil.

Dacă ești singur/ă, nu mai căuta unde te-ai aștepta să găsești ceva, persoana potrivită se află în locuri necunoscute!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

La capitolul dragoste, știi că există cineva cu care ai fi putut avea o relație, dar în acele momente ai decis să nu o faci. Dacă te-ai răzgândit, săptămâna aceasta este perfectă pentru a încerca să reiei legătura cu acea persoană. Astrele favorizează împăcările de orice fel.

Dacă ești implicat/ă deja într-o relație, cel mai probabil vei avea parte de mult stres din cauza nemulțumirilor produse de partener/ă. Încearcă să discutați pe îndelete.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Viața ta va fi marcată în această săptămână de situația ta sentimentală. Ești obsedat/ă de ceva timp de posibila infidelitate a partenerului/ei, fără să existe motive întemeiate pentru asta.

Această gelozie a creat un gol în relație și, deși ești conștient/ă că trebuie să te controlezi, nu poți.

Acest comportament l-a făcut pe cel de lângă tine să se răcească, iar dacă nu-ți schimbi atitudinea, îl vei pierde și vei regreta.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În domeniul iubirii, nu cere de la partener/ă lucruri pe care nu ești dispus/ă să le oferi. La începutul relației a tolerat-o, dar acum este din ce în ce mai puțin dispus să o facă. Schimbă-ți atitudinea sau el își va schimba partenera.

Dacă ești singur/ă, ai grijă cu pretențiile, deoarece prea multe mofturi îți alungă șansa la iubire. Nu spune nimeni să îl accepți pe primul venit, însă ai niște standarde mult prea ridicate.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Din punct de vedere sentimental, s-ar putea să fii dezampgit/ă pentru că partenerul/a de viață acordă mai multă atenție muncii lui/ei decât ție. Exact așa percepi tu lucruri, nu neapărat că așa și este.

Este adevărat că se confruntă cu foarte multe presiuni la locul de  muncă și că uneori este nevoit/ă să-i acorde prioritate, dar asta nu este o regulă și nu poți generaliza.

Cu toate acestea, situația se va îmbunătăți spre finalul săptămânii când veți reuși să fugiți undeva doar voi doi. El/ea te iubește, nu te îndoi de asta!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În mediul familial pot sosi vești bune și va domni pozitivitatea și buna dispoziție.

Sectorul sentimental va cere acum multă răbdare, mai ales dacă vrei să mergi mai departe cu o relație în care ești implicat/ă de mult timp. Îți dai seama că partenerul tău s-a schimbat. Acest lucru este cu siguranță adevărat, dar și tu te-ai schimbat.

Este normal, amândoi ați evoluat de la începutul relației voastre. Acum important este să știi dacă esențialul este intact și dacă mai aveți aceleași obiective pentru viitorul comun. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În domeniul sentimental, zilele acestea s-ar putea să descoperi că persoana de care te-ai îndrăgostit nebunește este un sac de conflicte și îți creează foarte multe probleme. Va trebui să iei o decizie și să alegi între a-ți urma inima sau a-ți asculta mintea. Ia-ți timpul necesar, deoarece nu este o decizie ușoară.

Dacă ești singur/ă, vei avea parte de o întâlnire neașteptată cu o persoană din trecut cu care ai încercat să ai o relație. Acum situația este cu totul alta și vei reacționa destul de relaxat/ă. Așa și trebuie!

Pești(19 februarie - 20 martie)

În dragoste, te așteaptă o săptămână foarte bună. Îți vei da seama mai mult ca oricând că persoana de lângă tine este ființa ideală pentru tine. Nu uita să-i spui și ei asta, e important să știe că o apreciezi.

Dacă ești singură, te bucuri de liniștea mult dorită, liniștea la care ai tânjit dintotdeauna și nu ai putut să te bucuri de ea. Cel mai probabil te-ai despărțit recent de cineva, iar această decizie a fost cel mai bun lucru care ți s-ar fi putut întâmpla vreodată.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod