Horoscopul banilor pentru săptămâna 29 august-4 septembrie. Leul se bucură de recunoaștere și recompense

Leul se bucură de recunoaștere și recompense, însă trebuie să fie precaut.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Va există multă activitate în viața ta în această săptămână. Este posibil să fii nevoit/ă să călătorești în interes profesional ori financiar.

Din fericire, cu toată munca grea, vei putea să-ți îndeplinești tot ce ți-ai propus.

Nu stai rău nici acum în ceea ce privește banii, așa că nu trebuie să te ții de la anumite cheltuieli care îți aduc satisfacție. Atât timp cât nu exagerezi, totul este în regulă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămâna, astrele protejează casa și orice fel de activități cu privire la casă. Este momentul ideal pentru a putea găsi apartamentul sau casa de vis.

Dacă nu ai reușit să te ocupi de asta până acum, mergi la o agenție imobiliară. Cu siguranță vei găsi ceea ce cauți.

Domeniul profesional și financiar îți rezervă o surpriză plăcută, va fi vorba despre ceva la care ai renunțat în trecut, dar care săptămâna aceasta se va împlini. 

Citește și: Horoscopul lunii septembrie

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă te dedici unei activități comerciale, te așteaptă o săptămână grozavă, deoarece carisma ta va fi mult sporită și te va ajuta să vinzi aproape orice. Cu beneficiul economic în consecință pe care acest lucru îl presupune, desigur!

Aceste câștiguri îți vor fi de mare folos în aceste zile, deoarece vei avea parte de o cheltuială neprevăzută, cum ar fi o avarie la mașină sau la aerul condiționat din casa ta.

Dacă lucrezi pentru altcineva, astrele te vor ajuta să reușești la interviuri pentru un nou loc de muncă, dacă ești în căutarea unuia.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nici cu banii nu o duci prea rău, dar ai grijă să nu investești prea mult în distracție. Dacă abia te-ai întors din vacanță, ia o pauză de la distracție pentru a nu-ți face o gaură prea mare în buget.

Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă sau vrei să rupi un parteneriat, încearcă să fii cât poți de diplomat/ă și să nu arunci cu noroi în oamenii și experiențele din trecut.

Leu(22 iulie - 22 august)

Zilele acestea vei trăi momente excelente la locul de muncă. Ai crezut că nimeni nu ți-a apreciat eforturile, dar acum îți vor arăta că nu e cazul, că munca ta este foarte apreciată. Această recunoaștere poate veni la tine sub forma unei recompense.

Aspectul economic este bine sponsorizat. Cu toate acestea, bucuria copleșitoare de a ști că ești apreciat/ă din punct de vedere profesional te poate determina să mergi la cumpărături și să iei tot ce îți iese în cale.

Acest lucru ți-ar dezechilibra bugetul, indiferent cât de  mult venit suplimentar produci. Evită să mergi la mall-uri și nu face cumpărături online. Vei fi bucuros/oasă apoi că nu ai cedat ispitei.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În domeniul muncii, te așteaptă o săptămână grea, deoarece eforturile tale nu sunt tratate la adevărata lor valoare și, totodată, dacă faci cea mai mică greșeală, vei primi mustrări.

Cu toate acestea, aceste zile vor fi propice pentru concretizarea propriilor proiecte și planificarea modului de realizare a acestora. Este timpul să te gândești serios să îți îndeplinești visul și să te elliberezi de tirania șefilor.

Dacă reușești să începi propria afacere, aceasta va genera profituri mari care îți vor permite să trăiești foarte bine.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Banii și cariera nu sunt o prioritate pentru tine. Încearcă să nu îți neglijezi muncă doar pentru că ai altele pe cap. Separă treburile și fii cât se poate de matur/ă și responsabil/ă.

Spre weekend vei primi o ofertă de muncă sau de colaborare care îți va rotunji veniturile pe neașteptate. Dacă e nevoie de mai multe persoane pentru asta, propune-le mai departe prietenilor tăi. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta ești mai agitat/ă decât de obicei și trebuie să faci tot posibilul pentru a te calma. În caz contrar, te vei certa cu toată lumea, de la colegi la șefi.

Acest lucru presupune o irosire brutală de energie, care îți va sabota propriul succes. Ai nevoie de bani și nu îi poți obține decât lucrând în echipă, așa că fă bine să te înțelegi cu cei din jurul tău.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

La locul de muncă încearcă să stai departe de orice conflict, ultimul lucru de care ai nevoie este să fii infectat/ă cu negativitate. Dacă ești stresat/ă, nu vei putea da randament și nu vei putea să ai câștigurile la care aspiri.

Mai mult decât atât, nu îți poți permite să se întâmple ceva cu veniturile tale actuale, deoarece ai multe cheltuieli pe care nu e-ai putea susține doar din economii.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Astrele favorizează noi începuturi profesionale și economice în aceste zile. Ai putea primi o propunere foarte interesantă de schimbare a locului de muncă.

Evaluează foarte bine argumentele pro și contra înainte de a te decide, dar când o faci, amintește-ți că, chiar dacă există un risc, o anumită conjuncție astrală te protejează. Vei avea dreptate în alegerea ta.

Cu toate acestea, dacă te hotărăști să ceri un sfat, încearcă să nu o faci printre oamenii din mediul tău actual de lucru. Mai bine fă-o cu prietenii ori familia.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

La locul de muncă te așteaptă câteva schimbări. Dacă în prezent ești în căutarea unui loc de muncă, în această săptămână ai mai multe oportunități decât în mod normal.

În rest, situația financiară este una stabilă, pentru că nu vei permite să ai o pauză prea mare în care să nu lucrezi, iar economiile sunt suficiente pentru a acoperi o lună, două de libertate. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Profită de această săptămână pentru a face lucrurile plictisitoare de la locul de muncă pe care le-ai tot amânat până acum.

Astrele îți recomandă multă atenție atunci când vine vorba de documente și acte oficiale, altfel riști să îți faci găuri seriose în buget.

Nu te bază pe alții în ceea ce privește banii, chiar dacă anumite persoane trebuie să-ți returneze anumite împrumuturi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod