Horoscopul lunii septembrie. Vărsătorul nu trebuie să confunde prietenia cu dragostea

Vărsătorul nu trebuie să confunde prietenia cu dragostea, altfel va fi dezamăgit.



Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna septembrie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Partenerul/a sau soțul/soția va face unele schimbări necesare în această lună.

În a doua jumătate a lunii septembrie, evită aventurile riscante. Va fi o lună interesantă în ceea ce privește relațiile cu rudele tale.

Vei da dovadă de empatie, vei începe să socializezi și să cunoști mai mulți oameni prin intermediul activităților caritabile pe care le desfășori.

Atractivitatea îți crește, nu vei avea motive să te plângi de lipsa de interes din partea sexului opus. Dacă ești deja implicat/ă într-o relație serioasă, tu și cel/cea de lângă tine veți lua decizii importante de viitor.

Bani

Dacă reușești să rămâi calm/ă și stăpân/ă pe tine, la sfârșitul lunii vei culege roadele muncii tale. Luna septembrie va fi foarte bună să vinzi sau să cumperi proprietăți.

Acum este cel mai bun moment pentru a-ți dezvolta interesul pentru problemele profesionale. Vei simți puterea de a acționa, ideile vor apărea și vor fi cu adevărat geniale.

Deciziile financiare ale partenerului/ei de viață vor fi bune și importante.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Luna septembrie este grozavă pentru dragoste. Mai ales la mijlocul lunii te poți aștepte la zile foarte bune în ceea ce privește relațiile. Există posibiltatea de a-ți mări familia.

Dacă ești singur/ă, vei porni în căutarea de noi cunoștințe, numai că vei da de cineva care se arată interesat de tine, când de fapt e concentrat pe profit și nu pe relații.

Este mai bine să nu îți faci speranțe, deoarece această fascinație nu va dura mult.

Bani

În ceea ce privește cariera și banii, septembrie va fi o perioadă de progres. Cu toate acestea, trebuie să îți amintești că înainte de a lua decizii sau de a face investiții importante, trebuie să discuți cu cei dragi.

Familia te va ajuta să abordezi optim subiectul și să obții succesul. Ascultă-le ideile!

O planificare adecvată, combinată cu cheltuieli raționale, va avea ca rezultat stabilitatea financiară.

Luna aceasta, profiturile pe care le-ai obținut până acum din afacerile în care ești implica/ă vor începe să scadă.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

În prima jumătate a lunii septembrie vei pune familia pe primul loc. Dacă ești într-o relație, va fi bine, doar ferește-te de acei membrii ai familiei care sunt băgăcioși și îți dau sfaturi pe care nu le ceri.

Nu te plânge de lipsa norocului în dragoste, deoarece nu va fi deloc așa.

Farmecul tău personal luna aceasta va fi extrem de puternic și vei întâlni o persoană foarte interesantă care te va intrigă. Inima ta va fi cucerită, ceea ce va contribui la atmosfera romantică. Nu-ți fie frică de iubire pentru că posibilitatea unei fericiri reale este rară. Ai încredere în intuiția ta, ea îți va spune ce să faci.

Bani

În a doua jumătate a lunii septembrie te vei concentra pe munca plătită. Astrele îți vor oferi perspective noi și interesante pentru dezvoltarea ta profesională. Ar fi păcat să nu profiți de ele!

Pe de altă parte, astrele nu prezic îmbunătățirea situației tale financiare. Septembrie nu este cel mai bun moment pentru a face cheltuieli mari. Fă-ți un plan financiar și respectă-l, deoarece tentația va fi mare. Ți se recomandă prudență. 

Citește și: Cea mai toxică trăsătură a ta, în funcție de latura ascunsă a zodiei tale

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Relațiile tale vor fi bune în această lună, este importantă să nu îți neglijezi partenerul/a și să apreciezi ceea ce face pentru binele comun.

Petrecerea timpului împreună va oferi casei voastre o atmosferă foarte plăcută și multă bucurie.

Dacă ești singur/ă, vei da dovadă de mult farmec personal, ceea ce va face ca întâlnirile și evenimentele sociale să fie mult mai frecvente ca înainte. Astrele vor favoriza dragostea, așa că poți porni în căutarea acelei persoane special!

Bani

Dacă simți că munca și potențialul tău sunt irosite, este timpul pentru o schimbare.

Din punct de vedere financiar, septembrie promite a fi foarte bun. Astrele vor face banii să vină.

Cheltuielile majore pe care le vei face vor fi prin prisma unei rude, dar nu îți face griji, investiția va fi răsplătită. La finalul lunii, gândește-te bine înainte de a investi, deoarece există un risc major de pierderi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Dacă ești singur/ă, nu ar trebui să renunți la petreceri sau adunări sociale, deoarece șansele de a-ți întâlni marea dragoste sunt mult mai mari. Când se întâmplă acest lucru, fii atent/ă, deoarece îți poți speria potențialul partener cu o relație prea serioasă.

Dacă ești implicat/ă deja într-o relație, asigură-te că petreci în mod activ timp cu persoana iubită, deoarece pasiunea este mare. Să arăți mai multă afecțiune în dormitor va da roade.

La sfârșit de septembrie, este mai bine să închizi ochii și să nu pui presiune asupra partenerului/ei. Acesta nu este un moment bun pentru a aborda lucruri importante sau pentru a schimba ceva.

Bani

Viața profesională va fi dominantă în această lună. Vei munci dincolo de puterile tale, dar conducerea va ține seama de eforturile tale, așa că trebuie să fii perseverent/ă.

Dacă cineva îți propune o colaborare pentru o afacere, refuză politicos, nu este un moment bun să o faci. Mai degrabă gândește-te să-ți începi propria afacere. Dacă îți asumi acest risc, va exista șansa să câștigi mulți bani.

Dacă se întâmplă acest lucru, merită să îți faci un cont de economii.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Din păcate, consecințele deciziilor luate cu luni în urmă te vor ajunge din urmă și va avea loc un conflict intern. Dacă ai copii, vor apărea probleme serioase cu ei.

Dacă ești singur/ă, ai ocazia să cunoști pe cineva fascinant, cu care să construiești o relație de durată.

Dacă ești într-o relație, dragostea plutește în aer. Septembrie este un moment bun pentru o cerere în căsătorie.

Bani

Luna aceasta, trebuie să-ți lași deoparte ambițiile și să-ți concentrezi atenția asupra problemelor de familie. Prin urmare, dacă plănuiești schimbări în domeniul profesional, este mai bine să te oprești pentru că această decizie îți va aduce mai mult rău decât bine.

Fecioara cu idei spectaculoase si inovatoare nu trebuie să se abtina de la implementarea lor, pentru ca vor deveni o mare sursă de bani. Ingeniozitatea și consecvența în acțiune vor da roade, așa că investește și cumpără.

Sfârșitul lunii va aduce stabilitate în chestiuni financiare. În cele din urmă, va trebui să numeri fiecare bănuț, deoarece dacă te lași purtat/ă de val, resursele se vor risipi rapid.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

O căutare excesivă a succesului te va face să-i neglijezi pe cei dragi și nu vei avea cu cine să te bucuri de realizările tale. Sarcina ta principală pentru luna septembrie este să găsești un echilibru între muncă și viața privată.

Pe de altă parte, persoana de lângă tine nu îți va aprecia sentimentele, iar răceala tot mai mare dintre voi poate distruge relația.

Pentru a evita singurătatea, trebuie să înțelegi că o relație necesită muncă constantă. Prin sacrificiu și angajament, vei putea repara chiar și o dragoste pe moarte.

Bani

La locul de muncă ai multe îndatoriri, dar acest lucru nu te deranjează, deoarece adori să evoluezi profesional. Dacă ai o funcție de conducere, trebuie să ai grijă să nu exagerezi cu severitatea și cerințele față de subordonați. Arătându-ți sprijinul pentru echipă, îți arăți maturitatea și vei câștiga apreciere.

În septembrie te poți aștepta la un bonus mare. Situația ta financiară va fi foarte bună. Atât încasările curente, cât și economiile acumulate reprezintă o siguranță semnificativă pentru vremuri mai rele.

Cu cheltuielile curente ar trebui să fii precaut/ă, prea multă extravaganță îți poate crea probleme. De asemenea, nu merită să dai bani cu împrumut în această lună, deoarece returnarea acestora va fi o chestiune foarte delicată.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Problemele familiale vor trece pe plan secund luna aceasta.

Dacă ești singur/ă, vei avea succes mai ales cu străinii, nu îți îndrepta atenția către cei din grupul tău de prieteni.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, te așteaptă o lună armonioasă, o lună în care te vei înțelege în toate cu partenerul/a.

Bani

Aproape toate oportunitățile profesionale pe care destinul ți le pregătește pentru septembrie vor fi folosite. Ambiția și dorința ta de acțiune vor fi atât de mari în tine, încât șeful tău te va prezenta drept un model pentru întreaga echipă.

O recompensă în numerar poate ajunge la tine și, de asemenea, o promovare. Septembrie va fi cea mai bună lună din an din punct de vedere financiar. Bonusurile și premiile câștigare vor grea o sumă mai mare, care merită pentru dezvoltarea ta personală, dar și pentru a finanța o vacanță binemeritată.

Din păcate, succesul generează gelozie, așa că va trebui să te ferești de invidia și conspirațiile colegilor. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Din păcate, dacă ești singur/ă, nu vei avea prea mare succes în această lună.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, va trebui să faci față unui tăvălug de sentimente. Nu te opri din a-ți îmbunătăți aspectul fizic sau din a-ți cumpăra haine noi, deoarece transformarea vizuală te va ajuta să câștigi încredere în tine și să readuci pasiunea în relația ta.

Bani

Este un moment bun pentru a gândi și planifica viitorul apropiat și îndepărtat. Este, de asemenea, un moment bun pentru a finaliza proiectele existente și a-ți seta noi obiective.

Relațiile cu colegii sau partenerii de afaceri vor fi esențiale în septembrie. Doar un mediu de lucru bun te va ajuta să obții rezultate satisfăcătoare.

Situația financiară este destul de stabilă, dar pot apărea cheltuieli neprevăzute. Trebuie să faci economii.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, din păcate vei întâmpina multe probleme în găsirea unuia, dar nu ar trebui să renunți.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Dacă ești singur/ă, septembrie nu este cel mai potrivit moment pentru a căuta dragostea. Orice relație începută acum îți va aduce numai probleme și neînțelegeri. De asemenea, iubirea posesivă poate aduce mai multe neplăceri decât bucurie.

Dacă ești implicat într-o relație, atmosfera va fi calmă și înțelegătoare. O abordare prietenoasă față de partenerul/a de viață, aprecierea contribuției sale la relație și concentrarea pe propria-ți persoană te vor face să te bucuri de conviețuirea în doi.

La mijlocul lunii, trebuie să fii atent/ă, deoarece partenerul/a ar putea avea un moment în care se va simți subestimat sau inutil.

Bani

Munca și eforturile pe care le-ai depus îți pot părea nesimnificative, dar luna septembrie va veni cu o recompensă pentru tine.

Totuși, ai grijă ca acțiunile tale să nu interfereze cu munca celorlalți, pentru că îți poți face dușmani. Dacă simți că ceea ce faci nu ți se potrivește, schimbă-ți jobul.

În prima jumătate a lunii, investește-ți banii în ceva la care nu te-ai gândit până acum. Cumpără acțiuni la bursă sau alege să investești în aur. Acest lucru va avea un efect pozitiv asupra situației tale financiare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Nu îți face speranțe pentru o viață sentimentală bună în prima parte a lunii. Conjuncțiile astrale nu sunt benefice, iar tu va trebui să te lupți cu certuri sau indiferență din partea partenerului/ei de viață. În cea de-a doua jumătate a lunii, situația din cuplu se va stabiliza.

Dacă ești singur/ă, îți vei face cunoștințe interesante. În viața ta vor apărea oameni fascinanți, foarte asemănători cu tine. Este posibil ca aceștia să intre pentru totdeauna în viața ta, dar e posibil ca aceste relații să se transforme mai mult în prietenie și nu în dragoste.

Bani

Septembrie va fi o lună bună pentru carieră și bani. Astrele prevestesc mari schimbări în structura companiei în care lucrezi. Un coleg va pleca, dar nu vei profita de ocazie pentru a-i lua locul, ci ți-l vei câștiga în timp.

Atmosfera din mediul de lucru va fi semnificativ puritificată și îmbunătățită, lucru care ajută în dezvoltarea carierei. Vei avea un buget bun în septembrie, dar va trebui să muncești mai mult pentru bani decât ai făcut luna trecută.

Ia în considerare investiția în publicitatea potrivită. PR-ul bun te va ajuta să atragi noi clienți. Astrele prevăd succesul în afaceri.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

În ceea ce privește relațiile, vei trece prin dificultăți. Nu vor fi drame mari, ci lucruri mărunte care vor strica efectiv o atmosferă plăcută. Merită să iei inițiativa și să nu cauți motive de ceartă. Uneori este mai bine să transformi totul într-o glumă decât într-o dispută.

Dacă ești singur/ă, căutarea partenerului/ei te face să te rătăcești și să îți îndrepți atenția către persoane nepotrivite. Ai parte romantism și pasiune, însă flacăra dispare rapid și rămâi dezamăgit/ă.

Mai bine te-ai concentra pe prieteni, nu e momentul pentru întâlniri romantice.


Bani

Este mai bine să fii atent/ă și să nu iei decizii importante care îți pot afecta viața în această lună. Va trebui să reduci cheltuielile și să te gândești serios la bugetul gospodăriei. Deși vor exista tentații, trebuie să reușești.

A venit vremea economiilor. Până acum ai fost foarte risipitor/oare, ai cheltuit bani irațional, ceea ce ți-a afectat bugetul. Dacă nu schimbi acest lucru, vei ajunge la sapă de lemn.

Nu cere împrumuturi, nu intra în acest cert vicios doar pentru a-ți satisface capriciile. Cumpără doar lucrurile necesare și, cu siguranță, nu vei da greș și poate vei economisi în cele din urmă bani pentru un proiect necesar, cum ar fi renovarea apartamentului. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod