Horoscopul banilor pentru luna septembrie. Fecioara trebuie să treacă la acțiune

Fecioara trebuie să treacă la acțiune în ceea ce privește ideile și proiectele promițătoare financiar.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna septembrie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă reușești să rămâi calm/ă și stăpân/ă pe tine, la sfârșitul lunii vei culege roadele muncii tale. Luna septembrie va fi foarte bună să vinzi sau să cumperi proprietăți.

Acum este cel mai bun moment pentru a-ți dezvolta interesul pentru problemele profesionale. Vei simți puterea de a acționa, ideile vor apărea și vor fi cu adevărat geniale.

Deciziile financiare ale partenerului/ei de viață vor fi bune și importante.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În ceea ce privește cariera și banii, septembrie va fi o perioadă de progres. Cu toate acestea, trebuie să îți amintești că înainte de a lua decizii sau de a face investiții importante, trebuie să discuți cu cei dragi.

Familia te va ajuta să abordezi optim subiectul și să obții succesul. Ascultă-le ideile!

O planificare adecvată, combinată cu cheltuieli raționale, va avea ca rezultat stabilitatea financiară.

Luna aceasta, profiturile pe care le-ai obținut până acum din afacerile în care ești implica/ă vor începe să scadă. 

Citește și: Cea mai toxică trăsătură a ta, în funcție de latura ascunsă a zodiei tale

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În a doua jumătate a lunii septembrie te vei concentra pe munca plătită. Astrele îți vor oferi perspective noi și interesante pentru dezvoltarea ta profesională. Ar fi păcat să nu profiți de ele!

Pe de altă parte, astrele nu prezic îmbunătățirea situației tale financiare. Septembrie nu este cel mai bun moment pentru a face cheltuieli mari. Fă-ți un plan financiar și respectă-l, deoarece tentația va fi mare. Ți se recomandă prudență.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dacă simți că munca și potențialul tău sunt irosite, este timpul pentru o schimbare.

Din punct de vedere financiar, septembrie promite a fi foarte bun. Astrele vor face banii să vină.

Cheltuielile majore pe care le vei face vor fi prin prisma unei rude, dar nu îți face griji, investiția va fi răsplătită. La finalul lunii, gândește-te bine înainte de a investi, deoarece există un risc major de pierderi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Viața profesională va fi dominantă în această lună. Vei munci dincolo de puterile tale, dar conducerea va ține seama de eforturile tale, așa că trebuie să fii perseverent/ă.

Dacă cineva îți propune o colaborare pentru o afacere, refuză politicos, nu este un moment bun să o faci. Mai degrabă gândește-te să-ți începi propria afacere. Dacă îți asumi acest risc, va exista șansa să câștigi mulți bani.

Dacă se întâmplă acest lucru, merită să îți faci un cont de economii.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Luna aceasta, trebuie să-ți lași deoparte ambițiile și să-ți concentrezi atenția asupra problemelor de familie. Prin urmare, dacă plănuiești schimbări în domeniul profesional, este mai bine să te oprești pentru că această decizie îți va aduce mai mult rău decât bine.

Fecioara cu idei spectaculoase si inovatoare nu trebuie să se abtina de la implementarea lor, pentru ca vor deveni o mare sursă de bani. Ingeniozitatea și consecvența în acțiune vor da roade, așa că investește și cumpără.

Sfârșitul lunii va aduce stabilitate în chestiuni financiare. În cele din urmă, va trebui să numeri fiecare bănuț, deoarece dacă te lași purtat/ă de val, resursele se vor risipi rapid.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

La locul de muncă ai multe îndatoriri, dar acest lucru nu te deranjează, deoarece adori să evoluezi profesional. Dacă ai o funcție de conducere, trebuie să ai grijă să nu exagerezi cu severitatea și cerințele față de subordonați. Arătându-ți sprijinul pentru echipă, îți arăți maturitatea și vei câștiga apreciere.

În septembrie te poți aștepta la un bonus mare. Situația ta financiară va fi foarte bună. Atât încasările curente, cât și economiile acumulate reprezintă o siguranță semnificativă pentru vremuri mai rele.

Cu cheltuielile curente ar trebui să fii precaut/ă, prea multă extravaganță îți poate crea probleme. De asemenea, nu merită să dai bani cu împrumut în această lună, deoarece returnarea acestora va fi o chestiune foarte delicată. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Aproape toate oportunitățile profesionale pe care destinul ți le pregătește pentru septembrie vor fi folosite. Ambiția și dorința ta de acțiune vor fi atât de mari în tine, încât șeful tău te va prezenta drept un model pentru întreaga echipă.

O recompensă în numerar poate ajunge la tine și, de asemenea, o promovare. Septembrie va fi cea mai bună lună din an din punct de vedere financiar. Bonusurile și premiile câștigare vor grea o sumă mai mare, care merită pentru dezvoltarea ta personală, dar și pentru a finanța o vacanță binemeritată.

Din păcate, succesul generează gelozie, așa că va trebui să te ferești de invidia și conspirațiile colegilor.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este un moment bun pentru a gândi și planifica viitorul apropiat și îndepărtat. Este, de asemenea, un moment bun pentru a finaliza proiectele existente și a-ți seta noi obiective.

Relațiile cu colegii sau partenerii de afaceri vor fi esențiale în septembrie. Doar un mediu de lucru bun te va ajuta să obții rezultate satisfăcătoare.

Situația financiară este destul de stabilă, dar pot apărea cheltuieli neprevăzute. Trebuie să faci economii.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, din păcate vei întâmpina multe probleme în găsirea unuia, dar nu ar trebui să renunți.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Munca și eforturile pe care le-ai depus îți pot părea nesimnificative, dar luna septembrie va veni cu o recompensă pentru tine.

Totuși, ai grijă ca acțiunile tale să nu interfereze cu munca celorlalți, pentru că îți poți face dușmani. Dacă simți că ceea ce faci nu ți se potrivește, schimbă-ți jobul.

În prima jumătate a lunii, investește-ți banii în ceva la care nu te-ai gândit până acum. Cumpără acțiuni la bursă sau alege să investești în aur. Acest lucru va avea un efect pozitiv asupra situației tale financiare.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Septembrie va fi o lună bună pentru carieră și bani. Astrele prevestesc mari schimbări în structura companiei în care lucrezi. Un coleg va pleca, dar nu vei profita de ocazie pentru a-i lua locul, ci ți-l vei câștiga în timp.

Atmosfera din mediul de lucru va fi semnificativ puritificată și îmbunătățită, lucru care ajută în dezvoltarea carierei. Vei avea un buget bun în septembrie, dar va trebui să muncești mai mult pentru bani decât ai făcut luna trecută.

Ia în considerare investiția în publicitatea potrivită. PR-ul bun te va ajuta să atragi noi clienți. Astrele prevăd succesul în afaceri.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Este mai bine să fii atent/ă și să nu iei decizii importante care îți pot afecta viața în această lună. Va trebui să reduci cheltuielile și să te gândești serios la bugetul gospodăriei. Deși vor exista tentații, trebuie să reușești.

A venit vremea economiilor. Până acum ai fost foarte risipitor/oare, ai cheltuit bani irațional, ceea ce ți-a afectat bugetul. Dacă nu schimbi acest lucru, vei ajunge la sapă de lemn.

Nu cere împrumuturi, nu intra în acest cert vicios doar pentru a-ți satisface capriciile. Cumpără doar lucrurile necesare și, cu siguranță, nu vei da greș și poate vei economisi în cele din urmă bani pentru un proiect necesar, cum ar fi renovarea apartamentului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod