Horoscopul dragostei pentru luna septembrie. Gemenii vor întâlni pe cineva interesant

Gemenii vor întâlni o persoană interesantă în luna septembrie.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna septembrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Partenerul/a sau soțul/soția va face unele schimbări necesare în această lună.

În a doua jumătate a lunii septembrie, evită aventurile riscante. Va fi o lună interesantă în ceea ce privește relațiile cu rudele tale.

Vei da dovadă de empatie, vei începe să socializezi și să cunoști mai mulți oameni prin intermediul activităților caritabile pe care le desfășori.

Atractivitatea îți crește, nu vei avea motive să te plângi de lipsa de interes din partea sexului opus. Dacă ești deja implicat/ă într-o relație serioasă, tu și cel/cea de lângă tine veți lua decizii importante de viitor. 

Citește și: Cea mai toxică trăsătură a ta, în funcție de latura ascunsă a zodiei tale

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna septembrie este grozavă pentru dragoste. Mai ales la mijlocul lunii te poți aștepte la zile foarte bune în ceea ce privește relațiile. Există posibiltatea de a-ți mări familia.

Dacă ești singur/ă, vei porni în căutarea de noi cunoștințe, numai că vei da de cineva care se arată interesat de tine, când de fapt e concentrat pe profit și nu pe relații.

Este mai bine să nu îți faci speranțe, deoarece această fascinație nu va dura mult.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În prima jumătate a lunii septembrie vei pune familia pe primul loc. Dacă ești într-o relație, va fi bine, doar ferește-te de acei membrii ai familiei care sunt băgăcioși și îți dau sfaturi pe care nu le ceri.

Nu te plânge de lipsa norocului în dragoste, deoarece nu va fi deloc așa.

Farmecul tău personal luna aceasta va fi extrem de puternic și vei întâlni o persoană foarte interesantă care te va intrigă. Inima ta va fi cucerită, ceea ce va contribui la atmosfera romantică. Nu-ți fie frică de iubire pentru că posibilitatea unei fericiri reale este rară. Ai încredere în intuiția ta, ea îți va spune ce să faci.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Relațiile tale vor fi bune în această lună, este importantă să nu îți neglijezi partenerul/a și să apreciezi ceea ce face pentru binele comun.

Petrecerea timpului împreună va oferi casei voastre o atmosferă foarte plăcută și multă bucurie.

Dacă ești singur/ă, vei da dovadă de mult farmec personal, ceea ce va face ca întâlnirile și evenimentele sociale să fie mult mai frecvente ca înainte. Astrele vor favoriza dragostea, așa că poți porni în căutarea acelei persoane special!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă ești singur/ă, nu ar trebui să renunți la petreceri sau adunări sociale, deoarece șansele de a-ți întâlni marea dragoste sunt mult mai mari. Când se întâmplă acest lucru, fii atent/ă, deoarece îți poți speria potențialul partener cu o relație prea serioasă.

Dacă ești implicat/ă deja într-o relație, asigură-te că petreci în mod activ timp cu persoana iubită, deoarece pasiunea este mare. Să arăți mai multă afecțiune în dormitor va da roade.

La sfârșit de septembrie, este mai bine să închizi ochii și să nu pui presiune asupra partenerului/ei. Acesta nu este un moment bun pentru a aborda lucruri importante sau pentru a schimba ceva.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Din păcate, consecințele deciziilor luate cu luni în urmă te vor ajunge din urmă și va avea loc un conflict intern. Dacă ai copii, vor apărea probleme serioase cu ei.

Dacă ești singur/ă, ai ocazia să cunoști pe cineva fascinant, cu care să construiești o relație de durată.

Dacă ești într-o relație, dragostea plutește în aer. Septembrie este un moment bun pentru o cerere în căsătorie.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

O căutare excesivă a succesului te va face să-i neglijezi pe cei dragi și nu vei avea cu cine să te bucuri de realizările tale. Sarcina ta principală pentru luna septembrie este să găsești un echilibru între muncă și viața privată.

Pe de altă parte, persoana de lângă tine nu îți va aprecia sentimentele, iar răceala tot mai mare dintre voi poate distruge relația.

Pentru a evita singurătatea, trebuie să înțelegi că o relație necesită muncă constantă. Prin sacrificiu și angajament, vei putea repara chiar și o dragoste pe moarte.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Problemele familiale vor trece pe plan secund luna aceasta.

Dacă ești singur/ă, vei avea succes mai ales cu străinii, nu îți îndrepta atenția către cei din grupul tău de prieteni.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, te așteaptă o lună armonioasă, o lună în care te vei înțelege în toate cu partenerul/a.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Din păcate, dacă ești singur/ă, nu vei avea prea mare succes în această lună.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, va trebui să faci față unui tăvălug de sentimente. Nu te opri din a-ți îmbunătăți aspectul fizic sau din a-ți cumpăra haine noi, deoarece transformarea vizuală te va ajuta să câștigi încredere în tine și să readuci pasiunea în relația ta.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ești singur/ă, septembrie nu este cel mai potrivit moment pentru a căuta dragostea. Orice relație începută acum îți va aduce numai probleme și neînțelegeri. De asemenea, iubirea posesivă poate aduce mai multe neplăceri decât bucurie.

Dacă ești implicat într-o relație, atmosfera va fi calmă și înțelegătoare. O abordare prietenoasă față de partenerul/a de viață, aprecierea contribuției sale la relație și concentrarea pe propria-ți persoană te vor face să te bucuri de conviețuirea în doi.

La mijlocul lunii, trebuie să fii atent/ă, deoarece partenerul/a ar putea avea un moment în care se va simți subestimat sau inutil.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu îți face speranțe pentru o viață sentimentală bună în prima parte a lunii. Conjuncțiile astrale nu sunt benefice, iar tu va trebui să te lupți cu certuri sau indiferență din partea partenerului/ei de viață. În cea de-a doua jumătate a lunii, situația din cuplu se va stabiliza.

Dacă ești singur/ă, îți vei face cunoștințe interesante. În viața ta vor apărea oameni fascinanți, foarte asemănători cu tine. Este posibil ca aceștia să intre pentru totdeauna în viața ta, dar e posibil ca aceste relații să se transforme mai mult în prietenie și nu în dragoste.

Pești(19 februarie - 20 martie)

În ceea ce privește relațiile, vei trece prin dificultăți. Nu vor fi drame mari, ci lucruri mărunte care vor strica efectiv o atmosferă plăcută. Merită să iei inițiativa și să nu cauți motive de ceartă. Uneori este mai bine să transformi totul într-o glumă decât într-o dispută.

Dacă ești singur/ă, căutarea partenerului/ei te face să te rătăcești și să îți îndrepți atenția către persoane nepotrivite. Ai parte romantism și pasiune, însă flacăra dispare rapid și rămâi dezamăgit/ă.

Mai bine te-ai concentra pe prieteni, nu e momentul pentru întâlniri romantice.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod