Horoscopul dragostei pentru săptămâna 25-31 iulie. Cât ar încerca să se prefacă, sentimentele Taurului vor ieși la iveală

Cât ar încerca să se prefacă, sentimentele Taurului vor ieși la iveală în aceste zile.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Aspectul astral din această săptămână scoate anumite adevăruri la iveală și le poate îndepărta pe altele.

Comunicarea din aceste zile este mai degrabă un joc pentru a vedea cine poate ghici anumite lucruri despre persoana de lângă și nu un mod plăcut de a petrece timpul împreună.

Este ca și cum ați încerca amândoi să ghiciți lucruri unul despre celălalt și, în acelați timp, să pretindeți că sunteți complet sinceri. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Sentimentele vor ieși în prim-plan datorită conjuncțiilor astrale din această săptămână.

S-ar putea să ascunzi unele dintre sentimentele tale mai puternice în spatele unui zid de nonșalanță, dar nu pe toate.

Noul tău iubit va putea vedea clar că te îndrăgostești nebunește de el, chiar dacă te prefaci că nu-ți pasă cu adevărat.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Energia cerească din această săptămână te poate încuraja să răsfoiești câteva informații și povești relevante din viața ta.

Cumva, nu poți suporta să-ți lași partenerul/a să creadă că ai dus o viață obișnuită, așa cum a făcut-o majoritatea dintre noi.

Pentru că ești deja foarte îndrăgostit/ă, vrei ca el/ea să creadă că ești extrem de special/ă și până la sfârșitul conversației îți vei atinge scopul.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Deși comunicarea ar trebui să fie destul de simplă în această săptămână, e posibil să fie mai dificilă decât te așteptai.

Dacă tocmai ai început o nouă relație, atunci este posibil să nu fii destul de sincer/ă unul cu celălalt, din diverse motive.

S-ar putea să vă aflați amândoi în situația în care simțiți că puteți dezvălui atât de multe, dar nu totul. Multe lucruri sunt ascunse vederii.

Leu(22 iulie - 22 august)

Alinierea planetară din această săptămână poate însemna că nu ești foarte sigur de cum să abordezi un anumit subiect, chiar dacă, teoretic, ar trebui să fie o plăcere să vorbești.

Simți în inima ta că noul tău partener te place destul de mult și, totuși, s-ar putea să nu-ți fi zis acest lucru prin cuvinte.

Ai senzația că nu este sincer, deși manifestă adorație pentru tine. Cu toate acestea, nu îți găsești curajul de a-l întreba direct.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Comunicarea între oameni este, de obicei, încercată pentru a clarifica lucrurile și pentru scoate la lumină lucrurile ascunse.

Dar cu energia astrală din aceste zile, lucrurile care ar trebui să fie destul de evidente sunt cumva ignorate sau împinse într-o parte, în timp ce conversația continuă cu o discuție despre orice, în afară de problema reală în cauză. Dacă poți vorbi simplu, vei fi răsplătit.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Configurația astrală din această săptămână te poate încuraja să fii mai misterios decât de obicei.

Acest lucru nu se întâmplă că vrei să fii atât de enigmatic sau să ascunzi adevărul din inima ta, ci mai mult că îți place să te joci.

Partenerul/a de viață nu va fi prea încântat/ă de atitudinea ta. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

S-ar putea să îți fie greu să faci față faptului că nu poți obține informațiile pe care le cauți de la persoana care stă în fața ta.

Energia astrală din aceste zile indică faptul că, deși potențialul de comunicare este bun, speri să auzi o declarație clară în ceea ce privește sentimentele acelei persoane. Aceasta ar putea fi ceea ce cauzează problema. E hotărâtă să nu devină vulnerabilă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Astrele îți încurajează gândurile să zboare și, de asemenea, să se ascundă. Cumva nu vrei ca ultima ta cucerire să știe totul despre tine prea devreme, așa că atmosfera poate părea deosebit de reticentă și opacă.

Cu toate acestea, ești hotărât/ă să afli cât mai multe despre el, ea, fără ca tu să oferi prea multe detalii despre tine. Unul dintre voi trebuie să cedeze curând.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În general, îți place să faci compromisuri atunci când vine vorba de a lua decizii cu partenerul tău și urăști să deranjezi echilibrul delicat al relației, părând a fi prea egoist sau exigent.

Cu toate acestea, energia astrală din această săptămână te poate încuraja să îți prezenți punctul de vedere în așa fel încât persoana iubită să știe ce îți dorești și să nu îndrăznească să refuze.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Energia astrală din această săptămână te face să fii mai misterios/oasă și seducător/oare decât de obicei.

Conversațiile cu persoana iubită devin pasionale și, cu siguranță, știi cum să le conduci în anumite direcții și cum să minimizezi anumite elemente în timp ce le îmbunătățești pe altele.

Ești un maestru al dragostei!

Pești(19 februarie - 20 martie)

De obicei, îți place să fii foarte direct/ă, motiv pentru care s-ar putea să îi suprinzi pe cei care nu te cunosc foarte bine.

Cu toate acestea, dintr-un motiv pe care nu îl poți înțelege cu adevărat, s-ar putea să descoperi că îți face plăcere să adaugi adevărului câteva adjective și imagini bine alese pentru a te face mai plăcut/ă.

Cineva probabil se va îndrăgosti de tine!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod