Horoscopul dragostei pentru săptămâna 23-29 mai. Berbecul trebuie să facă ceea ce trebuie făcut

Berbecul trebuie să facă ceea ce trebuie făcut în ceea ce privește relația lui actuală.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă ai ajuns într-un punct de cotitură în ceea ce privește relația actuală și nu știi cum să ieși din această situație, atunci fii atentă la ponturile pe care ți le oferă viața.

Nu este bine să te lași paralizat/ă de nehotărâre sau de scenarii vagi și imaginație. Este mai bine să te confrunți cu adevărul și să faci ceea ce trebuie făcut. Cu cât mai devreme, cu atât mai bine. 

Citește și: 7 motive pentru a te întâlni cu cineva compatibil cu zodia ta

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Configurația astrală din această săptămână te face să fii mai tăcut/ă decât de obicei. Dacă ieși la o primă întâlnire, atunci s-ar putea să-ți fie greu să știi despre ce să vorbești, ceea ce e total neobișnuit pentru tine.

S-ar putea să descoperi că cel mai bun răspuns, în afară de a consuma cantătiți considerabile de alcool, este să te uiți de tine și să te concentrezi asupra persoanei de lângă tine și asupra dorințelor și nevoilor acesteia.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Cu energia astrală din această săptămână, s-ar putea să fii tentat/ă să stai în pat cu pătura trasă peste cap. Dacă o persoană dragă pare să te ignore și nu poți înțelege de ce, atunci reacția ta cea mai firească va fi să te retragi într-o tăcere rănită.

Totuși, nu trebuie să fie așa. Ar fi mai bine să vorbești, deși ți se pare dificil să exprimi cu sinceritate cum te simți.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Influențele planetare din această săptămână te vor încuraja să faci un munte dintr-un deal. O mică problemă care a apărut între tine și partenerul/a de viață pare brusc una peste care nu poți trece.

Cu toate acestea, vestea bună este că toate acestea sunt doar în mintea ta. Dacă poți să ieși din acest scenariu, nu va mai fi o problemă majoră între voi. De fapt, te vei întreba pentru ce a fost toată această agitație!

Leu(22 iulie - 22 august)

S-ar putea să fi crezut că relația ta s-a reglat și problemele s-au rezolvat, până în această săptămână. Ai putea descoperi acum că mai sunr zone întregi de explorat, dimensiuni întregi ale ființei pe care nici nu ai început să le atingi încă.

Ai o oportunitate unică de a-ți cunoaște partenerul/a la un nivel și mai profund și mai intim decât acum.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Configurația astrală din această săptămână creează un sentiment de competiție cu privire la cineva pe care atât tu, cât și altcineva ați pus ochii. Momentan este doar o rivalitate amicală, deoarece cel în cauză nu a arătat nicio favoare specială față de niciunul dintre voi.

Cu toate acestea, va trebui să găsești o modalitate mai diplomatică de a relaționa cu acel cineva. Competiția este sănătoasă, gelozia este tristă. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!   

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

S-ar putea să descoperi că o discuție deosebit de aprinsă duce la o acțiune decisivă în ceea ce privește relația ta actuală. Alinierea planetară din această săptămână vă încurajează pe amândoi să vă împărtășiți sentimentele cu onestitate și să clarificați imediat orice neînțelegere și confuzie.

În aceste zile aveți potențialul de a trece la un nou nivel și, dacă reușiți acest lucru, veți fi amândoi foarte mulțumiți.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Energiile planetare sunt de bun augur pentru relația în care te-ai implicat recent, mai ales dacă ieși la o întâlnire romantică în aceste zile. Conversația voastra va varia în mare măsură și va fi deosebit de stimulativă.

Veți realiza amândoi că întâlnirea voastră are un potențial mare și veți fi încântați să învățați împreună și să încercați o mulțime de activități. Amândoi porniți într-o aventură minunată.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

S-ar putea să descoperi că relația ta va fi destul de agitată sub influența energiilor astrale din această săptămână. S-ar putea chiar să te întrebi dacă ai de fapt o relație sau nu.

Cu toate acestea, conversația pe care o încurajează această dilemă vă va apropia, de fapt. Se pare că amândoi ați avut anumite nemulțumiri despre care v-a fost greu să vorbiți. Acum veți reuși să faceți asta.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Aspectul astral din această săptămână aduce un pic de viață într-o relație care părea să dispară. Există multe sentimente între voi amândoi, dar dintr-un motiv sau altul pare să fi intrat în subteran și să fi rămas acolo.

Ar putea fi vorba de o confruntare ușoară care dezlănțuie torentul, dar când o va face, vă veți da seama cât de mult vă pasă unul de celălalt. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Tu și partenerul/a de viață s-ar putea să descoperiți că există un sentiment de rivalitate între voi pentru un interes reciproc sa poate în cadrul cercului social pe care îl împărtășiți.

Energia astrală actuală ar putea rezolva această problemă într-un mod distractiv. Cu toate acestea, poate ar trebui să vă gândiți să ajungeți la un numitor comun și să vă puneți energia într-un singur proiect comun, mai degrabă decât să încercați să vă depășiți unul pe celălalt. Acest lucru ar avea mai mult sens.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Configurația astrală din această săptămână poate îngreuna modul în care te exprimi și comunici ceea ce îți dorești să spui sau să faci.

Problema apare cu adevărat din frică și dintr-o imaginație hiperactivă. Din anumite motive, ești îngrijorat/ă de răspunsul pe care îl vei primi la cererea ta. De fapt, te vei simți reținut/ă. Fă primul pas, doar fă-l!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod