Horoscopul dragostei pentru săptămâna 22-28 august. Berbec: Este un moment excelent pentru o primă întâlnire

Este un moment excelent pentru o primă întâlnire a Berbecului.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta este un moment grozav pentru iubire, deoarece vei fi foarte norocos/oasă în dragoste. Aceasta este o săptămână excelentă pentru o primă întâlnire sau pentru a reaprinde scânteia într-o relație actuală.

Zona ta de comunicare este activată și în aceste zile vei fi încurajat/ă să îți spui părerea despre orice. Dacă pe plan profesional acest lucru nu îți va aduce beneficii, nu același lucru se poate spune despre viața ta sentimentală. 

Citește și: Zodiile cu care Fecioara ar putea trăi o poveste de dragoste adevărată. Află care sunt!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă ai avut de-a face cu o dramă de familie, ai putea ajunge, în sfârșit, la o descoperire. Acest aspect îți va permite să remediezi orice sentimente rănite și să vă reuniți ca o familie.

Ai putea obține în sfârșit apropierea și acceptarea pe care ți le-ai dorit.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta este un moment grozav pentru ca noi prietenii să înflorească. Acestea, pe parcurs, pot deveni mai mult de atât. Discută cu oamenii, s-ar putea să descoperi lucruri destul de interesante.

Primele impresii vor conta cel mai mult acum, așa că nu subestima importanța limbajului corpului.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Toată energia ta va fi concentrată pe interior, ceea ce face dificil să iei decizii atunci când ești atras/ă în toate direcțiile. Concentrează-te pe a avea grijă de tine mental, emoțional și spiritual în călătoria ta spre acceptarea de sine.

S-ar putea să vrei să iei o pauză din relațiile tale cele mai intime. Anumite relații ar putea avea probleme majore și s-ar putea să întâmpini blocaje cu stabilirea limitelor.

Leu(22 iulie - 22 august)

Relația ta ar trebui să te facă să te simți bine, deoarece aceasta trebuie să te ajute să te ridici atunci când ți-e mai greu și să îți dezvolți încrederea în tine astfel încât să poți fi capabil/ă de orice.

Din păcate, relațiile de lungă durată ar putea fi zguduite acum fie din cauza unor alte persoane, fie din cauza monotoniei. Și... nu vei primi ceea ce ai nevoie de la un partener.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă vrei ca o poveste de dragoste să înflorească, păstreaz-o privată. Poți dezvolta o legătură mai puternică și o intimitate mai profundă fără ca privirile indiscrete ale tuturor să vă privească.

Fie că ești la început de drum cu cineva sau ai o relație stabilă deja, trebuie să stabilești clar care sunt prioritățile. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Munca în echipă cu partenerul/a de viață te poate ajuta să realizezi orice.

Vara se termină, dar vei avea oportunități de aventuri și descoperiri în continuare. În viitorul apropiat se anunță călătorii lungi pentru a experimenta lumea și pentru a cunoaște oameni noi.

Cu toate acestea, viața sentimentală va fi când caldă, când rece, deoarece ești interesat/ă de toată lumea și de nimeni.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Deși ți-e ușor să formezi legături puternice, ai face bine să nu te atașezi prea tare de nimeni.

De asemenea, va trebui să te confrunți cu limite atunci când vine vorba de viața ta de familie.

În următoarele câteva zile, va trebui să echilibrezi dorințele familiei tale cu nevoile tale dacă vrei vreodată pace. Chiar dacă îți iubești familia, nu o lăsa să facă ce vrea din tine.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragostea și relațiile s-ar putea simți ca o plimbare pe un roller coaster în această săptămână, pe măsură ce întâlnești o mulțime de urcușuri și coborâșuri. Mai bine decizi cu cine vrei să mergi pe roller coaster.

Ar putea fi dificil să-ți exprimi punctul de vedere, mai ales în discuțiile mai aprinse. Pe măsură ce situațiile escaladează, ia lucrurile încet.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă intenționezi să te muți cu cineva sau să creezi o relație cu cineva, săptămâna aceasta este ideală.

Este un moment bun pentru Capricornii singuri, deoarece vor avea șansa să găsească pe cineva special. Nu va trece mult timp și acest lucru se va întâmpla.

Dacă ai pe cineva deja, cel mai probabil vor apărea unele discuții pe tema banilor și a cheltuielor inutile. Aici, respectul este cuvântul cheie.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Planifică să porți câteva discuții importante îb această săptămână. Astrele ajută conversația să decurgă natural și să fie abordate cele mai delicate subiecte. Tu și partenerul/a de viață veți fi pe aceeași lungime de undă, ușurându-vă viața pe termen lung. Ai încredere în voi!

Dacă ești singur/ă, urmează-ți dorințele chiar dacă nu ești sigur/ă unde te conduc.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Joia aceasta este o zi grozavă pentru relații. Astrele te ajută să descoperi că o relație sănătoasă poate îmbunătăți fiecare sector al vieții tale.

Vei rămâne aproape de casă pe tot parcursul săptămânii, deoarece te vei implica în redecorarea casei.

Închei săptămâna pătrunzând adânc în sentimentele tale. În următoarele săptămâni vei revedea rănile vechi în loc să le vindeci. Forțează-te să mergi mai departe.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod