Horoscopul banilor pentru săptămâna 22-28 august. Taurul are nevoie de un venit suplimentar

Taurul are nevoie de un venit suplimentar pentru a se menține pe linia de plutire.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este ușor să câștigi bătălii cu cuvintele tale în această săptămână, dar asigură-te că te concentrezi pe un subiect sau un obiectiv, altfel te vei epuiza.

Ești un semn extrem de independent, dar în aceste zile s-ar putea să trebuiască să urmezi exemplul altcuiva, cel puțin la locul de muncă sau dacă ești implicat/ă într-o afacere.

Ar putea fi o liptă, așa că scoate-ți ego-ul din ecuație și gândește-te la ce este mai bine pentru colectiv. Doar în echipă vei avea posibilitatea să câștigi mai mulți bani.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

S-ar putea să fie nevoie să te uiți bine la contul tău bancar în această săptămână. Astrele te încurajează să începi să-ți faci planuri financiare. Începe un proiect sau o afacere secundară pentru a rămâne pe linia de plutire.

S-ar putea să fii distras/ă de la obiectivele tale de carieră. Dacă ai ajuns în punctul de a rămâne blocat/ă cu ore suplimentare la locul de muncă, s-ar putea să realizezi că drumul pe care l-ai ales nu merge în direcția pe care o dorești. 

Citește și: Zodiile cu care Fecioara ar putea trăi o poveste de dragoste adevărată. Află care sunt!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Se pare că situația ta financiară nu va suferi mari modificări în aceste zile, dar ți-ai fi dorit să primești o sumă de bani promisă.

E drept că ți-ai făcut speranțe mari legate de un proiect sau o afacere, dar trebuie să dai dovadă de răbdare, deoarece rezultatele vor veni în viitorul apropiat.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta vine cu o mare posibilitate de avansare. Dorința ta pentru bani te face foarte ambițios/oasă. Cu toate acestea, asigură-te că vei cheltui acești bani cu înțelepciune, altfel nu vor fi de ajuns pentru planurile și obligațiile tale din viitorul apropiat.

Dacă ai un job care te nemulțumește, caută un altul și ai toate șansele să găsești ceva pe măsura a ceea ce meriți.

Leu(22 iulie - 22 august)

Contractele anterior solide s-ar putea anula în această săptămână sau ai putea semna ceva fără să citești cu atenție. Asigură-te că ești foarte atent/ă cu tot ce este legat de bani, altfel vei suferi numeroase pierderi.

Ai dorința de a schimba lumea, dar întâi de toate trebuie să-ți folosești inteligența și relațiile pentru a-ți atinge cele mai înalte idealuri.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Concentrarea ta s-ar putea muta de la romantism la ambițiile tale. Vei fi mai hotărât/ă ca oricând să-ți atingi obiectivele și să lucrezi la reputația ta. Îți dorești multe, inclusiv bani, dar pentru asta îți trebuie un plan solid sau nu vei face nimic.

Cu toate acestea, vei întâmpina dificultăți în a te simți productiv, pe alocuri imposibil să te concentrezi. Trebuie să îți setezi o disciplină.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Asocierea cu un prieten sau chiar în cuplu te va ajuta să realizezi o echipă destul de bună pentru a muta munții din loc.

Ai nevoie de ceva bani în acest moment, de aceea te gândești la toate posibilitățile de a-ți suplimenta veniturile. Vei reuși atât timp cât nu încetezi să cauți.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Viața ta profesională decurge fără probleme. Relațiile profesionale îți vor crește productivitatea și te vor ajuta să-ți îmbunătățești obiceiurile pe măsură ce lucrezi pentru obiectivele tale.

Viața ta este pe cale să devină foarte intensă, se anunță o perioadă de transformare, aducând unele schimbări majore atât pe plan profesional, cât și financiar.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

S-ar putea să nu ți se pară distractiv ce se întâmplă în jurul tău, mai ales dacă ești nevoit să faci unele cheltuieli pe care nu ți le dorești sau pe care nu le aveai în plan.

Din fericire, bugetul tău este unul generos, dar pentru că ai muncit mult pentru a avea această situație financiară, nu îți place să arunci cu banii. Lucrurile se vor regla în timp.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Autodisciplina este cheia în ceea ce privește obiceiurile tale legate de cheltuieli. Îți va fi destul de dificil să îți ții în frâu impulsul de a merge la cumpărături și de a arunca cu banii în stânga și în dreapta.

S-ar putea chiar să pierzi bani fără să știi unde s-au dus.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

S-ar putea ca în aceste zile să cunoști oameni noi. Fii atent/ă, deoarece prima impresie pe care ți-o lasă ar putea să nu fie cea reală. Unii dintre ei au ca scop să te saboteze profesional și financiar.

Dacă ești nemulțumit/ă de locul tău de muncă actual, e necesar să te faci auzit/ă și să-ți expui părerile. Nimeni nu îți va rezolva problemele dacă nu știu că acestea există. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Munca împreună cu colefii îți poate aduce un bonus săptămâna aceasta, iar o relație nouă pe plan profesional îți poate îmbunătăți stima de sine.

Cineva important te laudă și asta este suficient pentru a te motiva să muncești și mai mult pentru idealurile tale de carieră.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod