Horoscopul săptămânii 22-28 august. Berbecul va trebui să renunțe la independență pentru moment

Berbecul va trebui să renunțe la independență pentru moment și să urmeze exemplul altcuiva la locul de muncă.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Săptămâna aceasta este un moment grozav pentru iubire, deoarece vei fi foarte norocos/oasă în dragoste. Aceasta este o săptămână excelentă pentru o primă întâlnire sau pentru a reaprinde scânteia într-o relație actuală.

Zona ta de comunicare este activată și în aceste zile vei fi încurajat/ă să îți spui părerea despre orice. Dacă pe plan profesional acest lucru nu îți va aduce beneficii, nu același lucru se poate spune despre viața ta sentimentală.  

Bani

Este ușor să câștigi bătălii cu cuvintele tale în această săptămână, dar asigură-te că te concentrezi pe un subiect sau un obiectiv, altfel te vei epuiza.

Ești un semn extrem de independent, dar în aceste zile s-ar putea să trebuiască să urmezi exemplul altcuiva, cel puțin la locul de muncă sau dacă ești implicat/ă într-o afacere.

Ar putea fi o luptă, așa că scoate-ți ego-ul din ecuație și gândește-te la ce este mai bine pentru colectiv. Doar în echipă vei avea posibilitatea să câștigi mai mulți bani.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Dacă ai avut de-a face cu o dramă de familie, ai putea ajunge, în sfârșit, la o descoperire. Acest aspect îți va permite să remediezi orice sentimente rănite și să vă reuniți ca o familie.

Ai putea obține în sfârșit apropierea și acceptarea pe care ți le-ai dorit.

Bani

S-ar putea să fie nevoie să te uiți bine la contul tău bancar în această săptămână. Astrele te încurajează să începi să-ți faci planuri financiare. Începe un proiect sau o afacere secundară pentru a rămâne pe linia de plutire.

S-ar putea să fii distras/ă de la obiectivele tale de carieră. Dacă ai ajuns în punctul de a rămâne blocat/ă cu ore suplimentare la locul de muncă, s-ar putea să realizezi că drumul pe care l-ai ales nu merge în direcția pe care o dorești.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Săptămâna aceasta este un moment grozav pentru ca noi prietenii să înflorească. Acestea, pe parcurs, pot deveni mai mult de atât. Discută cu oamenii, s-ar putea să descoperi lucruri destul de interesante.

Primele impresii vor conta cel mai mult acum, așa că nu subestima importanța limbajului corpului.

Bani

Se pare că situația ta financiară nu va suferi mari modificări în aceste zile, dar ți-ai fi dorit să primești o sumă de bani promisă.

E drept că ți-ai făcut speranțe mari legate de un proiect sau o afacere, dar trebuie să dai dovadă de răbdare, deoarece rezultatele vor veni în viitorul apropiat. 

Citește și: Zodiile cu care Fecioara ar putea trăi o poveste de dragoste adevărată. Află care sunt!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

Toată energia ta va fi concentrată pe interior, ceea ce face dificil să iei decizii atunci când ești atras/ă în toate direcțiile. Concentrează-te pe a avea grijă de tine mental, emoțional și spiritual în călătoria ta spre acceptarea de sine.

S-ar putea să vrei să iei o pauză din relațiile tale cele mai intime. Anumite relații ar putea avea probleme majore și s-ar putea să întâmpini blocaje cu stabilirea limitelor.

Bani

Săptămâna aceasta vine cu o mare posibilitate de avansare. Dorința ta pentru bani te face foarte ambițios/oasă. Cu toate acestea, asigură-te că vei cheltui acești bani cu înțelepciune, altfel nu vor fi de ajuns pentru planurile și obligațiile tale din viitorul apropiat.

Dacă ai un job care te nemulțumește, caută un altul și ai toate șansele să găsești ceva pe măsura a ceea ce meriți.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

Relația ta ar trebui să te facă să te simți bine, deoarece aceasta trebuie să te ajute să te ridici atunci când ți-e mai greu și să îți dezvolți încrederea în tine astfel încât să poți fi capabil/ă de orice.

Din păcate, relațiile de lungă durată ar putea fi zguduite acum fie din cauza unor alte persoane, fie din cauza monotoniei. Și... nu vei primi ceea ce ai nevoie de la un partener.

Bani

Contractele anterior solide s-ar putea anula în această săptămână sau ai putea semna ceva fără să citești cu atenție. Asigură-te că ești foarte atent/ă cu tot ce este legat de bani, altfel vei suferi numeroase pierderi.

Ai dorința de a schimba lumea, dar întâi de toate trebuie să-ți folosești inteligența și relațiile pentru a-ți atinge cele mai înalte idealuri.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Dacă vrei ca o poveste de dragoste să înflorească, păstreaz-o privată. Poți dezvolta o legătură mai puternică și o intimitate mai profundă fără ca privirile indiscrete ale tuturor să vă privească.

Fie că ești la început de drum cu cineva sau ai o relație stabilă deja, trebuie să stabilești clar care sunt prioritățile.

Bani

Concentrarea ta s-ar putea muta de la romantism la ambițiile tale. Vei fi mai hotărât/ă ca oricând să-ți atingi obiectivele și să lucrezi la reputația ta. Îți dorești multe, inclusiv bani, dar pentru asta îți trebuie un plan solid sau nu vei face nimic.

Cu toate acestea, vei întâmpina dificultăți în a te simți productiv, pe alocuri imposibil să te concentrezi. Trebuie să îți setezi o disciplină.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Munca în echipă cu partenerul/a de viață te poate ajuta să realizezi orice.

Vara se termină, dar vei avea oportunități de aventuri și descoperiri în continuare. În viitorul apropiat se anunță călătorii lungi pentru a experimenta lumea și pentru a cunoaște oameni noi.

Cu toate acestea, viața sentimentală va fi când caldă, când rece, deoarece ești interesat/ă de toată lumea și de nimeni.

Bani

Asocierea cu un prieten sau chiar în cuplu te va ajuta să realizezi o echipă destul de bună pentru a muta munții din loc.

Ai nevoie de ceva bani în acest moment, de aceea te gândești la toate posibilitățile de a-ți suplimenta veniturile. Vei reuși atât timp cât nu încetezi să cauți.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Deși ți-e ușor să formezi legături puternice, ai face bine să nu te atașezi prea tare de nimeni.

De asemenea, va trebui să te confrunți cu limite atunci când vine vorba de viața ta de familie.

În următoarele câteva zile, va trebui să echilibrezi dorințele familiei tale cu nevoile tale dacă vrei vreodată pace. Chiar dacă îți iubești familia, nu o lăsa să facă ce vrea din tine.

Bani

Viața ta profesională decurge fără probleme. Relațiile profesionale îți vor crește productivitatea și te vor ajuta să-ți îmbunătățești obiceiurile pe măsură ce lucrezi pentru obiectivele tale.

Viața ta este pe cale să devină foarte intensă, se anunță o perioadă de transformare, aducând unele schimbări majore atât pe plan profesional, cât și financiar. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

Dragostea și relațiile s-ar putea simți ca o plimbare pe un roller coaster în această săptămână, pe măsură ce întâlnești o mulțime de urcușuri și coborâșuri. Mai bine decizi cu cine vrei să mergi pe roller coaster.

Ar putea fi dificil să-ți exprimi punctuld e vedere, mai ales în discuțiile mai aprnse. Pe măsură ce situațiile escaladează, ia lucrurile încet.

Bani

S-ar putea să nu ți se pară distractiv ce se întâmplă în jurul tău, mai ales dacă ești nevoit să faci unele cheltuieli pe care nu ți le dorești sau pe care nu le aveai în plan.

Din fericire, bugetul tău este unul generos, dar pentru că ai muncit mult pentru a avea această situație financiară, nu îți place să arunci cu banii. Lucrurile se vor regla în timp.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Dacă intenționezi să te muți cu cineva sau să creezi o relație cu cineva, săptămâna aceasta este ideală.

Este un moment bun pentru Capricornii singuri, deoarece vor avea șansa să găsească pe cineva special. Nu va trece mult timp și acest lucru se va întâmpla.

Dacă ai pe cineva deja, cel mai probabil vor apărea unele discuții pe tema banilor și a cheltuielor inutile. Aici, respectul este cuvântul cheie.

Bani

Autodisciplina este cheia în ceea ce privește obiceiurile tale legate de cheltuieli. Îți va fi destul de dificil să îți ții în frâu impulsul de a merge la cumpărături și de a arunca cu banii în stânga și în dreapta.

S-ar putea chiar să pierzi bani fără să știi unde s-au dus.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Planifică să porți câteva discuții importante îb această săptămână. Astrele ajută conversația să decurgă natural și să fie abordate cele mai delicate subiecte. Tu și partenerul/a de viață veți fi pe aceeași lungime de undă, ușurându-vă viața pe termen lung. Ai încredere în voi!

Dacă ești singur/ă, urmează-ți dorințele chiar dacă nu ești sigur/ă unde te conduc.

Bani

S-ar putea ca în aceste zile să cunoști oameni noi. Fii atent/ă, deoarece prima impresie pe care ți-o lasă ar putea să nu fie cea reală. Unii dintre ei au ca scop să te saboteze profesional și financiar.

Dacă ești nemulțumit/ă de locul tău de muncă actual, e necesar să te faci auzit/ă și să-ți expui părerile. Nimeni nu îți va rezolva problemele dacă nu știu că acestea există.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Joia aceasta este o zi grozavă pentru relații. Astrele te ajută să descoperi că o relație sănătoasă poate îmbunătăți fiecare sector al vieții tale.

Vei rămâne aproape de casă pe tot parcursul săptămânii, deoarece te vei implica în redecorarea casei.

Închei săptămâna pătrunzând adânc în sentimentele tale. În următoarele săptămâni vei revedea rănile vechi în loc să le vindeci. Forțează-te să mergi mai departe.

Bani

Munca împreună cu colefii îți poate aduce un bonus săptămâna aceasta, iar o relație nouă pe plan profesional îți poate îmbunătăți stima de sine.

Cineva important te laudă și asta este suficient pentru a te motiva să muncești și mai mult pentru idealurile tale de carieră.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod