Horoscopul dragostei pentru săptămâna 19-25 iulie. Taurul trebuie să-și controleze gelozia, altfel relația lui s-ar putea degrada

Taurul trebuie să-și controleze gelozia, altfel relația lui s-ar putea degrada și fericirea va dispărea.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Viața ta amoroasă va fi previzibilă săptămâna aceasta. Totul merge așa cum a fost planificat, fără situații neașteptate sau incertitudini. Se poate spune chiar că e o liniște care duce spre rutină. Acesta ar trebui să fie un motiv de bucurie, deși îți va fi dor de ceva acțiune și distracție.

Așadar, va trebui să aduci ceva nou relației tale. Aventuri extraordinare vor veni dacă te axezi pe asta. Nu este greu să spargi rutina și să deschizi ușile imaginației. Visele se pot împlini!

Dacă ești singur/ă, vei renunța încet la acea timiditate care te învăluie. Te vei simți bine și vei întâlni oameni atrăgători, dar nu va exista cineva care să aibă un impact real asupra inimii tale.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă ești singur/ă, știi perfect ce buze vrei să săruți. Există cineva care îți place cu adevărat, care se află mereu în gândurile tale și care te face să vibrezi cu fiecare mesaj pe care ți-l trimite.

În această săptămână va trebui să faci un pas decisiv și să afli odată pentru totdeauna dacă vă aflați pe aceeași lungime de undă.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, săptămâna aceasta ești indispensabil/ă pentru partenerul/a de viață. Ți se va solicita sprijinul pentru că traversează un moment greu, așa că trebuie să îi fii alături trup și suflet. Cu toate acestea, ar trebui să ai un control mai bun asupra geloziei, pentru că aceasta te face să acționezi nepotrivit în momente nepotrivite. 

Citește și: Cele mai seducătoare 3 zodii din astrologie

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Totul este clar în dragoste pentru tine. Acest lucru îți permite să te bucuri de stabilitate și pace sufletească. Vei fi liniștit/ă în ceea ce privește relația ta.

Vei fi semnul cel mai surprins în această săptămână. Indiferent dacă ai o relație stabilă sau abia ai cunoscut pe cineva, partenerul/a te va învălui cu gesturi romantice.

Te vei simți foarte norocos/oasă și fericit/ă și vei proiecta o energie bună în cercul tău apropiat.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ești o persoană destul de moale și sensibilă. Sentimentele tale sunt de două ori mai intense decât li s-ar întâmpla altor zodii. Te vei bucura nespus la veștile bune despre cei dragi și te vei întrista enorma când vei afla că ceva nu este în regulă.

Vei deveni principala sursă de sprijin a partenerului/ei și vei vedea că ai puterea de a-l/o liniști. Are în minte o mulțime de griji, dar nu vrea să ți le împărtășească pentru a evita să te supere și pe tine. Rămâi lângă el/ea, oferă-i multă dragoste și lasă furtuna să treacă.

Dacă ești singur/ă, reia legătura cu o persoană interesantă din trecut. Acordă-i o a doua șansă dacă prima oară nu a ieșit ce trebuie. Cel mai probabil, vina este a amândurora, dar lucrurile s-au schimbat acum. Scânteia de care are nevoie inima ta cu disperare se poate aprinde.

Leu(22 iulie - 22 august)

Săptămâna aceasta, curajul și sinceritatea vor juca un rol principal în relația ta. Dacă în ultima vreme atmosfera dintre tine și partener/ă nu a fost grozavă, acum vei fi dornic/ă să rezolvi toate problemele dintre voi. Vei vorbi direct și deschis pentru a clarifica orice îndoială.

Vei cere același lucru la schimb și te vei asigura că nu rămâne nimic de spus. Vei fi dispus/ă să asculți și de bine și de rău, deoarece scopul tău va fi să ajungeți la un numitor comun. Este posibil să nu fii de acord cu unele lucruri, dar nu se va isca vreo ceartă.

Dacă ești singur/ă, te vei pune pe primul loc. În această săptămână vei lua frâiele vieții tale și vei ignora opiniile altora.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești căsătorit/ă, cauți ceva în partenerul/a de viață, dar nu știi ce. Nu te simți prea împlinit/ă. Poate pentru că îți este dor de cineva la care ai ținut mult în trecut. Sau poate crezi că există altcineva care te poate face mai fericit/ă decât partenerul/a actual/ă.

Discută cu prietenii înainte de a lua o decizie drastică. Spune-le tot ce gândești și simți. Ei te vor ajuta să faci diferența dintre fantezie și realitate. Poate că trebuie să te și certe puțin pentru atitudinea ta.

Dacă ești singur/ă, vei fi mulțumit/ă așa. Vei petrece o bună parte din timpul tău liber întâlnindu-te cu alți oameni aflați în aceeași situație. Ai grijă cu promisiunile făcute pe rețelele de socializare, deoarece acele cuvinte sunt doar amăgiri.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi destul de complicate în dragoste. Teama ta de a lua decizii îți va aduce multe probleme. Acest lucru, combinat cu influențe astrale nefavorabile, va face lucrurile și mai dificile.

Astrele te sfătuiesc să lași deoparte temerile și să îndrăznești să vorbești. Comunicarea este primul pas pentru a rezolva tot felul de probleme. Este timpul să fii sincer/ă și să spui lucrurilor pe nume.

Dacă ești singur/ă, ar trebui să-ți schimbi ideile preconcepute despre dragoste. În caz contrar, îți va fi greu să găsești pe cineva care îți place. Ideile tale sunt nerealiste, deoarece prespun prea multe cereri. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești foarte îndrăgostit/ă, profund îndrăgostit/ă, dar ceva nu funcționează și crezi că e vina ta. Universul știe ce este, deși probabil nu ai băgat de seamă semnalele de alarmă.

Astrele îți recomandă să te relaxezi, deoarece vor fi multe schimbări. O persoană din trecutul partenerului/ei de viață va reapărea și vei fi foarte gelos/oasă. Acest fapt este singurul lucru care te-ar putea determina să te desparți.

Dacă ești singur/ă, vei ajunge la concluzia că a sosit timpul să te îndrăgostești. Spre sfârșitul săptămânii, sâmbătă și duminică, sentimentele tale vor fi intense.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Ar trebui să te concnetrezi pe cultivarea vieții tale sociale în această săptămână. Acest lucru va da un impuls relației tale. De asemenea, ar trebui să nu amesteci viața profesională cu cea sentimentală.

Astrele te sfătuiesc să îi accepți pe ceilalți așa cum sunt. Nu te poți aștepta ca aceștia să acționeze numai așa cum îți dorești tu. Dacă procedezi astfel, tot tu vei fi cel/cea care va sfârși dezamagit/ă.

Dacă ești singur/ă, vei fi foarte seducător/oare, mai ales spre sfârșitul săptămânii. Modul tău natural de a te purta va seduce mai mult de o singură inimă. De asemenea, vei avea timp să te bucuri de timpul liber alături de prieteni.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ai trecut recent printr-o despărțire, trebuie să ai grijă să nu revii la vechea iubire dintr-un impuls.

Dacă ai pe cineva, predicția pentru viața ta amoroasă pare să fie destul de calmă, dar trebuie să fii totuși atent/ă la oamenii care nu îți vor binele. Cu toate acestea, vei afla imediat cine ține cu tine și cine nu. Ai un al șanselea simț pentru asta.

Dacă ești singur/ă, aceste zile sunt perfecte pentru a te îndrăgosti. Te simți seducător/oare și dornic/ă să te distrezi!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Va exista o lipsă de coerență din partea ta săptămâna aceasta. Vrei libertate, dar vrei și controlul asupra celor dragi. Aceste două poziții opuse nu au sens.

Pe de altă parte, influențele astrale te vor ajuta să rezolvi unele probleme din relația ta. Problemele confuze vor fi clarificate și acest lucru va da un impuls foarte puternic relației.

Dacă ești singur/ă, îți vei scoate la înaintare abilitățile de seducție. Farmecul tău va fi sporit și nimeni nu va putea să îi reziste. Acest lucru te va ajuta să-ți depășești frica de a-ți arăta sentimentele.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Vei observa că nesiguranțele tale încep să se înmoaie până când dispar. Iubirea de sine renaște și va fi dornică să te facă să vezi toate calitățile pe care le ai.

Vei găsi liniște sufletească și vei învăța să te ierți pentru micile tale scăpări sau defecte. Teama ta de a avea din nou încredere în oameni va dispărea. Vei fi dispus/ă să lași garda jos și să fii din nou vulnerabil/ă în fața iubirii.

Îți vei recăpăta speranța pentru o relație, de parcă ai fi un copil mic care își face prieteni noi. Vei lăsa spontaneitatea să te ghideze. Privirea ta inocentă te împinge spre surprize plăcute.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod