Horoscopul săptămânii 19-25 iulie. Totul va fi bine pentru Berbeci, dar le va lipsi distracția

Totul va fi bine pentru Berbeci, dar le va lipsi distracția și acțiunea.


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste


Viața ta amoroasă va fi previzibilă săptămâna aceasta. Totul merge așa cum a fost planificat, fără situații neașteptate sau incertitudini. Se poate spune chiar că e o liniște care duce spre rutină. Acesta ar trebui să fie un motiv de bucurie, deși îți va fi dor de ceva acțiune și distracție.

Așadar, va trebui să aduci ceva nou relației tale. Aventuri extraordinare vor veni dacă te axezi pe asta. Nu este greu să spargi rutina și să deschizi ușile imaginației. Visele se pot împlini!

Dacă ești singur/ă, vei renunța încet la acea timiditate care te învăluie. Te vei simți bine și vei întâlni oameni atrăgători, dar nu va exista cineva care să aibă un impact real asupra inimii tale.

Bani


Există o mulțime de oameni care sunt cu ochii pe tine și îți urmăresc munca și asta te poate face să te simți coplești/ă săptămâna aceasta. S-ar putea chiar să te confrunți cu colegii de muncă. Va trebui să înveți să îți ții nervii sub control, astfel încât ceea ce se întâmplă la locul de muncă să nu îți afecteze viața de familie.

Acestea fiind spuse, va trebui să faci o schimbare minoră pentru a-ți îmbunătăți performanța la locul de muncă. Acordă mai multă atenție detaliilor și nu-ți pierde timpul cu dispute inutile.

Pentru a câștiga bani în plus, efectuează un studiu aprofundat al pieței colecționarilor locali. S-ar putea să ai un obiect vechi în subsolul casei tale care s-ar putea vinde la un preț mai mult decât decent.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste


Dacă ești singur/ă, știi perfect ce buze vrei să săruți. Există cineva care îți place cu adevărat, care se află mereu în gândurile tale și care te face să vibrezi cu fiecare mesaj pe care ți-l trimite.

În această săptămână va trebui să faci un pas decisiv și să afli odată pentru totdeauna dacă vă aflați pe aceeași lungime de undă.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, săptămâna aceasta ești indispensabil/ă pentru partenerul/a de viață. Ți se va solicita sprijinul pentru că traversează un moment greu, așa că trebuie să îi fii alături trup și suflet. Cu toate acestea, ar trebui să ai un control mai bun asupra geloziei, pentru că aceasta te face să acționezi nepotrivit în momente nepotrivite.

Bani


La serviciu vei fi puțin sătul/ă de comportamentul unor colegi sau șefi care îți strică starea de spirit și îți elimină dorința de a munci. Pentru a schimba situația, va trebui să îți folosești abilitățile diplomatice și să le comunici elegant ceea ce îți displace.

Vei căuta succes, deși destinul îți rezervă locul doi și medalia de argint. Pentru moment, acest lucru ar trebui să fie suficient. Este imposibil să rămâi mereu în vârf. Uneori trebuie să cedezi locul celorlalți.

Profesiile legate de ecologie, științele mediul și contactul cu animalele îți vor aduce cea mai mare satisfacție, dar și ceva bani în plus.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

 

Dragoste


Totul este clar în dragoste pentru tine. Acest lucru îți permite să te bucuri de stabilitate și pace sufletească. Vei fi liniștit/ă în ceea ce privește relația ta.

Vei fi semnul cel mai surprins în această săptămână. Indiferent dacă ai o relație stabilă sau abia ai cunoscut pe cineva, partenerul/a te va învălui cu gesturi romantice.

Te vei simți foarte norocos/oasă și fericit/ă și vei proiecta o energie bună în cercul tău apropiat.

Bani


Predicția astrelor pentru tine anunță o săptămână încărcată în domeniul profesional, în special în ceea ce privește relațiile profesionale. Climatul indică faptul că acestea sunt zile excelente pentru a participa la congrese, reuniuni și târguri, unde poți întâlni noi oameni influenți.

Îți va fi ușor să porți o conversație și manifești interes pentru orice nou domeniu de activitate. Cu toate acestea, ai grijă să nu fii prea lingușitor/oare cu oamenii cu care vorbești, altfel vor vedea care este jocul tău.

Dacă interlocutorul tău crede că i te adresezi doar din interes financiar și că te aștepți să-ți catapulteze cariera spre succes, nu vei crea o conexiune reală.

Citește și: Cele mai seducătoare 3 zodii din astrologie

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste


Ești o persoană destul de moale și sensibilă. Sentimentele tale sunt de două ori mai intense decât li s-ar întâmpla altor zodii. Te vei bucura nespus la veștile bune despre cei dragi și te vei întrista enorma când vei afla că ceva nu este în regulă.

Vei deveni principala sursă de sprijin a partenerului/ei și vei vedea că ai puterea de a-l/o liniști. Are în minte o mulțime de griji, dar nu vrea să ți le împărtășească pentru a evita să te supere și pe tine. Rămâi lângă el/ea, oferă-i multă dragoste și lasă furtuna să treacă.

Dacă ești singur/ă, reia legătura cu o persoană interesantă din trecut. Acordă-i o a doua șansă dacă prima oară nu a ieșit ce trebuie. Cel mai probabil, vina este a amândurora, dar lucrurile s-au schimbat acum. Scânteia de care are nevoie inima ta cu disperare se poate aprinde.

Bani


Mulți oameni te consideră un model la locul de muncă. Cineva puternic și demn, plin de speranțe și idei grozave. Cu toate acestea, uită că ai o viață și în afara carierei, o viață cu bune și cu rele, care suferă și trece prin căderi emoționale.

În următoarele zile, vei prefera să lucrezi singur/ă. Preferi să te ocupi de totul pe cont propriu. Vestea bună este că și banii pe care îi vei câștiga vor fi doar ai tăi.

Nu îți pierde timpul dând sfaturi celor care refuză să asculte și lasă pe fiecare să învețe singur. A trebuit să cazi de multe ori de-a lungul carierei, dar asta doar pentru a-ți relua zborul imediat după cădere.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste


Săptămâna aceasta, curajul și sinceritatea vor juca un rol principal în relația ta. Dacă în ultima vreme atmosfera dintre tine și partener/ă nu a fost grozavă, acum vei fi dornic/ă să rezolvi toate problemele dintre voi. Vei vorbi direct și deschis pentru a clarifica orice îndoială.

Vei cere același lucru la schimb și te vei asigura că nu rămâne nimic de spus. Vei fi dispus/ă să asculți și de bine și de rău, deoarece scopul tău va fi să ajungeți la un numitor comun. Este posibil să nu fii de acord cu unele lucruri, dar nu se va isca vreo ceartă.

Dacă ești singur/ă, te vei pune pe primul loc. În această săptămână vei lua frâiele vieții tale și vei ignora opiniile altora.

Bani


Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, climatul astral din această săptămână te va ajuta să-l găsești. Influențele planetare prezic că vor exista noi începuturi în zona profesională. Ți se va oferi o nouă oportunitate de muncă.

Dar, dacă vrei să-ți schimbi locul de muncă, va trebui să mai aștepți. Ofertele pe care le vei primi vor fi poziții de rang inferior sau cu salariu mai mic, deci nu este în interesul tău să le accepți.

Este un moment bun să lucrezi câteva ore în plus pentru a obține mai mulți bani. Dacă vorbești cu șeful tău pe un ton prietenos, vei reuși să-l convingi să-ți îndeplinească această dorință.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste


Dacă ești căsătorit/ă, cauți ceva în partenerul/a de viață, dar nu știi ce. Nu te simți prea împlinit/ă. Poate pentru că îți este dor de cineva la care ai ținut mult în trecut. Sau poate crezi că există altcineva care te poate face mai fericit/ă decât partenerul/a actual/ă.

Discută cu prietenii înainte de a lua o decizie drastică. Spune-le tot ce gândești și simți. Ei te vor ajuta să faci diferența dintre fantezie și realitate. Poate că trebuie să te și certe puțin pentru atitudinea ta.

Dacă ești singur/ă, vei fi mulțumit/ă așa. Vei petrece o bună parte din timpul tău liber întâlnindu-te cu alți oameni aflați în aceeași situație. Ai grijă cu promisiunile făcute pe rețelele de socializare, deoarece acele cuvinte sunt doar amăgiri.

Bani


Îți petreci prea mult timp vorbind despre munca ta, chiar și în timpul liber. Trebuie să oprești acest obicei, pentru că devii dependent de slujba ta. La sfârșitul programului, oprește-ți telefonul și nu te mai gândi la momentele proaste ale zilei.

Vei avea noroc dacă lucrezi în domeniul filozofiei sau literaturii. Mintea ta este foarte ageră. Ești foarte comunicativ/ă și generos/oasă cu oamenii care știu mai puțin decât tine.

Este un moment bun pentru a-ți achita datoriile pe care le ai pe ici și colo.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste


Primele zile ale acestei săptămâni vor fi destul de complicate în dragoste. Teama ta de a lua decizii îți va aduce multe probleme. Acest lucru, combinat cu influențe astrale nefavorabile, va face lucrurile și mai dificile.

Astrele te sfătuiesc să lași deoparte temerile și să îndrăznești să vorbești. Comunicarea este primul pas pentru a rezolva tot felul de probleme. Este timpul să fii sincer/ă și să spui lucrurilor pe nume.

Dacă ești singur/ă, ar trebui să-ți schimbi ideile preconcepute despre dragoste. În caz contrar, îți va fi greu să găsești pe cineva care îți place. Ideile tale sunt nerealiste, deoarece prespun prea multe cereri.

Bani


La locul de muncă trebuie să te prețuiești mai mult. Ai o mulțime de abilități și meriți condiții mai bune. Totul ține de tine.

Pe de altă parte, există și Balanțe care vor face greșeli mari la serviciu. Acestea le-ar putea face să-și piardă slujba. Mai mult, nici mediul de lucru nu le va favoriza. Tensiunea și răbdarea unor colegi vor face lucrurile și mai grele.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, ar trebui să-ți lărgești spectrul. Dacă rămâi chitit/ă pe un singur domeniul de activitate, îți vei limita șansele. Încearcă să fii mai creativ/ă și mai flexibil/ă cu privire la acest aspect.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

 

Dragoste


Ești foarte îndrăgostit/ă, profund îndrăgostit/ă, dar ceva nu funcționează și crezi că e vina ta. Universul știe ce este, deși probabil nu ai băgat de seamă semnalele de alarmă.

Astrele îți recomandă să te relaxezi, deoarece vor fi multe schimbări. O persoană din trecutul partenerului/ei de viață va reapărea și vei fi foarte gelos/oasă. Acest fapt este singurul lucru care te-ar putea determina să te desparți.

Dacă ești singur/ă, vei ajunge la concluzia că a sosit timpul să te îndrăgostești. Spre sfârșitul săptămânii, sâmbătă și duminică, sentimentele tale vor fi intense.

Bani


Încă o săptămână monotonă, încă o săptămână în care faci ce-ai făcut și până acum la locul de muncă. Crezi că acest mod de viață te reprezintă? Astrele te sfătuiesc să stabilești un ultimatum și să pui capăt acestei situații.

Spre weekend, îți vei da seama cât ai muncit și câți colegi ai salvat și ajutat. Ai lucruri mai bune de făcut, cum ar fi să ai grijă de tine și să te pui pe primul loc. Vorbește cu șeful tău și cere-i ceea ce meriți.

Și nu e vorba doar de recunoașterea eforturilor tale, ci și de bani!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste


Ar trebui să te concnetrezi pe cultivarea vieții tale sociale în această săptămână. Acest lucru va da un impuls relației tale. De asemenea, ar trebui să nu amesteci viața profesională cu cea sentimentală.

Astrele te sfătuiesc să îi accepți pe ceilalți așa cum sunt. Nu te poți aștepta ca aceștia să acționeze numai așa cum îți dorești tu. Dacă procedezi astfel, tot tu vei fi cel/cea care va sfârși dezamagit/ă.

Dacă ești singur/ă, vei fi foarte seducător/oare, mai ales spre sfârșitul săptămânii. Modul tău natural de a te purta va seduce mai mult de o singură inimă. De asemenea, vei avea timp să te bucuri de timpul liber alături de prieteni.

Bani


Predicția ta pentru această săptămână anunță noi responsabilități. Acest lucru va duce, de asemenea, la o creștere a salariului care îți va permite să îți achiți datoriile vechi. Această îmbunătățire a situației tale financiare va avea un efect pozitiv asupra vieții de familie.

Poate că ți-ai dorit să ai o săptămână liniștită, dar astrele spun că ar trebui să te pregătești pentru acțiune. Aceste zile vor fi pline de muncă grea și cu unele dificultăți. Desigur, chiar dacă lucrurile nu vor fi ușoare, ele te vor apropia de succes.

Astrele îți vor spori creativitatea. Aceste lucru va fi fundamental dacă ești independent/ă, deoarece inteligența ta te va ajuta să rezolvi multe probleme.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste


Dacă ai trecut recent printr-o despărțire, trebuie să ai grijă să nu revii la vechea iubire dintr-un impuls.

Dacă ai pe cineva, predicția pentru viața ta amoroasă pare să fie destul de calmă, dar trebuie să fii totuși atent/ă la oamenii care nu îți vor binele. Cu toate acestea, vei afla imediat cine ține cu tine și cine nu. Ai un al șanselea simț pentru asta.

Dacă ești singur/ă, aceste zile sunt perfecte pentru a te îndrăgosti. Te simți seducător/oare și dornic/ă să te distrezi!

Bani


O confruntare familială îți va deranja viața profesională. Trebuie să înveți să separi aceste două planuri. Aceste situații tind să te supere.

Cu toate acestea, vei primi vești bune legate de carieră. Dar, nu trebuie să le aștepți, trebuie să te relaxezi și să te bucuri pentru că ele vor veni singure când le vine vremea.

Ți-e frică că-ți vei pierde slujba și că nu vei mai avea bani să te întreții? Atunci nu aștepta noi oporunități, ci creează-le! Nu înceta niciodată să cauți, deoarece așa dai de noroc.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste


Va exista o lipsă de coerență din partea ta săptămâna aceasta. Vrei libertate, dar vrei și controlul asupra celor dragi. Aceste două poziții opuse nu au sens.

Pe de altă parte, influențele astrale te vor ajuta să rezolvi unele probleme din relația ta. Problemele confuze vor fi clarificate și acest lucru va da un impuls foarte puternic relației.

Dacă ești singur/ă, îți vei scoate la înaintare abilitățile de seducție. Farmecul tău va fi sporit și nimeni nu va putea să îi reziste. Acest lucru te va ajuta să-ți depășești frica de a-ți arăta sentimentele.

Bani


Predicția pentru viața ta profesională sugerează că trebuie să faci o schimbare în carieră. Poate fi vorba de modul în care privești lucrurile sau poate de o schimbare majoră pe care o vei face.

Vei trece prin momente tensionate la locul de muncă. Vestea bună este că nu vei fi singur/ă în această luptă, așadar ai toate șansele să câștigi și ceva bani, dar mai ales renume.

Vei putea conta pe sprijinul colegilor pentru a-ți apăra drepturile. Compania nu îți va putea ignora interesele.

Pești(19 februarie - 20 martie)

 

Dragoste


Vei observa că nesiguranțele tale încep să se înmoaie până când dispar. Iubirea de sine renaște și va fi dornică să te facă să vezi toate calitățile pe care le ai.

Vei găsi liniște sufletească și vei învăța să te ierți pentru micile tale scăpări sau defecte. Teama ta de a avea din nou încredere în oameni va dispărea. Vei fi dispus/ă să lași garda jos și să fii din nou vulnerabil/ă în fața iubirii.

Îți vei recăpăta speranța pentru o relație, de parcă ai fi un copil mic care își face prieteni noi. Vei lăsa spontaneitatea să te ghideze. Privirea ta inocentă te împinge spre surprize plăcute.

Bani


Săptămâna aceasta vei obține ceva beneficii financiare. Însă, pentru asta, trebuie să menții lucrurile într-o perfectă ordine la locul de muncă sau în afaceri. Organizarea face totul!

Este un moment foarte bun pentru a face un plan financiar personal. Notarea obiectivelor financiare pe termen lung te va ajuta să vezi totul mult mai clar. Apoi, bineînțeles, să treci la acțiune.

Participă la congrese, cursuri, gale de caritate sau târguri de joburi, mai ales dacă ești șomer/ă. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod