cele mai seducatoare zodii

Cele mai seducătoare 3 zodii din astrologie

Oamenii subapreciază puterea pe care o dețin semnele de apă. Cele 3 zodii de apă sunt o forță care trebuie luată în calcul atunci când vine vorba de seducție!
Dacă nu vrei să te frigi în dragoste, este important să cunoști care sunt cele mai seducătoare zodii din astrologie. Trebuie să pășești cu grijă în jurul lor!

Care sunt cele mai seducătoare zodii din astrologie?

 

Pești


De regulă, zodia Pești este fermecătoare. Cei născuți în acest semn sunt un pic timizi cu cei pe care nu îi cunosc, dar plini de mister. Nu la fel de rafinată ca celelalte semne, zodia Pești este uneori copilăroasă și naivă. Este cea care continuă să se agațe de speranțe și visuri chiar și atunci când începe să se maturizeaze. Peștii cred în finalurile de basm.

Citește și: Ce înseamnă fericirea pentru fiecare zodie în parteOdată ajunși la maturitate, vor purta în continuare această mască.

Dar, de data aceasta nimeni nu le va vedea ochii. Asta îi ajută foarte mult mai ales când mint. Ei știu cel mai bine ce să facă pentru a te deruta și seduce. Buzele Peștilor extrem de senzuale vor șopti jumătăți de adevăruri sau minciuni seducătoare, așa că ferește-te din calea lor dacă nu vrei să fii decepționat/ă.

Uneori, dacă se simt amenințați, vor juca nedrept și fals pentru a vedea cât de departe pot ajunge. Uite-te mereu în ochii lor, se vor uita mereu în altă parte, mai ales dacă îți menții atenția asupra lor o bună parte din timp. Privirea Peștilor este ca și cum le-ai deschide sufletul și nu vor putea continua în acealași ritm.

Rac


Racul își asumă adevărul. El își va încredința inima celor la care ține și îți va spune adevărurile nedorite pe care preferi să le cunoști.

Acesta este prietenul perfect, mereu acționând în interesul tău.

Este un părinte și un luptător și nu trebuie folosit sau nerespectat. Un Rac care a fost rănit este ca o furtună răzbunătoare. Este de neoprit, emițând fulgere și haos, nori și tunete care durează zile întregi. Furtuna devine și mai puternică atunci când i se reamintește prin ce a trecut ți nu se va opri până nu își va vedea dușmanii distruși.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că se va bucura de victoria lui. Va seduce și va abandona, dar apoi va plânge. Racul are trăiri puternice, iar asta îl bântuie.

Tot ce își dorește este să iubească și să fie iubit, să aibă grijă și să ajute. Dar, dacă încrederea i-a fost trădată, asta va face și el în cele din urmă.

Scorpion


Scorpionul este întruchiparea seducției. Vocea lui hipnotizează și oricine poate fi înșelat și adus sub controlul lui. Scorpionul nu are încredere și nu place pe nimeni. Va fi mereu în gardă pentru că știe cât de răi sunt oamenii și cât de dură poate fi viața.

Acesta este semnul care guvernează misterul și părțile întunecate în care rareori decidem să ne aruncăm. Să te întâlnești cu un Scorpion este o luptă cu necunoscutul. Te va supune multor teste de-a lungul acestei călătorii amoroase. Va fi întotdeauna cu câțiva pași în fața ta, testându-te pentru a vedea dacă ești ca toți ceilalți muritori nedemni.

Dacă e trădat sau dacă nu ai trecut testele, el te va elimina cu o ușurință care te va marca mulți ani după aceea.

Scorpionul reprezintă misterul, intunericul și pedeapsa. A simți mânia unui Scorpion înseamnă a fi supus unei torturi emoționale. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod