Horoscopul dragostei pentru luna octombrie. Racul luptă pentru relația lui

Nativii din Rac vor lupta pentru relațiile lor și vor face tot ce ține de ei pentru a repara lucrurile.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna octombrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Viața ta sentimentală va fi fantastică în această lună. Dacă ești implicat/ă într-o relație, aceasta va merge fabulos. Romantismul îți va invada viața și vei trăi dragostea din plin.

Dacă ești singur/ă, va fi o lună în care vei fi foarte activ/ă în relațiile tale cu sexul opus. Vei fi foarte atrăgător/oare, îi vei atrage pe cei din jurul tău și nu vei pierde ocazia de a ieși cu toți acei oameni care îți plac.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Viața ta sentimentală nu vine cu ceva nou în octombrie, totul va decurge normal.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, fie ea de lungă durată sau la început de drum, va fi o lună liniștită.

Dacă ești singur/ă, vei continua să întâlnești oameni, să ieși cu prietenii și, bineînțeles, să păcălești și să seduci tot ce poți.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Situația ta sentimentală va fi bună în luna octombrie.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, va fi o lună normală, fără discuții și cu mult mai multă apropiere și înțelegere decât până acum.

Dacă ești singur/ă, vei traversa o perioadă liniștită, fără prea multe dorințe în ceea ce privește dragostea sau relațiile amoroase. Îți va fi mai bine singur/ă. 

Citește și: Zodiile femeilor infidele. 5 semne din astrologie sunt mai predispuse să înșele

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viața ta sentimentală se va îmbunătăți luna aceasta.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, aceasta continuă cu urcușuri și coborâșuri, dar cu intenția fermă de a rezolva problemele existente și de  repara ce trebuie reparat. Vei face tot ce ține de tine pentru a rămâne împreună.

Dacă ești singur/ă, vei fi surprins/ă să afli că cineva pe care îl considerai dușman te privește, de fapt, cu alți ochi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Iubirea este complicată uneori.  

Dacă ești implicat/ă într-o relație, relația întâmpină probleme. Vor exista neînțelegeri constante. Încearcă să calmezi atmosfera!

Dacă ești singur/ă, romantismul și seducția vor pluti în jurul tău. Vei avea parte de o lună distractivă și palpitantă. Te vei simți bine!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei avea parte de o lună complicată. Nimic nu decurge așa cum ți-ai dori și comunicarea este dificilă. Neînțelegerile vor fi frecvente și vei petrece jumătate din timp supărat/ă. Este timpul să cauți soluții, să îți găsești din nou fericirea.

Dacă ești singur/ă, în octombrie vei fi cuceritor/oare și sexul opus va roi în jurul tău. Vei avea relații și flirturi, chiar dacă acestea sunt sporadice.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Cu dragostea te vei descurca bine luna aceasta.

Dar, dacă este ceva ce vrei să schimbi în viața ta de cuplu, astfel încât aceasta să fie și mai bună, este timpul să faci acele schimbări în căutarea fericirii tale supreme.

Schimbările pe care le vei face, dacă le vei face, vor fi bine primite de către partenerul/a de viață.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În ceea ce privește dragostea, îți va fi bine dacă ai un partener. Va fi o lună liniștită și plină de înțelegere.

Dacă ești singur/ă, în octombrie vei atarge foarte mult oamenii de gen opus. Imaginea ta este perfectă și foarte atractivă și ești ca un magnet care cheamă dragostea la el.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cu dragostea vei fi bine luna aceasta.

Dacă ai un partener, totul decurge natural și vei fi fericit/ă alături de persoana iubită.

Dacă ești singur/ă, octombrie poate fi luna în care întâlnești pe cineva special cu care începi o nouă relație. Cert este că vei cocheta mult și ai putea avea și câteva relații pasagere. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Situația ta sentimentală va fi stabilă, fără schimbări sau probleme.

Tu și partenerul/a de viață veți comunica cu ușurință și vă veți înțelege uneori doar din priviri.

Dacă ești singur/ă, octombrie poate fi o lună plină de iubire. Vei fi foarte seducător/oare și vei atarge sexul opus, așa că vei primi mai multe invitații și te vei simți flatat/ă.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Viața ta sentimentală va fi distractivă luna aceasta, deși după săptămâna a 3-a lucrurile se schimbă.

Dacă ești implicat/ă într-o relație, relația va fi foarte activă și pasiunea va domni în casa ta. În ultima săptămână din octombrie, lucrurile se schimbă și atmosfera capătă o notă mai serioasă și mai romantică.

Dacă ești singur/ă, vei ieși și vei socializa, vei atrage sexul opus și ai putea avea câteva relații pasagere. Pe de altă parte, în ultima săptămână din lună ar putea apărea o dragoste mai serioasă cu care ai putea avea o relație de lungă durată.

Pești(19 februarie - 20 martie)

În ceea ce privește dragostea, lucrurile continuă să fie fantastice.

Dacă ești căsătorit/ă, vei fi foarte atent/ă cu partenerul/a de viață și totul va funcționa bine între voi. Viața intimă este bogată și condimentată.

Dacă ești singur/ă, va fi o lună plină. Octombrie te va găsi atrăgător/oare și dornic/ă de iubire.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod