zodiile femeilor infidele

Zodiile femeilor infidele. 5 semne din astrologie sunt mai predispuse să înșele

Preconcepția că mai mult bărbații înșală este greșită. Și femeile o fac, poate în egală măsură, mai ales în zilele noastre, în epoca femeii moderne!

De asemenea, nu e de mirare că rata de divorț e la un nivel istoric. Bărbații trebuie să fie atenți cu cine intră într-o relație romantică, iar femeile trebuie să fie precaute cu privire la alegerea viitorului partener.

Femeile născute în anumite semne zodicale sunt mai predispuse să înșele, dar există și zodii care nu ar înșela niciodată!


Pentru ca o relație să dureze în zilele noastre, trebuie să existe multă înțelegere și încredere, deoarece aproape nimeni, indiferent de sex, nu mai acceptă să fie în postura celui trădat și înșelat.

Citește și: Cum să-i vorbești pentru a-l cuceri definitiv, în funcție de zodia lui



În trecut, este posibil ca unele femei să nu-și fi părăsit niciodată soțul sau iubitul infidel, deoarece exista o normă socială care spunea să rămâi cu bărbatul tău indiferent ce s-ar întâmpla.

Acum, în epoca femeii moderne și a egalității de gen, femeile pot și vor înșela poate la fel de mult ca bărbații. Cu toate acestea, nu este în regulă să îți înșeli partenerul/a, indiferent de vremurile pe care le trăim.

Într-o relație sănătoasă, există reguli și limite și trebuie întotdeauna să închei socotelile înainte chiar să te gândești la infidelitate.



Dacă semnul tău zodiacal se află pe această listă, nu înseamnă că vei înșela sigur sau că un bărbat nu ar trebui să aibă o relație cu tine.

Zodiile femeilor infidele. 5 semne din astrologie sunt mai predispuse să înșele

 

Berbec


Femeile din acest semn zodiacal sunt mai predispuse să înșele din cauza naturii lor impulsive și a faptului că vor să fie mereu primele la orice.

Cel mai probabil ești mereu în căutare de ceva mai dinamic, chiar dacă poate fi în detrimentul unei relații, iar acest lucru te poate împinge să înșeli.

Impulsivitatea ta te poate face să vrei să înșeli, deoarece te poți simți blocată în relația ta. Fiind un semn atât de onest, cel mai probabil îi vei spune partenerului tău mai devreme sau mai târziu, deoarece acest secret te va măcina pe interior dacă îl ții prea mult în tine.

Ai grijă să nu lași rutina să se instaleze în relația ta și să condimentezi lucrurile destul de des pentru a nu te simți plictisită sau captivă în relația ta. Dacă te bate gândul să înșeli, fii sinceră cu partenerul de viață, spune-i cum te simți și apoi fă-ți un plan de bătaie pentru te concentra ca relația ta să funcționeze corect și sănătos.

Leu


Femeia din zodia Leu se îndrăgostește de oamenii care o plac și o admiră. Prin urmare, acest lucru poate crea probleme pentru o relație pe termen lung. Dacă relația a devenit prăfuită și partenerul nu te admiră sau nu te tratează ca pe o regină, vei avea grijă ca el să știe acest lucru înainte ca lucrurile să se complice.

Iubești distracția și ești foarte încrezătoare în tine, iar aceste lucruri te determină să cedezi în fața tentației.

Așadar, în loc să folosești aceste trăsături pentru a înșela, folosește-le pentru a-l aduce pe cel drag la stadiul de admirație la care tânjești atât de mult.

El te poate privi din nou ca la început, te poate trata din nou ca pe o zeiță și îți poate îndeplini toate dorințele. Dar, pentru asta trebuie să asiguri un anumit nivel de intimitate și pasiune între voi.

Scorpion


Firea geloasă și misterioasă a femeii din Scorpion o poate face să o ia pe căi greșite. Latura pasională a acestei zodii va face înșelatul extrem de posibil dacă relația ei nu îi îndeplinește această nevoie.

Iubirea ta pentru adevăr te va face probabil să îi mărturisești partenerului ceea ce simți înainte ca situația să rănească pe cineva.



Fii sinceră și spune-i ce nevoi nu îți sunt îndeplinite și, din moment ce trăiești pentru a-ți exprima sentimentele și emoțiile, acest pas crucial nu va fi atât de dificil.

O conversație sinceră poate duce la o relație mai pasională și mai expresivă din punct de vedere emoțional pentru amândoi.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Săgetător


Curiozitatea ta extremă, dragostea pentru aventură și antipatia față de dependență sunt principalele motive pentru care nu poți rămâne implicată într-o relație. S-ar putea să-ți fie foarte ușor să înșeli din cauza energiei tale exagerate, a dorinței de distracție și a nevoii de libertate.

Discută cu partenerul tău și spune-i cum te simți și de ce te simți așa. Propune-i o călătorie extravagantă undeva pentru a reaprinde flacăra iubirii dintre voi doi. Spune-i că te simți blocată și că lucrurile nu merg așa cum ți-ai dori, dar fii sinceră cu el înainte de a merge și de a explora alte opțiuni.

Vărsător


Urăști să fii singură sau să te regăsești în situații plictisitoare. Așa că, dacă ai o relație cu cineva de mult timp, te-ai putea regăsi în această situație și te-ai putea gândi la alte persoane în afară de partenerul tău.

Pe lângă asta, nevoia ta de a fi independentă te poate îndepărta și mai tare de relația ta.

Să îți exprimi sentimentele nu e ceva ce îți place sau ceva ce obișnuiești să faci, dar, în acest caz, dacă vrei să rezolvi problemele din relația ta sau, pur și simplu, să o închei, trebuie să fii sinceră cu partenerul tău și să îi spui ce simți.

Nu trebuie să-i dezvălui fiecare emoție pe care o simți în toate momentele zilei, ci spune-i că ar trebui să vă despărțiți sau că nu te mai regăsești în relația voastră. Spune-i că nu îți place ce a devenit și vedeți dacă puteți rezolva ceva. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod