Cum să-i vorbești pentru a-l cuceri definitiv, în funcție de zodia lui

Comunicarea este foarte importantă. Poate fi singurul lucru care creează sau distruge o relație înainte ca aceasta să înceapă cu adevărat.

 

Așadar, află cum să-i vorbești pentru a-l cuceri cu adevărat, în funcție de zodia lui!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Bărbatul din zodia Berbec este maestru în arta comunicării. El este direct și cinstit în dialog și se așteaptă ca și ceilalți să facă același lucru.

Nu îi place deloc incertitudinea, așa că atunci când vorbești cu el, fii deschisă cu privire la intențiile tale față de el.

Arată-i că ești încrezătoare în tine și în abilitățile tale de a-l intriga și cuceri. Făcând acest lucru, el te va lua în serios și va continua să vorbească cu tine despre o serie de alte subiecte.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Bărbatul din zodia Taur apreciază conversațiile originale, autentice. Prin urmare, el va aprecia o fată care își petrece timpul pentru a afla ce îl pasionează și care vorbește cu el despre asta.

Vorbește-i despre evoluția ta și despre cum a fost viața ta până acum și roagă-l să facă același lucru. Discuțiile importante, semnificative chiar îl fac fericit!

Citește și: Zodiile bărbaților care nu te vor face fericită

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Bărbatul din zodia Gemeni este condus de Mercur, planeta care reprezintă comunicarea. Gemenii sunt foarte sociabili și le place să discute cu oameni care au o voință puternică.

Bărbatului Gemeni nu îi pasă care este tema conversației, atât timp cât e stimulat intelectual.

Când vorbești cu el, asigură-te că ai cunoștințe despre subiectul abordat și transmite ceea ce ai de spus clar și cu fermitate.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Bărbatul din zodia Rac nu vorbește prea mult, așa că va depinde de tine să inițiezi conversația și să-l faci să se simtă suficient de confortabil astfel încât să se deschidă în fața ta.

Racul este foarte familist, așadar vorbește-i despre cei dragi și pictează imagini vii cu cele mai frumoase amintiri ale tale special pentru el.

El este cu adevărat interesat să audă despre viețile altora.

Leu(22 iulie - 22 august)

Bărbatului Leu îi place să fie admirat. Cel mai bun mod de a vorbi cu el este să începi prin a-l complimenta. Arată-i că îi acorzi atenție și el va întoarce cu plăcere favoarea. După ce ai făcut acest lucru, ar trebui să puteți trece la o conversație mai deschisă.

Leului îi place să se simtă bărbat, așa că găsește-ți timp pentru a-i vorbi despre o problemă pe care crezi că numai el o poate rezolva. El va pune o mulțime de întrebări, deoarece adoră să-și folosească mintea pentru a rezolva probleme dificile.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Bărbatul din zodia Fecioară este foarte timid. Prin urmare, cel mai bine ar fi să vorbești cu el prin telefon sau prin mesaje pentru a ușura presiunea.

Câteva lucruri de care se bucură sunt animalele, natura, cărțile și arta. Vorbește-i despre oricare dintre aceste subiecte și va uita cât de speriat era, pe măsură ce își găsește încrederea vorbind despre lucruri despre care știe multe. Nu vei mai putea să-l faci să se oprească.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul din zodia Balanță este un semn de aer care adoră stimulii mentali constanți. Îi place să împărtășească cu ceilalți ceea ce știe și îi plac oamneii care au multe de spus.

Bărbatului din Balanță îi place să discute despre orice, oricât de nesimnificativ ar părea subiectul.

Vorbește-i despre cum a fost ziua ta, despre temerile și visurile tale!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Bărbatul din zodia Scorpion trăiește pentru a experimenta și exprima emoții și sentimente.

Începe conversația spunându-i cum te simți și ce simți. Îi plac oamenii care pot fi sinceri, așa că nu ezita să-i spui ce crezi despre el sau despre dragoste, în general. De asemenea, flirtează puțin cu el.

Un bărbat Scorpion va fi atras de încrederea ta și de natura ta deschisă cochetă și afectuoasă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Bărbatul din zodia Săgetător e un veșnic călător. Nu iubește nimic mai mult decât călătoriile care au ca scop o înțelegere mai bună a sensului vieții.

Vorbește-i despre unele dintre locurile pe care le-ai vizitat ori ți-ai dori să le vizitezi și motivul pentru care vrei s-o faci.

Faceți schimb de cele mai bune povești de călătorie, astfel încât să realizeze că ești o persoană la fel de aveturoasă ca și el.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Bărbatului din zodia Capricorn nu îi plac oamenii prea zgomotoși.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să menții o conversație liniștită. Vorbește-i despre muzică sau sărbători, ambele subiecte îi plac.

Urmează-i exemplul și continuă conversația superficială până când se simte suficient de confortabil pentru a se deschide despre familie și alte lucruri de care îi pasă profund.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Bărbatul din zodia Vărsător este un semn de aer. Asta înseamnă că e o ființă intelectuală care se plictisește repede dacă u este stimulată mental în timpul conversației.

Având un suflet mare și un spirit umanitar, ar trebui să-i vorbește despre cazurile caritabile care te interesează și spune-i de ce este important pentru tine să-i ajuți pe alții.

Acest lucru îi pune mintea în mișcare, deoarece i se amintește de propriile sale planuri de a ajuta la schimbarea lumii.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Bărbatul din zodia Pești este persoana care îi citește foarte bine pe cei din jurul său.

Îi va plăcea dacă ești complet sinceră și deschisă cu el, așa că începe prin a vorbi despre tine și a-i oferi o idee completă despre cine ești.

Apoi, răstoarnă scenariul și pune-i întrebări care îl vor încuraja să se deschidă cu privire la sentimentele sale. Nu e ceva ce face cu ușurință, dar nici imposibil. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod