ce inseamna cand iti visezi prima iubire

Ce înseamnă când îți visezi prima iubire

Se spune că prima iubire este cea mai puternică și nu se uită niciodată. Chiar dacă s-ar putea să nu mai fiți împreună și să fi avut mai multe relații de atunci, nimeni nu uită niciodată prima persoană pe care a iubit-o!

Atunci, nu ar trebui să fie surprinzător faptul că prima iubire poate apărea frecvent în visele cuiva. Și, totuși, de fiecare dată când se întâmplă, inima acelei persoane se zguduie.

Citește și: Ce înseamnă când visezi că divorțezi? 5 scenarii posibile

Ce înseamnă visul meu?, s-ar putea să te întrebi. Înseamnă că nu-mi iubesc partenerul actual?

Înainte de a trece la concluzii sau de a lua decizii pripite, iată câteva interpretări de vis care te pot ajuta să vezi totul într-o lumină mai clară.

Ce înseamnă atunci când îți visezi prima iubire?


Vrei să ți se recunoască valoarea


Primele iubiri sunt intense și dacă a ta s-a întâmplat în adolescență, probabil că a fost și mai intensă.

Dacă prima ta despărțire a fost una devastatoare care s-a încheiat în condiții proaste, să visezi la fostul tău ar putea fi o încercare inconștientă de împlinire a unei dorințe.


Dacă simți că prima ta iubire a încetat să-ți mai recunoască valoarea și să nu te mai aprecieze la un moment dat, atunci s-ar putea să ai dorința inconștientă de a vedea cât de departe ai ajuns și câte ai realizat între timp.

Subconștientul tău vrea să-i dovedească acelei persoane ce a pierdut și să o facă să-și dea seama că a fost o greșeală despărțindu-se de tine.

Îți proiectezi iubirea din trecut asupra iubirii actuale


Dacă prima ta iubire a făcut ceva incredibil de dureros, cum ar fi înșelatul, atunci ești probabil precaută sau chiar speriată că alți bărbați îți vor face același lucru. Partenerul tău actual poate fi genul care nu te-ar înșela niciodată, dar, din cauză că fostul tău a făcut-o, te aștepți în mod inconștient să se întâmple din nou.

Dacă ai un vis despre fostul tău care te-a rănit în trecut, sau despre partenerul actual care îți face același lucru ca prima ta iubire, atunci înseamnă că îți proiectezi experiența din trecut pe cea din prezent.


Pur și simplu nu o poți uita


Să visezi cu pasiune sau cu dor la prima ta iubire te poate surprinde, dar nu e nimic atât de nebunesc. Prima iubire va face întotdeauna parte din tine, ceea ce înseamnă că există întotdeauna șansa ca aceasta să se strecoare în visele tale.

Oamenii visează tot felul de lucruri care s-au întâmplat în viața lor, retrăind sau chiar rescriind acele amintiri.

Dacă ai un vis că faci dragoste cu primul tău iubit, asta nu înseamnă neapărat că îl vrei înapoi sau că nu-ți iubești partenerul actual.

Sentimentele pe care le-ai avut pentru prima ta iubire au fost puternice, iar acest tip de dragoste nu dispare niciodată în totalitate, indiferent cât timp a trecut de atunci sau de ceea ce s-a întâmplat ulterior în viața ta.

Există încă unele probleme nerezolvate


Prima ta iubire ( și prima ta despărțire) probabil te-a lăsat cu totul felul de răni, răni care ar putea fi încă deschise. Este posibil ca primul tău iubit să-ți fi lovit serios stima de sine, iar acest tip de lovitură te poate răni mult timp.

Oamenii încearcă să-și exerseze sentimentele subconștiente sau complexe în visele lor.
Dacă încă te chinui să-ți recapeți stima de sine, atunci nu este neobișnuit ca sursa problemei respective, adică prima ta iubire, să apară în visele tale.

Ai probleme în relația actuală


Dacă în prezent ai probleme în relație, mintea ta inconștientă poate recurge la rememorarea unui moment și loc în care te-ai simți extrem de fericită sau iubită. Atunci când o persoană este obligată să suporte ceva dureros, este un mecanism natural de a face fața situației prin revizuirea unei amintiri pozitive și chiar prin o idealizare excesivă.

În acest caz, să îți visezi prima iubire poate fi doar modul tău inconștient de a face față problemelor actuale. Cu toate acestea, dacă relația ta e pe muchie de cuțit de ceva vreme, un vis despre prima ta dragoste poate încerca să-ți arate ce calități dezirabile îi lipsesc noului tău partener.

Ți-e teamă că relația ta actuală nu va dura


Oamenii învață din experiențele din trecut. Dacă simți că relația ta actuală deraiază, ar avea sens că mintea inconștientă începe să o compare cu prima ta relație.
Cum s-a încheiat această relație? Ce greșeli ai făcut? Ce greșeli a făcut?

Mintea ta încearcă să găsească paralele pentru a te ajuta să rezolvi situația actuală. Identifică sursa emoțională principală din visul tău și analizeaz-o o vreme.

Cine știe, poate că vei învăța ceva din visele tale până la urmă!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Veaceslav pe 7 Mar 2024, 05:43
    Vise cu prima dragoste

    Eu și pină în prezent nu pot uita de prima mea iubire și de stul de des o visez ! Și nu știu ce să fac cu toate gândurile mele !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod