Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 29 iulie-4 august

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta va veni cu multe evenimente fericite pentru tine şi partenerul tău de viaţă.

În cazul în care eşti implicat într-o relaţie serioasă, cu siguranţă veştile bune sunt despre copii sau căcătorie. Dacă eşti singur şi vrei să îţi întemeiezi o familie cât mai curând posibil, cel mai probabil vei fi tentat să accepţi pe oricine îţi apare în cale pentru a-ţi atinge acest ţel. Nu e neapărat de bine!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil să simţi o anumită presiune din partea rudelor tale în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală.

Se preconizează discuţii aprinse între tine şi părinţii tăi. Pentru a nu-ţi strica săptămâna complet, încearcă să spui ca ei şi să faci ca tine. Nu ar strica să dai mai multă dovadă de înţelegere, dar fiind faptul că realizezi că este vorba despre conflictul între generaţii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă au existat recent unele neplăceri între tine şi partener, acum sunt pe punctul de a fi uitate.

Este nevoie de mai multă înţelegere din partea amândurora, în special dacă aveţi copii. Dacă eşti singur, ai face bine să asculţi de sfaturile oferite de cei dragi, înainte de a face unele greşeli pe care ai putea să le regreţi enorm. O părere obiectivă nu trebuie niciodată ignorată!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Va fi o săptămână bună pentru tine, în special dacă eşti singur.

Dai dovadă de o atractivitate ieşită din comun, aşa că nu îţi va fi prea greu să cucereşti acea persoană pe care o placi. Cu toate acestea, înainte de a acţiona, asigură-te că asta îţi doreşti cu adevărat. Nimeni nu merită să îi fie călcate în picioare sentimentele şi demnitatea.

Leu(22 iulie - 22 august)

Este o săptămână bună pentru tine, indiferent dacă eşti singur sau ai o relaţie.

Ai şansa să te distrezi mai mult în aceste zile şi, astfel, obişnuitele incidente de pe plan amoros să se împuţineze simţitor. Nu vei mai avea timp nici să te cerţi cu partenerul, nici să fii deprimat că nu ai unul. Cu toate acestea, trebuie să conştientizezi că este doar o soluţie de moment şi că tot va trebui să rezolvi problemele cu care te confrunţi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta va fi excepţională pentru tine.

Cel mai probabil te vei bucura de o călătorie alături de partener sau vei fi înconjurat doar de oameni dragi. Grijile par să fi dispărut complet şi reuşeşti să te deconectezi de la orice stres extern. Dacă eşti singur, te vei axa pe anumite proiecte personale de care nu ai avut timp până acum.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta este numai bună pentru a te reconecta cu partenerul de viaţă.

Este cea mai bună ocazie de a reaprinde flacăra iubirii dintre voi, dar şi de a vă arăta reciproc că sentimentele pe care vi le purtaţi nu au dispărut niciodată. Dacă eşti singur, ai putea avea parte de unele episoade depresive, însă îţi vei reveni rapid.  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu sunt excluse disputele între tine şi partener în aceste zile.

Începutul acestei săptămâni se anunţă stresant pe mai multe planuri, iar cel amoros nu va fi ocolit. Porniţi cearta din nimicuri şi pare că nu vă daţi seama încotro se poate ajunge. Încearcă pe cât posibil să nu jigneşti şi nici să faci reproşuri pe care le-ar putea folosi împotriva ta!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână bună pentru tine, pentru că există şansa să reîntâlneşti o persoană dragă.

Poate fi vorba despre un fost iubit cu care reiei legătura sau, la fel de bine, despre un fost coleg cu care nu ai mai vorbit de când aţi terminat liceul sau facultatea. Indiferent despre cine este vorba, astrele creează contextul perfect pentru o poveste de iubire.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu sunt excluse disputele şi tensiunile în cuplu în această săptămână.

Cu toate acestea, chiar dacă discuţiile voastre nu se desfăşoare în cele mai liniştite ape, e bine totuşi că vă spuneţi ce aveţi pe suflet. Imediat după această perioadă, unul dintre voi va realiza mai mult decât celălalt importanţa compromisului. Dacă eşti singur, încearcă să laşi trecutul şi fosta iubire în urmă, pentru că regretele chiar nu te pot ajuta la nimic!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Situaţia este roz pentru tine pe plan sentimental, indiferent dacă eşti singur sau implicat într-o relaţie.

Dacă ai un partener stabil sau ai o relaţie de lungă durată în care s-a instalat rutina, acum este momentul prielnic pentru a vă resuscita dragostea. O călătorie romantică doar voi doi vă poate ajuta să redeveniţi de aţi fost la început. Dacă eşti singur, şansele de a fi abordat de persoana pe care o placi cresc de la zi la zi.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Timpul este limitat pentru tine şi cei care au cel mai mult de suferit din această cauză sunt cei dragi.

În una dintre zilele acestei săptămâni, partenerul de viaţă ar putea să îţi ceară mai multă atenţie, lucru care îţi va da peste cap toate planurile. Dacă vezi că e cu adevărat important pentru el şi observi că lucrurile nu se îndreaptă în direcţia bună, renunţă la unele activităţi profesionale pentru a sta mai mult alături de acesta!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod