Horoscopul banilor în săptămâna 29 iulie-4 august

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Încearcă să nu joci riscant în această săptămână, cel puţin în ceea ce priveşte banii.

S-ar putea să te simţi norocos în anumite momente, dar ai grijă să nu reacţionezi impulsiv. Dacă nu ai un plan bine pus la punct şi nu ai nici cea mai mică garanţie că lucrurile vor merge bine, atunci ia în considerare regândirea situaţiei!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este rost de investiţii în aceste zile. Se pare că astrele ţin cu tine, iar faptul că eşti mai încrezător în forţele proprii, te ajută să iei deciziile corecte.

Dacă ai destule economii puse deoparte, te poţi gândi la reamenajarea locuinţei sau chiar achiziţionarea uneia noi. Indiferent despre ce este vorba, va avea loc o schimbare pe care ţi-o doreşti de multă vreme.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este o săptămână bună pentru schimbări pe plan profesional.

Fie că este vorba de schimbarea locului de muncă sau despre proiecte personale, cert este că în viitorul apropiat te aşteaptă o viaţa mai stabilă din punct de vedere financiar. Sunt favorizate călătoriile în interes de serviciu sau orice călătorie de afaceri!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Concentrează-te mai mult pe sectorul financiar în această săptămână şi, astfel, poţi reuşi să câştigi mai mulţi bani.

Încearcă pe cât posibil să nu îţi pui toate economiile la bătaie, chiar dacă oportunităţile care ţi se oferă par de nerefuzat. Păstrează-ţi o rezervă în caz că lucrurile nu evoluează în direcţia dorită!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare în aceste zile, însă vei avea şansa de a te afirma pe plan profesional.

La locul de muncă dai dovadă de inventivitate şi curaj, calităţi apreciate de toţi cei din jurul tău. Cu ajutorul ideilor tale poţi salva pe cineva care se află într-o situaţie complicată.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei fi nevoit să te descurci cu banii pe care îi ai, iar aceştia sunt destul de limitaţi.

Ai multe planuri şi economii puţine, de aceea e necesar să faci unele compromisuri. Trebuie să găseşti tot mai multe activităţi şi evenimente gratis, chiar dacă e necesar să îţi rupi din timpul tău liber pentru asta!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu o duci deloc bine cu banii, însă continui să îţi faci planuri care îţi golesc şi mai tare buzunarele.

Chiar dacă eşti semnul echilibrului, în aceste zile dai dovadă de iresponsabilitate şi eşti tentat să iei decizii impulsive de pe urma cărora ai putea avea de suferit în viitorul apropiat. Astrele te sfătuiesc să nu ceri bani cu împrumut decât dacă este vorba de ceva cu adevărat important sau urgent!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta trebuie să faci tot posibilul pentru a te face remarcat la locul de muncă.

Dacă te diferenţiezi de mulţime, ai toate şansele să primeşti o mărire de salariu sau chiar o avansare. Cu toate acestea, nu îţi crea drumul spre succes pe spatele celorlalţi, doar prin eforturi proprii poţi reuşi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este o săptămână bună pentru a învăţa lucruri noi şi pentru a încerca să te perfecţionezi în domeniul în care activezi.

Cu toate că nu ai prea multă energie, atunci când vine vorba de muncă parcă te transformi. Gândirea pozitivă te va ajuta să îţi pavezi drumul spre succes!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Săptămâna aceasta este favorizată munca în echipă şi clădirea unor noi relaţii profesionale.

Este foarte important să te integrezi în orice mediu de lucru care îţi este impus, pentru că doar aşa vei putea să arăţi ce poţi. Situaţia financiară nu îţi creează probleme şi nu vor exista niciun fel de schimbări pe acest plan.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Trebuie să laşi mai mult de la tine în ceea ce priveşte relaţiile cu colegii, partenerii sau şefii.

Nu tot ce spui este corect, iar alţii chiar pot avea idei mai bune decât tine. Acceptă ce au ceilalţi de spus şi lasă-le loc să se afirme. Dacă te opui cu înverşunare şi vrei să furi lumina reflectoarelor, există riscul să obţii exact opusul a ceea ce îţi doreşti.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta vei avea mult chef de muncă şi eşti mai atras decât oricând de cariera ta.

Cu toate că eşti pe punctul de a obţine ceva măreţ, bani sau publicitate, vei fi nevoit să amâni momentul din cauza unor probleme personale. Nu îţi place ce se întâmplă, însă este cea mai bună decizie pe care o poţi lua la momentul actual.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod