Ce caută zodiile cel mai des pe Google

Ce se ascunde în istoricul tău? Căutările pe Google pot spune mai multe despre tine decât îţi poţi da seama!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

"Cele mai bune aplicaţii pentru sport"

Berbecului îi place să fie activ şi să încerce lucruri noi. Având un întreg arsenal de aplicaţii de sport pe care să le testeze, el va reuşi să îşi menţină sănătatea. Aplicaţiile care îi plac cel mai mult sunt cele care îl ajută să îşi urmărească numărul paşilor şi alimentaţia, acelea prin care îşi poate crea propriul plan de antrenament acasă şi cele care îi uşurează găsirea celor mai bune săli de sport din zona în care locuieşte.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

"Cum să îmi gestionez banii"

Stabilitatea financiară este un obiectiv al Taurului, deci nu e deloc suprinzător faptul că va căuta cele mai bune modalităţi de a ţine evidenţa banilor săi. Cu siguranţă încearcă să facă economii, dar este om şi, uneori, dă piept cu facturi mai mari decât se aştepta sau cu tentaţia unor cumpărături impulsive. În loc să îşi ascundă cardul de credit, el caută căi mai uşoare de gestionare a banilor. Google este rege atunci când vine vorba de informaţii utile şi îi place să caute online ceva ce îi poate fi de folos.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

"Cele mai bune cărţi de citit la plajă"

Fiind un semn de aer, comunicarea sub toate formele ei este foarte importantă pentru nativul din Gemeni. De aceea, are întotdeauna telefonul în mână pentru a se menţine la curent cu ce să citească, să asculte sau urmărească. Cel mai probabil va căuta cele mai bune cărţi de citit la plajă. Şi, chiar dacă nu şi-a planificat să meargă la plajă, există întotdeauna o listă cu cele mai bune cărţi în fiecare an pe care nu trebuie să le rateze. Îi place să caute cele mai bune podcast-uri şi emisiuni TV, de asemenea.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

"Ce apare pe Netflix luna viitoare"

Casa Racului este locul lui preferat şi doreşte să o facă tot mai confortabilă. Acolo se simte cel mai bine, aşadar, va căuta destul de des ce filme vor apărea pe Netflix luna viitoare, pentru a-şi face planul de bătaie. Odată ce şi-a făcut programul, poate să se gândească la ce meniu să pregătească şi deja să îşi invite prietenii pentru o seară maraton. Pentru el, reunirea oamenilor dragi pentru distracţie este foarte importantă.

Leu(22 iulie - 22 august)

"Cum să îmi fac timp pentru proiectele personale"

Leul este atât de ocupat cu slujba, familia şi prietenii, încât abia mai are timp şi pentru el. Sigur, îşi programează zilnic câteva ore doar pentru el, dar înainte de a ajunge acolo, e prea obosit să mai poată face ceva. De aceea, cel mai probabil va căuta modalităţi de a-şi face timp pentru proiectele sale personale. Are nevoie de ajutor pentru că are atâtea idei bune, însă nu suficient timp pentru a le pune în practică. Din moment ce Google are toate răspunsurile, îi place să urmărească câteva bloguri sau articole atunci când are nevoie de sfaturi despre cum să ţină pasul cu agitaţia generală şi viaţa personală.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

"Cum să atrag energia pozitivă în casa mea"

La fel ca şi trupul său, casa este templul Fecioarei. Vrea să ştie că tot ce face în locuinţa sa îi aduce energie pozitivă, fericire şi sănătate, la fel cum procedează şi cu propriul corp. Cel mai probabil va căuta adesea modalităţi de a atrage vibraţiile pozitive în casa ei. Acest lucru ar putea însemna practicarea anumitor tehnici, cum ar fi feng shui, dar şi renunţarea la substanţele chimice în favoarea prodselor ecologice de curăţenie.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

"Produse de îngrijire la reducere"

Balanţa are o rutină atentă care include îngrijirea de sine şi timpul pentru propria sa persoană. Dar, nu e dispusă să arunce prea mulţi bani pe ustensile şi produse de înfrumuseţare scumpe, indiferent cât de mult şi-ar dori. Ştie că are multe de plătit din salariul său, aşadar vânează reducerile din acest sector. Este inteligentă şi pricepută, de aceea ştie cum să se simtă bine şi să aibă grijă de ea la jumătate de preţ!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

"Cum să îmi dai seama dacă pot avea încredere într-o persoană"

Scorpionul este rezervat atunci când întâlneşte sau intercţionează cu oameni noi. Până nu îi va cunoaşte mai bine, are tendinţa de a fi liniştit şi retras. Acesta este modul lui de a analiza situaţia pentru a lua cea mai bună decizie. Cel mai adesea caută pe Google cum arată o persoană de încredere şi o face nu pentru că e îngrijorat că cei din jur sunt falşi, ci pentru că vrea să facă alegerea potrivită atunci când aduce oameni noi în viaţa sa.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

"Cele mai bune alegeri de vacanţă în funcţie de buget"

Săgetătorul este mereu în căutarea următoarei aventuri alături de prietenii săi. Modul său preferat de a rămâne conectat cu oamenii dragi este programarea călătoriilor împreună. Chiar dacă nu are întotdeauna timp şi bani pentru un plan bine gândit, tot vrea să organizeze ceva. Cel mai probabil va căuta pe Google locuri de vacanţă pentru banii pe care îi deţine la momentul respectiv. Se asigură că toţi cei cu care vrea să plece se pot descurca financiar şi se interesează de vacanţe în funcţie de buget.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

"Sfaturi de leadership"

Capricornul încearcă întotdeauna să fie cel mai bun lider. Toţi cei care îl cunosc, ştiu că e mereu în priză şi niciodată nu ia pauze. Este admirat de mulţi pentru asta. De aceea, cel mai probabil caută frecvent sfaturi de conducere pe Google. Cu siguranţă are deja aşi în mânecă, dar e mereu pregătit cu o rezervă în caz de nevoie.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

"Voluntariat în orașul meu"

Tot ce face Vărsătorul în viaţă are un scop. El nu face lucruri ca să fie făcute, ci ca să ajute oamenii şi să facă din lume un loc mai bun. Cel mai des caută oportunităţi de voluntariat din oraşul său. Chiar şi atunci când are programul plin, el mută câteva evenimente pentru a-şi face timp pentru lucrurile cu adevărat importante pentru el, cum ar fi voluntariatul.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

"Top Spotify playlists"

Muzica este foarte importantă pentru acest nativ. Ca semn de apă, el e bombardat de emoţiile şi probleme altora, încât îi e greu să se separe de ele. Când are un moment liber, îi place să asculte muzică şi să se deconecteze de la realitate. Cel mai probabil caută adesea playlist-uri de muzică pe diferite aplicaţii. Va căuta mereu melodii şi artişti noi pentru a-i adăuga la lista sa de preferinţe. Aceasta este cea mai bună metodă de relaxare pentru el!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod