Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 19-25 septembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Chiar dacă eşti angajată într-o relaţie sau nu, săptămâna aceasta îţi place să faci victime în rândul bărbaţilor din jurul tău.

Nu e nimic grav atât timp cât ştii unde să te opreşti, dar nu întotdeauna vei lua o decizie bună. E posibil ca partenerul de viaţă să observe acest lucru, drept urmare vei fi nevoită să îi demonstrezi că îi eşti fidelă şi să îi recapeţi încrederea.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Există riscul ca în această săptămână să nu te înţelegi deloc cu partenerul de viaţă.

Planurile voastre sunt diferite, iar gândirea deasemenea. Dacă aveţi de luat o decizie importantă care vă priveşte pe amândoi, va fi aproape imposibil să ajungeţi la o înţelegere. Chiar dacă încerci să laşi de la tine, nu vei face altceva decât să îl impulsionezi şi mai tare să te contrazică.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă te-ai despărţit recent de partener sau te-ai certat serios cu acesta, acum este momentul să faci primul pas spre împăcare.

Nimic nu te poate opri dacă îţi doreşti cu adevărat să vă reveniţi ca şi cuplu, iar răspunsul acestuia va fi cu siguranţă unul pozitiv. Lasă orgoliul deoparte, mai ales dacă vezi că se bate cap în cap cu al lui!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cu cât socializezi mai mult în această săptămână, cu atât vor creşte şansele de a cunoaşte persoane cu care poţi începe o relaţie.

Nu pleca de la ideea de a-ţi găsi imediat un iubit, noile relaţii pe care ţi se construieşti pot fi la început şi de prieteni. E foarte important să nu te grăbeşti, pentru că lucrurile importante se obţin mereu cu răbdare şi paşi mici.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cu eforturi suplimentare, vei reuşi în această săptămână să îi împaci pe toţi.

Trebuie să te organizezi mai bine şi să renunţi la câteva din activităţile tale doar pentru a-ţi mulţumi prietenii, familia sau partenerul de viaţă. E doar o perioadă mai agitată, însă în viitorul apropiat totul va reveni la normal şi vei avea parte de linişte.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta vei fi nevoită să faci multe lucruri împotriva voinţei tale.

Totul se întâmplă din cauza unor greşeli mai vechi pe care le-ai făcut faţă de partenerul de viaţă, iar acum trebuie să recuperezi ce ai pierdut. Chiar dacă e greu, aceste sacrificii îţi vor salva relaţia amoroasă căreia nu îi mai dădeai nicio şansă acum câteva zile.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta vei da dovadă de mai multă maturitate, mai ales în relaţia cu partenerul de viaţă.

Reuşeşti să nu mai fii atât de impulsivă şi să te aduni când vine vorba de lucruri sau decizii importante. Nu mai băga în seamă nimicurile pentru că ele sunt cele care te lasă fără energie şi îţi consumă nervii!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Eşti mult mai sociabilă ca până acum, de aceea dacă eşti singură ai toate şansele să întâlneşti pe cineva cu care poţi începe o relaţie.

Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă sau eşti căsătorită, atunci familia va fi pe primul loc. Le vei dovedi celor dragi că îi iubeşti şi că le eşti recunoscătoare.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această săptămână.

Relaţia cu partenerul de viaţă ori cu rudele foarte apropiate începe să se îmbunătăţească. Va exista o mai bună comunicare între voi, lucru care se simte şi se vede. Petrece-ţi timpul liber doar în compania iubitului sau soţului şi vei vedea cum se va reparinde flacăra iubirii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Ţi-ai cam pierdut din carismă dar şi din entuziasmul de a face cuceriri.

Nu mai ai nicio dorinţă de a flirta şi nici de a-ţi surprinde partenerul de viaţă. Această rutină în care ai intrat poate fi destructivă pentru viaţă ta sentimentală, de aceea astrele îţi recomandă să ai mai multă grijă de tine şi să te concentrezi pe felul în care arăţi sau te porţi cu cei din jurul tău.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Fie că eşti singură sau eşti angajată într-o relaţie serioasă, săptămâna aceasta va fi încununată de succes.

Se anunţă schimbări majore în viaţa ta sentimentală, însă aceastea sunt pozitive. Noutatea îţi va reîmprospăta sentimentele pentru persoana cu care ai ales să îţi petreci viaţia, aşa că primeşte-o cu braţele deschise!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu vei avea parte de o săptămână prea liniştită pe plan sentimental.

Se anunţă complicaţii şi multe lucruri de făcut, de aceea ai tendinţa de a-ţi ignora partenerul de viaţă sau copiii. Din păcate, în acest moment nu te poţi bucura de înţelegerea şi suportul lor, de aceea va trebui să găseşti singură o soluţie de a ieşi din impas!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod