Cel mai frecvent motiv de divorț în funcție de zodie

Caracteristicile fiecărei zodii ne arată ce tolerează sau nu acestea într-o relaţie şi ce le împinge să părăsească persoana de lângă ele!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Delăsarea

Pentru o Fecioară sunt foarte importante cariera şi succesul. Vrea un partener care se află pe aceeaşi lungime de undă cu ea şi rezonează cu scopurile şi visele sale. Dacă cel de lângă ea e un om pasiv, aceasta va simţi că nu există conexiune între ei şi nu va putea purta conversaţiile mult dorite pe teme comune.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Pesimismul

Balanţa este o persoană pozitivă care crede mereu că mâine va fi o zi mai bună. De aceea, nu are nevoie lângă ea de un om care să o tragă în jos şi care să pună doar răul în faţă. Nici nu concepe să stea lângă un partener care nu emană energie şi voie bună!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Minciuna

Scoprionul poate accepta orice într-o relaţie, numai minciuna nu. Îl poţi pierde imediat chiar dacă spui un neadevăr nevinovat. Acesta apreciază onestitatea şi transparenţa mai mult decât orice pe lume şi poate înfrunta mult mai uşor un adevăr chiar dacă doare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Lenea

Săgetătorul nu poate sta lângă o persoană leneşă, pentru cp el este extrem de activ şi în permanentă căutare de aventură. Dacă partenerul lui nu poate ţine pasul cu el, probabil va decide că îi e mult mai bine singur. Are nevoie de o persoană care îl completează perfect!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Iresponsabilitatea

Un Capricorn nu poate fi cu cineva care nu ştie să fie responsabil sau care nu ştie ce vrea de la viaţă. El ştie mereu care va fi următorul pas şi îşi doreşte pe cineva care să poate să aibă grijă de el aşa cum o face la rândul lui cu cei din jur. Nu are nevoie de un partener de viaţă căruia să îi poarte tot el de grijă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Conservatorismul

Vărsătorul este o fire excentrică şi nu ar putea sta cu cineva care nu se poate abate de la reguli. Dacă omul de lângă el este extrem de realist şi pragmatic, atunci nu îi va putea încuraja creativitatea şi ideile nonconformiste. Dacă el este rebel, are nevoie de cineva la fel de sălbatic ca şi el!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Insensibilitatea

Peştii sunt persoane extrem de sensibile şi nu ar putea sta cu cineva căruia nu îi pasă de sentimentele lor. Acest motiv este destul de serios încât să îl determine să iasă dintr-o relaţie, indiferent de nivelul ei. Nu poate fi niciodată cu cineva egoist, ci cu un om cu inimă mare!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dependenţa de partener

Un Berbec nu va putea sta niciodată lângă o persoană extrem de lipicioasă, pentru că firea lui este independentă şi îi place să aibă o viaţă şi în afara relaţiei. Iubeşte spaţiul şi libertatea şi nu va tolera să fie cu cineva care îl sufocă.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Lipsa de respect

Un Taur e prea mândru şi are standarde ridicate, aşa că nu va accepta niciodată lângă el pe cineva care nu îl respectă. Nu contează cât de mult îl iubeşte acea persoană dacă îndrăzneşte chiar şi în glumă să nu îl respecte.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Atitudinea rezervată

O persoană născută în zodia Gemeni nu poate fi cu cineva care este anti-social, pentru că ea este extrem de activă şi are o mulţime de prieteni şi cunoştinţe. Aceasta are nevoie lângă ea de un om care să îi facă faţă stilului de viaţă şi care să îi semene destul de bine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Secretele

Un Rac nu va putea rezista prea mult lângă cineva care nu se deschide în faţa lui şi cu care nu are o legătură emoţională puternică. Acesta are nevoie de cineva capabil să vorbească despre orice şi care nu doreşte să păstreze secrete faţă de el.

Leu(22 iulie - 22 august)

Timiditatea

Un Leu iubeşte atenţia şi nu poate fi cu cineva căruia îi place să stea în umbră. Pentru el e cea mai bună dovadă că persoana respectivă nu are încredere în ea, iar el nu are nevoie de cineva timid şi rezervat pentru că nu reuşi să simtă nicio emoţie care l-ar putea face fericit în relaţie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod