Horoscop. Top 6 cele mai favorizate semne ale zodiacului

Nativa din Fecioară este o persoană norocoasă, însă pesimismul care o caracterizează o împiedică să realizeze acest lucru.
1. Săgetător

Eşti o zodie foarte norocoasă şi chiar de ratezi unele oportunităţi, acestea se reîntorc când nici nu te mai aştepţi. Nu trebuie să depui nici cel mai mic efort pentru a primi lucrurile mult dorite, se pare că astrele sunt întotdeauna de partea ta. Gândeşti mereu pozitiv şi asta atrage după sine numai situaţii benefice ţie.

2. Leu

Astrele favorizeză zodia ta şi îţi uşurează viaţa mai mult decât vrei să crezi. Eşti o persoană foarte competentă şi sigură pe ea, de aceea nu te aştepţi decât la bine.
Chiar dacă din când în când exagerezi şi vrei mai mult, la final tot ajungi să realizezi că stai foarte bine la capitolul noroc. Uneori ajuţi norocul să vină mai repede datorită determinării şi perseverenţei tale.

3. Gemeni

Eşti o norocoasă şi ştii foarte bine acest lucru, de aceea de cele mai multe ori joci mai riscant decât ar trebui. Nu depui niciun efort măreţ pentru a obţine lucrurile pe care ţi le-ai propus, pentru că întotdeauna astrele îţi dau o mână de ajutor.
Eşti mereu la curent cu noutăţile, lucru care te ajută să evoluezi rapid pe toate planurile.

4. Capricorn

Norocul este de partea ta, însă trebuie să îl cauţi. Din fericire, firea ta ambiţioasă şi muncitoare te aduce pe culmile succesului. Profiţi de situaţiile pe care le întâlneşti zi de zi şi ştii întotdeauna să scoţi ce e mai bun din ele. Eşti o persoană hotărâtă şi plină de energie, calităţi care atrag binele de partea ta.

5. Berbec

Eşti o persoană favorizată de astre datorită faptului că nu te dai niciodată bătută.
Te implici în proiecte aproape imposibile şi de cele mai multe ori acestea devin un succes. Firea ta îndrăzneaţă te ajută să găseşti oportunităţi grozave pe care nu le-ai întâlni dacă ai sta în banca ta.

6. Fecioară

Eşti o persoană norocoasă, însă nu vrei să crezi acest lucru şi mereu eşti nemulţumită de câte ceva. Din păcate pentru tine, pesimismul care te caracterizează te împiedică de multe ori să te bucuri aşa cum ar trebui de ceea ce ai. Dacă ai gândi mai optimist, cu siguranţă ai atrage şi mai mult norocul de partea ta!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod