Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 15-21 aprilie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Viaţa ta sentimentală traversează una dintre cele mai bune perioade de până acum.

Partenerul de viaţă te împlineşte şi îţi oferă suportul de care ai nevoie în momentele delicate prin care treci. Nu degeaba se zice să o relaţie sănătoasă este aceea în care ambii parteneri rămân împreună la bine, dar mai ales la greu!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil ca în primele zile ale acestei săptămâni să scoţi tot ce e mai rău din partenerul tău.

Personalitatea sa vulcanică iese la suprafaţă şi îi vei cunoaşte adevărata faţă abia acum, fie că aveţi mulţi ani de relaţie în spate sau doar câteva luni. Dacă eşti singur, nimic nu te poate ţine în casă şi eşti pus pe distracţie!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele îţi recomandă să te concentrezi mai mult pe viaţa ta privată în aceste zile.

E posibil să ai de-a face cu o persoană care va părea că te ceartă, dar, de fapt, nu face altceva decât să îţi ofere cele mai bune sfaturi. Încearcă pe cât posibil să laşi orgoliul deoparte şi să iei în considerare şi opiniile celorlalţi, în special ale celor dragi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Unele evenimente neplăcute din trecut îţi reapar în minte în aceste zile din cauza unei persoane care vorbeşte vrute şi nevrute.

Dacă este vorba despre o veche iubire, încearcă să nu te gândeşti cum ar fi putut să fie situaţia acum dacă nu se termina totul. Concentrează-te pe prezent şi nu fii sceptică cu privire la potenţialii viitori parteneri.

Leu(22 iulie - 22 august)

În această săptămână îţi va fi mai clar decât oricând că ai fost prea tolerant cu partenerul de viaţă.

Cu o atitudine atât de permisivă faţă de el nu ai obţinut nimic altceva decât să îţi faci rău singur. Cu siguranţă nu ar fi trebuit să îi controlezi viaţa, însă unele limite trebuie impuse în orice relaţie!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi destul de aglomerate şi, cu siguranţă, nu vei avea timp de viaţa personală.

Din fericire, şi partenerul tău traversează o perioadă la fel de nebună şi nimeni nu va avea nimic de reproşat. Cu toate acestea, e necesar să vă acordaţi sprijin unul celuilalt în caz de nevoie, chiar dacă fiecare le are pe ale lui.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Această săptămână va fi foarte solicitantă pentru tine, atât pe plan sentimental, cât şi profesional.

Din păcate, nu te vei putea ocupa de toate pe cum ar trebui, însă nici nu depui eforturi prea mari în acest sens. Alegi să îţi ignori partenerul în favoarea proiectelor personale, iar acesta nu va fi deloc încântat.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână ai şansa de a cunoaşte o persoană de sex opus care îţi poate schimba viaţa.

Nu se ştie dacă în bine sau în rău, însă pe moment te vei simţi cel mai important om din lume şi îţi vei recăpăta încrederea demult pierdută. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, activităţile casnice sunt cele care îţi vor oferi şansa să petreci mai mult timp alături de partenerul tău.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cu toate că eşti mulţumit de viaţa ta amoroasă per ansamblu, nu eziţi să găseşti motive de ceartă.

Partenerul de viaţă ar putea trece printr-o perioadă mai solicitantă pe plan profesional, lucru care îţi va stârni argumentele. Încearcă să fii mai înţelegător cu cel de lângă tine dacă vrei ca relaţia să rămână puternică şi pe viitor.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cu toate că viaţa profesională este în prim plan în această perioadă, ai face bine să nu o ignori total pe cea personală.

Dacă ţi-ai întemeiat de curând o familie, presiunea celor din jur de a avea un copil te va enerva la maximum. Încearcă să îţi păstrezi calmul pentru a nu-ţi irosi resursele inutil. Ai nevoie de ele!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această săptămână trebuie să conştientizezi faptul că nu e totul doar despre tine, mai ales când vorbim despre dragoste.

Dacă te-ai implicat recent într-o relaţie, e necesar să mai şi laşi de la tine şi să faci loc obiceiurilor partenerului. Funcţionarea în echipă şi completarea sunt detalii foarte importante pentru un cuplu sănătos.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vor exista unele contraziceri între tine şi partenerul de viaţă în această săptămână, iar acest lucru nu îţi va pica deloc bine.

Faptul că acesta alege să facă publice unele detalii pe care tu le consideri intime va pune capac. Astrele te sfătuiesc să iniţiezi o discuţie sinceră şi calmă, pentru că reproşurile şi tonul ridicat nu te vor ajuta să găseşti o soluţie!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod