Trăsătura care îţi domină viaţa profesională, în funcţie de zodia ta

Nu îţi dai seama încotro se îndreaptă cariera ta? Nu ai încredere în abilităţile tale profesionale? S-ar putea să îţi fie utile indiciile oferite de zodia ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este autoritar.

El rezistă în orice competiţie şi va da tot ce are el mai bun pentru a câştiga. Când are un scop, nu se va abate de la el. Privitor la propria afacere sau la poziţii de nivel înalt, el este autoritar. De asemenea, i se potriveşte şi un job în resurse umane, deoarece este foarte intiutiv şi exact în evaluarea caracterului şi aptitudinilor oamenilor. Rareori se înşală.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul este expert în bani.

El este foarte priceput la calcule şi poate fi un mare consilier financiar, investitor sau contabil. Poate fi considerat managerul zodiacului. E inteligent, intuitiv şi conservator, iar cel mai important lucru este că nu se va juca niciodată cu timpul şi banii oamenilor.  

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii sunt genii.

Ai grijă atunci când deschizi gura în jurul lor, pentru că vor avea întotdeauna o replică inteligentă. Gemenii sunt semnul intelectului şi sunt extrem de buni în a-şi articula ideile complexe în moduri pe care oamenii să le poată înţelege, de aceea pot fi profesori sau traducători excelenţi. De asemenea, fiind atât de buni la cuvinte, ei pot fi politicieni pentru că pot vorbi cu uşurinţă în public.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este foarte grijuliu.

Fiind sensibil şi iubitor, el poate vedea cu uşurinţă în inimile şi minţile oamenilor. Scopul vieţii sale este de a avea grijă de ceilalţi, în special de familie. Sunt bucătari, proprietari de restaurante sau manageri excelenţi. El are grijă în mod natural de oricine din jurul lui. De asemenea, el excelează în domeniul îngrijirii medicală.             

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul este un lider excelent.

El se poate ocupa de o mulţime de lucruri deoadată, are carismă, inteligenţă, energie pozitivă şi tărie necesare pentru a fi un bun lider. Sunt mulţi preşedinţi, senatori, muzicieni, directori şi profesori născuţi în această zodie. Leul este capabil să scoată tot ce e mai bun dintr-un om.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara are ochi de vultur.

Munca este cea care îi aduce cea mai mare fericire sau cel mai mare stres. Dacă se simte bine la locul de muncă, atunci este foarte mulţumită. Pune foarte mare accent pe viaţa profesională şi are tendinţa de a supra-analiza totul şi de a vedea cele mai mici detalii. Din aceste motive, Fecioara poate fi un scrritor, editor, stilist sau chiar un detectiv excelent.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa are o latură artistică.

Ea caută echilibru şi armonie în orice. Gravitează în jurul artei, de aceea poate fi un muzician, actor sau regizor excelent. De asemenea, are virtutea de a fi răbdător, deschis la minte şi uşor de înşeles. Drept urmare, poate fi şi un profesor bun.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este sufletist.

În cazul lui, totul se rezumă la intimitate, şi nu doar la nivel romantic. El este profund şi se gândeşte adesea la problemele vieţii şi empatizează foarte mult cu ceilalţi oameni. Poate stabili conexiuni de încredere şi de durată. Scorpionul poate fi un terapeut sau un psiholog cu mult har, deoarece înţelege cum funcţionează psihicul uman. Şi este foarte bun la păstrarea secretelor. De asemenea, poate fi primul care se oferă atunci când vine vorba de cauze umanitare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este explorator.

El iubeşte libertatea şi se opune oricărei restricţii. Nu îi place să fie împiedicat de tradiţii sau reguli. Cu toate acestea, îi place să lucreze în echipă. Poziţiile manageriale i se potrivesc de minune. Este posibil, de asemenea, să îl găseşti adesea lucrând în aer liber.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este întreprinzător.

El ţinteşte întotdeauna cele mai prestigioase poziţii, cele mai mari premii şi cea mai mare laudă. Capricornul vrea doar un singur lucru în viaţă: să reuşească. Locurile de muncă în care calea spre promovare este clară îl vor seduce. De asemenea, trebuie să simtă că promovarea se bazează pe merite oneste.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul se adaptează uşor.

El se poate ocupa de orice şi este macheta tuturor. Excelează în toate meseriile din moment ce încrederea şi experienţa lui de viaţă îl învaţă despre propria putere şi posibilitate. Reflexiv şi orientat spre detalii, acesta apreciază etica serviciilor şi dezvoltarea comunităţii în cadrul locului de muncă. Deşi poate fi bun în aproape tot ce îşi propune, el se simte cel mai bine când îşi desfăşoară activităţile umanitare. Lupta pentru egalitatea socială şi drepturile femeii, de exemplu, sunt un mod de viaţă pentru acesta.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii au o imaginaţie bogată.

Ei nu îşi pierd niciodată abilitatea de a crede. Peştii pot fi artişti minunaţi, precum şi profesori, consilieri sau astrologi. Deoarece sunt atât de sensibili, creativi şi copilăroşi, cu siguranţă nu te va surprinde dacă vor scrie cărţi pentru cei mici.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod