Horoscopul banilor în săptămâna 15-21 aprilie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Este o săptămână bună pentru afaceri, cu toate că nu crezi că te pricepi la asta.

Încurajările celor din jur nu ar trebui să fie nule, ci din contră ar trebui să te mobilizeze în scopul dezvoltării personale. Economiile tale ar trebui valorificate în cel mai scurt timp, pentru că acum este perioada ta norocoasă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Simţi din ce în ce mai des că munceşti mult şi degeaba.

Dacă nu consideri că eşti remunerată aşa cum meriţi la locul actual de muncă, abilităţile tale te recomandă pentru ceva mai bun. Nu ezita să ieşi din zona ta de confort şi să încerci lucruri şi domenii de activitate noi, astrele îţi garantează succesul!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este foarte important ca în această săptămână să te concentrezi pe stabilitatea ta financiară.

Viitorul nu sună prea bine pentru tine în condiţiile în care continui cu cheltuielile în ritmul de acum. Cei dragi încearcă subtil să îţi spună acest lucru încă de ceva vreme, însă se pare că nu eşti genul care să prindă aluziile din zbor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil să nu dai prea mare randament la locul de muncă în aceste zile şi nici să îţi meargă unele afaceri.

Cu banii eşti la limită, iar cu moralul la pământ. Nu ar strica să te aduni puţini, să vezi unde e problema şi abia apoi să acţionezi. Dacă te laşi dus de val şi te joci cu banii, e posibil să pierzi şi puţinul pe care îl ai.

Leu(22 iulie - 22 august)

Astrele îţi recomandă să acorzi o atenţie deosebită documentelor oficiale în această săptămână.

Dacă cumva ai primit o amendă sau dacă ai de plătit orice altceva către stat, mai întâi trebuie să verifici dacă este corect ce ţi se cere. E posibil ca o eroare de sistem să îţi golească buzunarele, lucru care îţi va încetini planurile pe care ţi le-ai făcut.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu stai deloc bine cu banii şi, din păcate, situaţia pare că nu se va schimba în viitorul apropiat.

Cu toate că eşti o persoană foarte organizată şi practică, această situaţie chiar nu depinde de tine. Încearcă să te descurci cum poţi, pentru că împrumuturile nu sunt o soluţie în condiţiile de faţă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Din fericire pentru tine, această săptămână va veni cu veşti bune în ceea ce priveşte situaţia financiară.

Fie că primeşti salariul sau un bonus substanţial, cert este că ai toate condiţiile pentru a-ţi duce planurile la bun sfârşit. Dacă este vorba despre un proiect personal, acesta este pe punctul de a se finaliza. Ai parte de reuşite majore în această perioadă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Se anunţă zile solicitante la locul de muncă pentru tine. Şi cu toate că lucrezi mai mult, câştigurile rămân constante.

E posibil să ai momente pline de nemulţumire, însă îţi revii rapid şi te amăgeşti cu faptul că faci ce îţi place. Încearcă să nu te mai minţi şi să accepţi ideea că trebuie să ieşi din zona de confort dacă vrei să evoluezi profesional şi financiar.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te concentrezi prea mult pe carieră şi uiţi de tine şi de nevoile tale.

E necesar să găseşti un echilbru între toate sectoarele vieţii tale pentru a putea trăi liniştit. Nu îţi interzice nimeni să fii ambiţios şi alegerile sunt în mâinile tale, însă cântăreşte bine lucrurile şi vezi ce pierzi şi ce câştigi!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai toate şansele să avansezi în carieră în această perioadă.

Parcursul tău profesional va fi în sfârşit remarcat de persoanele care au putere de decizie asupra ta, iar asta nu îţi poate prinde decât bine. Cu toate că nu o duci rău cu banii nici acum, niciodată nu strică să ai mai mulţi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o săptămână bună pentru perfecţionare, pentru că energia ta te poate ajuta să asimilezi o mulţime de informaţii utile.

Cu toate că va trebui să investeşti o sumă importantă de bani în acest sens, rezultatele vor fi pe termen lug, iar efortul va merita din plin. Îndreaptă-te către ce îţi spune inima!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Banii la comun ar putea stârni unele discuţii în această săptămână.

Pentru că eşti o fire miloasă, cei din jur ar putea profita de bunătatea ta. Din acest motiv, trebuie să discuţi deschis cu persoanele respective, fie că este vorba despre partener, părinţi sau copii. În cazul în care eşti în căutarea unui loc de muncă, astrele îţi recomandă să lărgeşti sfera de activitate şi să priveşti către lucrurile noi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod