Horoscopul săptămânii 15-21 aprilie. Află previziunile pentru zodia ta!

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Viaţa ta sentimentală traversează una dintre cele mai bune perioade de până acum. Partenerul de viaţă te împlineşte şi îţi oferă suportul de care ai nevoie în momentele delicate prin care treci. Nu degeaba se zice să o relaţie sănătoasă este aceea în care ambii parteneri rămân împreună la bine, dar mai ales la greu!

Este o săptămână bună pentru afaceri, cu toate că nu crezi că te pricepi la asta. Încurajările celor din jur nu ar trebui să fie nule, ci din contră ar trebui să te mobilizeze în scopul dezvoltării personale. Economiile tale ar trebui valorificate în cel mai scurt timp, pentru că acum este perioada ta norocoasă!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil ca în primele zile ale acestei săptămâni să scoţi tot ce e mai rău din partenerul tău. Personalitatea sa vulcanică iese la suprafaţă şi îi vei cunoaşte adevărata faţă abia acum, fie că aveţi mulţi ani de relaţie în spate sau doar câteva luni. Dacă eşti singur, nimic nu te poate ţine în casă şi eşti pus pe distracţie!

Simţi din ce în ce mai des că munceşti mult şi degeaba. Dacă nu consideri că eşti remunerată aşa cum meriţi la locul actual de muncă, abilităţile tale te recomandă pentru ceva mai bun. Nu ezita să ieşi din zona ta de confort şi să încerci lucruri şi domenii de activitate noi, astrele îţi garantează succesul!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele îţi recomandă să te concentrezi mai mult pe viaţa ta privată în aceste zile. E posibil să ai de-a face cu o persoană care va părea că te ceartă, dar, de fapt, nu face altceva decât să îţi ofere cele mai bune sfaturi. Încearcă pe cât posibil să laşi orgoliul deoparte şi să iei în considerare şi opiniile celorlalţi, în special ale celor dragi.

Este foarte important ca în această săptămână să te concentrezi pe stabilitatea ta financiară. Viitorul nu sună prea bine pentru tine în condiţiile în care continui cu cheltuielile în ritmul de acum. Cei dragi încearcă subtil să îţi spună acest lucru încă de ceva vreme, însă se pare că nu eşti genul care să prindă aluziile din zbor.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Unele evenimente neplăcute din trecut îţi reapar în minte în aceste zile din cauza unei persoane care vorbeşte vrute şi nevrute. Dacă este vorba despre o veche iubire, încearcă să nu te gândeşti cum ar fi putut să fie situaţia acum dacă nu se termina totul. Concentrează-te pe prezent şi nu fii sceptică cu privire la potenţialii viitori parteneri.

E posibil să nu dai prea mare randament la locul de muncă în aceste zile şi nici să îţi meargă unele afaceri. Cu banii eşti la limită, iar cu moralul la pământ. Nu ar strica să te aduni puţini, să vezi unde e problema şi abia apoi să acţionezi. Dacă te laşi dus de val şi te joci cu banii, e posibil să pierzi şi puţinul pe care îl ai.

Leu(22 iulie - 22 august)

În această săptămână îţi va fi mai clar decât oricând că ai fost prea tolerant cu partenerul de viaţă. Cu o atitudine atât de permisivă faţă de el nu ai obţinut nimic altceva decât să îţi faci rău singur. Cu siguranţă nu ar fi trebuit să îi controlezi viaţa, însă unele limite trebuie impuse în orice relaţie!

Astrele îţi recomandă să acorzi o atenţie deosebită documentelor oficiale în această săptămână. Dacă cumva ai primit o amendă sau dacă ai de plătit orice altceva către stat, mai întâi trebuie să verifici dacă este corect ce ţi se cere. E posibil ca o eroare de sistem să îţi golească buzunarele, lucru care îţi va încetini planurile pe care ţi le-ai făcut.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Primele zile ale acestei săptămâni vor fi destul de aglomerate şi, cu siguranţă, nu vei avea timp de viaţa personală. Din fericire, şi partenerul tău traversează o perioadă la fel de nebună şi nimeni nu va avea nimic de reproşat. Cu toate acestea, e necesar să vă acordaţi sprijin unul celuilalt în caz de nevoie, chiar dacă fiecare le are pe ale lui.

Nu stai deloc bine cu banii şi, din păcate, situaţia pare că nu se va schimba în viitorul apropiat. Cu toate că eşti o persoană foarte organizată şi practică, această situaţie chiar nu depinde de tine. Încearcă să te descurci cum poţi, pentru că împrumuturile nu sunt o soluţie în condiţiile de faţă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Această săptămână va fi foarte solicitantă pentru tine, atât pe plan sentimental, cât şi profesional. Din păcate, nu te vei putea ocupa de toate pe cum ar trebui, însă nici nu depui eforturi prea mari în acest sens. Alegi să îţi ignori partenerul în favoarea proiectelor personale, iar acesta nu va fi deloc încântat.

Din fericire pentru tine, această săptămână va veni cu veşti bune în ceea ce priveşte situaţia financiară. Fie că primeşti salariul sau un bonus substanţial, cert este că ai toate condiţiile pentru a-ţi duce planurile la bun sfârşit. Dacă este vorba despre un proiect personal, acesta este pe punctul de a se finaliza. Ai parte de reuşite majore în această perioadă!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână ai şansa de a cunoaşte o persoană de sex opus care îţi poate schimba viaţa. Nu se ştie dacă în bine sau în rău, însă pe moment te vei simţi cel mai important om din lume şi îţi vei recăpăta încrederea demult pierdută. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, activităţile casnice sunt cele care îţi vor oferi şansa să petreci mai mult timp alături de partenerul tău.

Se anunţă zile solicitante la locul de muncă pentru tine. Şi cu toate că lucrezi mai mult, câştigurile rămân constante. E posibil să ai momente pline de nemulţumire, însă îţi revii rapid şi te amăgeşti cu faptul că faci ce îţi place. Încearcă să nu te mai minţi şi să accepţi ideea că trebuie să ieşi din zona de confort dacă vrei să evoluezi profesional şi financiar.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cu toate că eşti mulţumit de viaţa ta amoroasă per ansamblu, nu eziţi să găseşti motive de ceartă. Partenerul de viaţă ar putea trece printr-o perioadă mai solicitantă pe plan profesional, lucru care îţi va stârni argumentele. Încearcă să fii mai înţelegător cu cel de lângă tine dacă vrei ca relaţia să rămână puternică şi pe viitor.

Te concentrezi prea mult pe carieră şi uiţi de tine şi de nevoile tale. E necesar să găseşti un echilibru între toate sectoarele vieţii tale pentru a putea trăi liniştit. Nu îţi interzice nimeni să fii ambiţios şi alegerile sunt în mâinile tale, însă cântăreşte bine lucrurile şi vezi ce pierzi şi ce câştigi!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Cu toate că viaţa profesională este în prim plan în această perioadă, ai face bine să nu o ignori total pe cea personală. Dacă ţi-ai întemeiat de curând o familie, presiunea celor din jur de a avea un copil te va enerva la maximum. Încearcă să îţi păstrezi calmul pentru a nu-ţi irosi resursele inutil. Ai nevoie de ele!

Ai toate şansele să avansezi în carieră în această perioadă. Parcursul tău profesional va fi în sfârşit remarcat de persoanele care au putere de decizie asupra ta, iar asta nu îţi poate prinde decât bine. Cu toate că nu o duci rău cu banii nici acum, niciodată nu strică să ai mai mulţi.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această săptămână trebuie să conştientizezi faptul că nu e totul doar despre tine, mai ales când vorbim despre dragoste. Dacă te-ai implicat recent într-o relaţie, e necesar să mai şi laşi de la tine şi să faci loc obiceiurilor partenerului. Funcţionarea în echipă şi completarea sunt detalii foarte importante pentru un cuplu sănătos.

Este o săptămână bună pentru perfecţionare, pentru că energia ta te poate ajuta să asimilezi o mulţime de informaţii utile. Cu toate că va trebui să investeşti o sumă importantă de bani în acest sens, rezultatele vor fi pe termen lug, iar efortul va merita din plin. Îndreaptă-te către ce îţi spune inima!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vor exista unele contraziceri între tine şi partenerul de viaţă în această săptămână, iar acest lucru nu îţi va pica deloc bine. Faptul că acesta alege să facă publice unele detalii pe care tu le consideri intime va pune capac. Astrele te sfătuiesc să iniţiezi o discuţie sinceră şi calmă, pentru că reproşurile şi tonul ridicat nu te vor ajuta să găseşti o soluţie!

Banii la comun ar putea stârni unele discuţii în această săptămână. Pentru că eşti o fire miloasă, cei din jur ar putea profita de bunătatea ta. Din acest motiv, trebuie să discuţi deschis cu persoanele respective, fie că este vorba despre partener, părinţi sau copii. În cazul în care eşti în căutarea unui loc de muncă, astrele îţi recomandă să lărgeşti sfera de activitate şi să priveşti către lucrurile noi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod