Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 13-19 februarie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Diferenţele dintre tine şi partenerul de viaţă par a vă apropia şi mai tare în această săptămână.

Deşi este un lucru ciudat, acum mai mult ca niciodată te simţi fericită pe plan sentimental. Păstrează o comunicare deschisă şi constantă cu cei dragi ţie şi astfel relaţiile voastre nu vor fi niciodată în pericol. Dacă eşti singură şi te-ai obişnuit aşa, e posibil să fii atrasă de o relaţie nonconformistă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Chiar dacă nu începi prea bine această săptămână în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul, pe parcurs îţi vei da seama că a fost exact ce aveaţi nevoie pentru a redeveni apropiaţi.

Certurile mici şi atacurile din nimicuri sunt doar o modalitate de a scăpa de monotonia care s-a instalat între voi. Aveaţi nevoie de aşa ceva pentru a realiza că nu puteţi trăi unul fărăr celălalt, dar este foarte important să ştiţi când să puneţi punct discuţiilor şi să aplanaţi conflictul.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu traversezi o perioadă prea bună în plan amoros, de aceea stresul pe care îl vei resimţi va fi unul enorm.

Motivele tensiunilor dintre tine şi partener sunt destul de serioase şi este nevoie de multă analiză pentru a reuşi să ieşiţi din impas. Calmul şi vorba bună vor aduce un plus pentru o comunicare eficientă, de aceea se recomandă să cedezi atunci când situaţia degenerează.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Când te axezi prea mult pe viaţa ta sentimentală, când îţi ignori total partenerul de viaţă, cam despre asta este vorba în această săptămână.

Ai nevoie de un echilibru, altfel e posibil ca relaţia ta amoroasă să treacă într-un con de umbră. Dacă îi pregăteşti iubitului o surpriză romantică, ai toate şansele să îl faci să uite de supărări cel puţin pe moment.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă în cursul săptămânii ai numai treburi de făcut la locul de muncă, în weekend ai ocazia de a te revanşa faţă de partenerul tău de viaţă.

O călătorie scurtă sau o cină romantică e tot ce îţi trebuie pentru a-l atrage şi mai tare de partea ta. Mai mult decât atât, şi tu aveai nevoie de o relaxare după atâta stres pe plan profesional. Vei reuşi să te deconectezi şi relaxezi chiar dacă doar pentru câteva zile.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Chiar dacă simţi că eşti de una singură în relaţie, nu ceda până nu oferi tot ce ai.

Astfel nu vei avea niciun regret în cazul în care viaţa ta amoroasă va intra în impac. Dacă partenerul tău este tot mai indiferent în ultima perioadă, ai face bine să cercetezi puţin şi să afli care ar putea fi cauzele. Nu arunca cu pietre în el înainte de a te lămuri, e posibil ca tu să fii vinovata!

Leu(22 iulie - 22 august)

Îţi doreşti mai mult timp liber pe care să îl poţi petrece în compania celor dragi, însă acest lucru nu va fi posibil nici în acest început de săptămână.

În weekend vei putea respira mai uşurată, însă eşti atât de obosită încât nu vei vrea decât să stai în casă să te odihneşti. Încearcă să nu te forţezi prea tare pentru a excela în carieră sau din goană după bani, altfel rişti să pierzi poate cel mai important lucru în viaţă: dragostea.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Un eveniment neplăcut din trecut va reveni în această săptămână în prim plan şi vei fi destul de abătută.

O veche iubire îţi dă bătăi de cap sau sentimente pentru cineva pe care nu vrei să le recunoşti. Faptul că te-ai închis în tine nu te va ajuta deloc, ci din contră îţi va îngreuna situaţia şi adaptarea la noua ta viaţă. E momentul să dai totul uitării şi să elimini persoanele care vor să te rănească din viaţa ta!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta ai parte de distracţie cum nu ai mai avut de multă vreme.

Fie că eşti singură sau nu, iniţiativele pe care le au cei dragi sunt tot ce îţi trebuie în acest moment. Eşti mai decisă ca oricând să îţi trăieşti viaţa la maximum şi să te bucuri de tot ce te înconjoară. Nu ai parte de drame, aşa că trebuie să fii fericită, după acest principiu te vei ghida o bună bucată de timp de acum înainte.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Chiar dacă vrei să îţi pedepseşti iubitul pentru că nu te-a ajutat atunci când i-ai cerut, săptămâna aceasta ţi se va face milă de el.

Sarcinile multiple care îi revin l-au extenuat şi vei căuta să vă rezolvaţi problemele pentru a nu se mai repeta pe viitor. Dacă veţi forma de acum înainte o echipă şi vă veţi sprijini, atunci relaţia voastră va evolua neaşteptat de bine. Dacă eşti singură, o ceartă dintre tine şi un prieten poate scoate la iveală sentimente ascunse.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viaţa ta familie, dar şi cea socială îţi vor aduce în această săptămână cele mai frumoase momente pe care ai putea să le trăieşti.

E posibil să afli că eşti însărcinată sau chiar să aduci pe lume un copil, e posibil să legi noi prietenii, iar lumea din jur să îţi demonstreze că ţine la tine, vei fi plină de bucurie şi de lacrimi în ochi în acelaşi timp. Nu pune răul înainte şi nu te gândi că e prea frumos ca să dureze!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă te-ai certat recent cu partenerul tău de viaţă, fie el soţ sau iubit, acum este momentul să laşi orgoliul deoparte şi să nu îţi ascunzi sentimentele.

Spune când ţi-e dor şi nu îţi fie teamă de răspunsurile pe care le primeşti, important este să faci ceea ce depinde de tine. Învaţă că nu poţi controla oamenii şi nu e drept să vrei ca ei să se schimbe aşa cum îţi doreşti tu!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod