Horoscopul cumpenelor. Ce necazuri vei avea în luna decembrie

Descoperă horoscopul ghinioanelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această lună!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Există riscul ca din cauza goanei după bani şi a atenţiei acordate profesiei, viaţa ta sentimentală să intre într-un con de umbră.

Încearcă să te asiguri că nu vei mai sta peste program şi vei petrece mai mult timp alături de familia ta. În cazul în care ai copii, situaţia poate deveni extrem de serioasă din cauza lipsei de educaţie pe care nu i-o poţi oferi!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este foarte important ca în această lună să îţi ţii impulsivitatea sub control, altfel ai putea avea probleme.

Nu risca să îţi permiţi prea multe faţă de unii colegi noi de la serviciu, sau mai ales dacă ţi s-a schimbat conducerea. Acelaşi sfat este valabil şi pe plan personal, mai ales în jurul Sărbătorilor de iarnă!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Banii ar trebui să fie în atenţia ta luna aceasta, mai ales dacă ţi se fac propuneri prea frumoase ca să fie adevărate.

Dacă te laşi manipulată de cei din jurul, cel mai probabil te vei implica într-o afacere care îţi va goli buzunarele. Situaţia ta financiară este una bună şi în perioada Sărbătorilor nu ar trebui să o pui în pericol!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Perioada Sărbătorilor te vor întrista dacă anul acesta eşti singură pe plan sentimental.

Fie te apucă dorul de vreun fost iubit, fie treci printr-o dezamăgire amoroasă, cert este că nu se anunţă prea multă distracţie pentru tine înm decembrie. Nu este nimic atât de grav precum vrei să pară, de aceea dacă îţi vezi de viaţa ta şi te înconjori de persoane care te iubesc, vei trece uşor peste această pasă proastă!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu vei avea parte de cumpene în această lună, însă va trebui să te organizezi mai bine dacă nu vrei să te aglomerezi în perioada Sărbătorilor.

Începe să munceşti în forţă atât cât ai energie, după care ai grijă să te axezi pe casă şi familie. Se anunţă o perioadă imediat următoare plină de linişte şi iubire!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dacă pe plan sentimental stai destul de bine, nu acelaşi lucru se poate spune despre profesie, mai exact despre programul tău de lucru.

Nu eşti deloc mulţumită de volumul de muncă pe care îl ai, îţi răpeşte din timpul liber şi te frustrează. Însă, dacă o relaţie profesională se transformă într-una de dragoste, atunci poti scăpa de aceste sentimente urâte!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Începi luna cu tensiuni pe plan sentimental, cel mai probabil fiind nemulţumită de cheltuielile pe care le face partenerul tău de viaţă.

Se impune o discuţie serioasă pe această temă, însă fără urlete sau gesticulări violente. În alte condiţii, nu veţi ajunge la nicio concluzie şi vă veţi înrăutăţi relaţia!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vei avea parte de cumpene în luna decembrie, însă trebuie totuşi să te fereşti cât de mult poţi de situaţiile care ar putea să îţi strice buna dispoziţie.

Sărbătorile vin cu agitaţie şi oboseală, însă odată scăpată de sarcinile de acasă vei reuşi să te bucuri din plin de atmosfera magică!

Leu(22 iulie - 22 august)

Vei avea parte de o primă jumătate de lună plină de tensiuni şi discuţii în contradictoriu atât pe plan sentimental, cât şi profesional.

Nervii îţi sunt la pământ, fapt ce te determină să nu mai tolerezi nimic ce nu îţi convine. În preajma Sărbătorilor ai face bine să te aduni şi calmezi ca să nu strici atmosfera!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu vei întâmpina cumpene în luna decembrie, însă nu vei fi ferită de micile neplăceri de zi cu zi.

Ce-i drept, acum în perioada Sărbătorilor ai face bine să apreciezi ceea ce ai, să renunţi la critică cel puţin pe moment şi să te bucuri de toate persoanele care te înconjoară. Nu te crampona chiar şi acum în nimicuri!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă continui să te gândeşti mai mult la alţii şi mai puţin la tine, există riscul să îţi strici singură Sărbătorile.

Renunţă la încercarea de a-i împăca pe toţi şi fă ceva doar pentru sufletul tău. O viaţă plină de compromisuri şi ruşine nu îţi va aduce fericirea, iar acum a sosit momentul să îţi dai seama de asta!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Se anunţă numai veşti bune pentru tine în această lună, indiferent de statutul ori situaţia ta.

Dacă până acum ai întâmpinat unele probleme, decembrie vine cu rezolvări rapide. În alte condiţii, te bucuri de orice trăieşti şi eşti mulţumită cu viaţa ta aşa cum este ea. Învaţă-i şi pe alţii să gândească la fel!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod