Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna decembrie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna decembrie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă eşti angajată într-o relaţie, în luna decembrie vei încerca să reaprinzi focul iubirii dintre tine şi partener şi să rezolvi problemele cu care vă confruntaţi.

Dacă eşti singură, standardele tale sunt mult prea ridicate şi va fi destul de greu să îţi găseşti pe cineva aşa cum ţi-ai dori cu toate că aştepţi de mult timp această schimbare în viaţa ta!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această perioadă.

Sărbătorile ce se apropie îţi vor scoate în cale persoane de care te poţi ataşa fără să îţi dai seama, şi nu e nimic rău în asta. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, atât tu, cât şi partenerul tău vă veţi crampona în chestiuni din rutina zilnică şi veţi uita de voi ca şi cuplu!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În decembrie vei da dovadă de mai mult romantism ca până acum, lucru care te va apropia de iubitul tău mai mult decât crezi.

Chiar dacă nu ai nicio intenţie ascunsă, pasiunea dintre voi vă va duce în punctul unei decizii care vă va privi viitorul ca şi familie. Dacă eşti singură, trebuie să fii prudentă, căci nu orice bărbat care îţi acordă atenţie este bun pentru tine!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu vei avea parte de linişte pe plan sentimental, o relaţie complicată îţi poate crea probleme.

Cu siguranţă persoana pe care o placi are ceva de ascuns, iar atunci când vei afla vei fi dezamăgită, dar ţi se va complica şi viaţa. Încearcă să te ţii cât mai departe de tentaţii şi să pui demnitatea pe primul loc. Dacă ai deja o familie, trebuie să vă gândiţi mai mult la viitor!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu se va întâmpla nimic notabil pe plan sentimental în această perioadă, însă trebuie faci aceleaşi eforturi ca şi până acum.

Totuşi, nu este nimic atât de greu încât să te îndemne să renunţi, mai ales că obţii linişte şi pace în acest sector al vieţii tale. Dacă eşti singură, poate ar trebui să îţi schimbi optica cu privire la o posibilă viitoare relaţie.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu vei avea prea mult timp de dragoste în această lună, ci mai degrabă te vei concentra pe viaţa ta profesioanală.

Sărbătorile te obligă să munceşti în avans pentru a lăsa totul în regulă la locul de muncă. Nu este nimic grav, mai ales că apoi te vei linişti şi vei avea cu adevărat parte de momente pasionale. Dacă eşti singură, poţi începe o relaţie cu un coleg de serviciu.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Luna decembrie vine cu schimbări majore pe plan amoros, însă toate vor fi de bun augur pentru tine.

Perioada Sărbătorilor face ca atmosfera dintre tine şi iubit să fie una mai romantică, lucru care poate duce la cereri în căsătorie sau planificarea unui bebeluş. Cu siguranţă, amândoi vă doriţi o familie şi sunteţi pregătiţi să treceţi la următorul nivel.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna decembrie vine cu piedici pe plan sentimental şi nu vei avea parte de linişte în prima jumătate a ei.

E nevoie de mai multe discuţii cu paratenerul de viaţă şi de sinceritate, altfel nu veţi putea găsi soluţii la problemele cu care vă confruntaţi. Dacă eşti singură, vei fi năpădită de o oarecare panică cu privire la viitorul tău amoros, însă acest lucru se întâmplă din cauza Sărbătorilor.

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna decembrie nu va fi una plictisitoare pentru tine, atât tu, cât şi iubitul tău sunteţi dornici de distracţie şi veţi avea parte de ea din plin!

Dacă eşti singură, firea ta îndrăzneaţă şi energia de care dai dovadă te vor duce în braţele unei persoane pe care nu ai privit-o niciodată cu acşti ochi. Este important să nu cheltui prea mulţi bani pentru a reuşi să fii în centrul atenţiei.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Viaţa ta sentimentală se va rezuma în prima parte a acestei luni doar la activităţi obişnuite şi griji zilnice.

Din păcate, pasiunea dintre tine şi partener a dispărut şi ar trebui să profitaţi de Sărbători pentru a vă apropia din nou. A sosit momentul să te gândeşti mai mult la tine şi mai puţin la alţii. Nu face nimic din ceea ce nu îţi doreşti!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu este o noutate că relaţiile intime pentru tine sunt extrem de importante într-o relaţie, însă luna aceasta exagerezi cu atitudinea ta senzuală.

Dacă eşti singură, vrei să cucereşti pe cineva cu ajutorul atuurilor feminine, dar ai grijă să nu cazi în penibil. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, pasiunea va fi cuvântul cheie în decembrie!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna aceasta vei lua o decizie care te va privi doar pe tine şi pe iubitul tău, lăsând deoparte celelalte persoane chiar dacă şi ele sunt importante pentru tine.

Cel mai probabil veţi pleca într-o vacanţă romantică de Sărbători sau veţi alege să rămâneţi singuri acasă. Dacă nu ai un copil, acum este momentul să concepi unul!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod