Horoscopul banilor în săptămâna 12-18 decembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dacă ai economisit ceva bani, vei fi tentată spre mijlocul acestei săptămâni să cheltui o mică parte din ei pentru ceva ce îți doreai de mult timp. Dar odată ce ai început să cheltui, vei descoperi că nu te mai poți opri.. De aceea, încearcă să ții în frâu tentațiile și să-ți păstrezi rezervele neatinse săptămâna aceasta. Vei avea foarte mare nevoie de ele pe măsură ce se apropie sărbătorile.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Este necesar să-ți planifici bugetul pentru o perioadă mai lungă, nu doar să ai în vedere nevoile de moment. Dacă vei găsi o metodă de a economisi, atunci îți va fi mult mai ușor în lunile care urmează. Gândește-te la necesitățile pe termen lung.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această săptămână va trebui să te concentrezi pe relațiile pe care le ai cu ceilalți. Este posibil ca unele dintre ele să-ți afecteze bugetul mai mult decât realizezi. Fie că te oferi de fiecare dată să plătești, fie că dai împrumuturi pe care le primești cu întârziere, important este să descoperi ce anume îți pune finanțele în pericol.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Vei fi nevoit să te adaptezi din mers la unele noi situații care apar în viața ta. Te vei confrunta cu unele cheltuieli neprevăzute și nu ai prea mult timp să stai pe gânduri sau să cântărești opțiunile. Este important să-ți păstrezi calmul și să accepți provocările cu care te confrunți.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta ar putea să apară o oportunitate importantă pentru tine din punct de vedere financiar. Este o ocazie pe care nu ar trebui să o ratezi, dar este necesar să te asiguri că toți cei care sunt implicați vor avea la fel de mult de câștigat. La locul de muncă ai ocazia să strălucești și să-ți pui în valoare calitățile de lider.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei fi nevoită să iei o decizie majoră  în această săptămână, care are potențialul de a-ți afecta bugetul. Va trebui să cântărești cu atenție toate plusurile și minusurile, pentru a face cea mai bună alegere. Un mentor sau o persoană importantă din viața ta, cu mai multă experiență, te-ar putea îndruma și ajuta cu sfaturi.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Este bine să-ți spui punctele de vedere și să aduci argumente serioase. Dar dacă vrei să ai de câștigat, trebuie să privești și din perspectiva celor cu care negociezi. În acest fel fiecare va avea de câștigat, iar negocierile nu se vor bloca. Numai astfel ai șanse să obții un avantaj din punct de vedere financiar în această săptămână.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Bugetul tău va fi serios afectat spre finalul acestei săptămâni. Dar în loc să te stresezi căutând soluții de moment, cel mai indicat este să-ți faci un plan pe termen lung, care să-ți permită să eviți astfel de situații în viitor. Cântărește cu mare atenție toate cheltuielile pe care vrei să le faci.

Leu(22 iulie - 22 august)

Ai o nouă pasiune care te fascinează și pentru care ești dispus să cheltuiești mult. În același timp, îți captează toată atenția, ceea ce înseamnă că nu mai ai prea multă energie pentru îndatoririle de la locul de muncă. Colaboratorii, asociații, șefii sau colegii vor observa asta și este posibil să ai de suferit și din punct de vedere financiar din această cauză.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu te grăbi și nu lua decizii pripite la începutul acestei săptămâni. Chiar dacă îți dorești ceva extrem de mult, trebuie să iei în calcul și latura financiară, astfel încât să nu-ți afecteze bugetul pentru tot restul lunii. 

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vei avea parte de reușite la locul de muncă la începutul acestei săptămâni. Ești cu un pas înaintea celorlalți și cu siguranță vei fi recompensat pentru asta. Dar nu uita că lucrul în echipă și colaborarea sunt esențiale pentru a obține și alte reușite, în viitor.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În această săptămână este mai bine să urmezi propriile tale căi decât să urmezi drumul impus de ceilalți. Vei avea șanse mai mari de câștig și te vei organiza mai bine dacă îți faci tu planurile. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod