Horoscop. Cum stai cu banii în luna decembrie

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru luna decembrie pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Este foarte important ca înainte de începerea noului an să îţi achiţi toate datoriile.

Fă-ţi un calcul în această lună, trage linie şi vezi unde te situezi. Din păcate, în acest moment nu poţi face nimic pentru a-ţi rotunji veniturile, dar măcar poţi ţine de banii pe care i-ai câştigat până acum atfel încât să te poţi descurca şi cu Sărbătorile.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Chiar dacă vei avea o lună încărcată pe plan profesional, rezultatele financiare vor fi pe măsură.

Din fericire, toate câştigurile vor veni într-o perioadă în care vei fi nevoită să cheltui mai mult, aşa că îţi vor prinde bine. Nu face economii pentru că nu este cazul, aşa că fă-le celor dragi cele mai frumoase cadouri de până acum!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cu cât te vei preocupa mai mult de acest aspect al vieţii tale în decembrie, cu atât poţi obţine banii la care tânjeşti.

Sunt favorabile acţiunile în echipă, astfel randamentul va fi mai mare. Cu toate acestea, nu crede în tot ce ţi se spune sau promite, pentru că ai putea fi trasă în piept!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna decembrie va fi o lună a schimbărilor, dar unele bune, din fericire pentru tine.

Dacă eşti implicată într-o afacere care stagnează, acum este momentul fie să renunţi la ea, fie să munceşti mai mult pentru a o pune pe picioare. Apar oportunităţi de unde nu te aştepţi, însă trebuie să ai grijă să nu îţi scape. Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan financiar!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Stai bine la capitolul negocieri, de aceea, luna aceasta ar fi indicat să dai mai multă dovadă de curaj şi să iei iniţiativa.

Este o perioadă bună pentru afaceri, însă ai grijă ce parteneri îţi alegi! Cu cât te înţelegi mai bine cu colegii tăi, cu atât rezultatele financiare vor fi mai rapide şi mai mulţumitoare.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Chiar dacă pe plan profesional cunoşti o evoluţie spectaculoasă, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre situaţia ta financiară.

Din păcate, te vei bucura doar de mai multă popularitate şi de un statut mai bun, dar banii vor rămâne aceiaşi. Ai grijă pentru că standardul de viaţă ţi se va ridica, însă tu nu trebuie să îţi faci datorii pentru asta!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vor exista schimbări pe plan financiar pentru tine în această lună, dar trebuie să fii precaută şi să analizezi mai bine acţiunile pe care intenţionezi să le faci.

Decembrie este o perioadă perfectă pentru retrospecţie, lecţii şi planuri pentru viitor. Cel mai probabil, un sfat din partea unei persoane cu multă experienţă îţi va da o idee genială!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Vei câştiga mai mulţi bani în luna decembrie, însă şi cheltuielile vor fi pe măsură.

Aceşti bani vor veni cum nu se poate mai bine, mai ales că darurile de Crăciun îţi vor goli puţin buzunarele. Dacă te organizezi bine, bugetul îţi va ajunge pentru tot ce ţi-ai propus, ba chiar îţi mai pot şi rămâne!

Leu(22 iulie - 22 august)

Situaţia banilor va fi destul de instabilă în această lună, de aceea trebuie să te organizezi foarte bine.

Nu ar strica nişte economii, chiar dacă perioada Sărbătorilor presupune mai multe cheltuieli. Este foarte important să nu acţionezi impulsiv şi să te gândeşti de două ori înainte să achiziţionezi un lucru.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Munceşti mai mult luna aceasta, însă câştigurile vor fi aceleaşi.

Chiar dacă vei avea momente în care te simţi neîndreptăţită sau răsplătită mai puţin decât meriţi, te vei consola singură şi îţi vei accepta soarta. Cu siguranţă te vei descurca bine cu cheltuielile şi venitul tău lunar va acoperi tot!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vor exista modificări ale situaţiei tale financiare în această lună, însă tu devii din ce în ce mai calică.

Nu este cazul să recurgi la economii tocmai acum când vin Sărbătorile. Încearcă să faci tot ce îţi permiţi pentru a te simţi bine sau pentru a-i face fericiţi pe cei dragi!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Chiar dacă e final de an şi ar trebui să te linişteşti, în decembrie te apucă cheful de muncă şi ideile măreţe.

Vrei în mod special să câştigi mai mulţi bani şi vei face orice ca să îi obţii. Nimic nu te poate opri din drum, chiar şi cu riscul de a-ţi ignora celelalte planuri ale vieţii tale!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod