Horoscopul banilor pentru săptămâna 6-12 septembrie. Săgetătorului îi va scăpa norocul printre degete

Săgetătorului îi va scăpa norocul printre degete atunci când vine vorba de bani.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Nu îți gestionezi prea bine banii și acest lucru va fi evident în aceste zile. La începutul săptămânii, se anunță asumarea riscurilor financiare, se dovedește că ai de ales între două opțiuni. Pentru a lua decizia corectă, nu ezita să ceri sfaturi celor din jur.

Situația ta financiară se dezvoltă lent, dar în câteva săptămâni, nimic nu te va impiedica să faci investiții dacă ai posibilitatea.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În această săptămână, datorită unei oportunități, situația ta financiară se poate îmbunătăți. Pentru a realiza această mică minune, fii receptiv/ă la o propunere care ți se va face.

De asemenea, nu te gândi prea mult! Fiind receptiv/ă și motivat/ă îți vei crește veniturile. Făcând acest lucru, vei putea în cele din urmă să îți oferi ceea ce îți place și îți dorești fără grija zilei de mâine.

Citește și: De ce nu poți renunța la obiceiurile tale rele, în funcție de zodia ta

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta te hotărăști să asiguri nevoile celor dragi cu condiția ca banii să fie folosiți cu înțelepciune. Ai totuși îndoieli că acest lucru se va întâmpla și o faci cu inima strânsă. Micile dezacorduri se instalează, dar se potolesc foarte repede.

Datorită unei sume neașteptate de bani, conturile tale se rotunjesc și ai posibilitatea de a organiza un weekend surpriză pentru cei pe care îi iubești.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Stai bine la capitolul bani.

Nu întâmpini probleme pe acest plan, așadar te poți concentra cu ușurință pe planuri de viitor și pe proiecte noi. Ești într-o formă bună, ești motivat/ă și ai visuri mărețe.

Leu(22 iulie - 22 august)

Cine nu și-ar dori să-i meargă cum îți merge ție? Și, cu toate acestea, tu ești nemulțumit/ă de ceea ce ai și vrei mai mult. Se poate ca exagerând să pierzi mai mult decât ai crede. Astrele te sfătuiesc să te oprești puțin, să respiri adânc și să apreciezi ceea ce ai obținut până acum.

Ești o fire ambițioasă, dar uneori e important să știi când să te oprești. Acum este acel moment!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Situația ta financiară rămâne neschimbată, cel puțin veniturile. Nu ai mai primit de mult timp o mărire de salariu, iar cheltuielile continuă să crească. Dacă în trecut obișnuiai să pui ceva bani departe, de câteva luni bune nu mai reușești.

Încearcă să îți schimbi optica și să cauți ceva nou, cu toate că nu îți place să ieși din zona ta de confort. Doar așa vei reuși să agiți puțin lucrurile.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Conform ultimelor statistici, situația ta financiară lasă de dorit. Ți s-a promis o majorare de salariu, ai primit-o, dar se pare că ți se iau bani din alte părți. Încearcă să lămurești situația la locul de muncă cu șefii tăi sau în afaceri cu partenerii tăi.

Dacă ești șomer/ă sau în căutarea unui alt loc de muncă, primele zile ale acestei săptămâni vor fi norocoase. Mergi la cât mai multe interviuri, pentru că te afli într-o formă fizică și psihică de invidiat.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Din punct de vedere financiar, totul este bine. Ești una dintre zodiile norocoase în această săptămână.

Se poate spune că ai tras lozul cel mare cu privire la situația ta financiară. Acest lucru poate însemna o promovare, un nou loc de muncă mai profitabil sau un venit suplimentar dintr-o afacere neașteptată.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Cu banii nu o duci nici rău, nici bine. Se poate spune că vor apărea unele oportunități financiare, însă le vei rata și situația ta va rămâne aceeași.

Ți-e frică să faci schimbări majore în viața ta profesională sau în afaceri, nu îți place să riști, deci implicit nici nu câștigi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În ceea ce privește banii, săptămâna aceasta va fi una norocoasă. O persoană pe care o vei întâlni pentru prima oară îți va deschide ușa spre noi orizonturi și oportunități profesionale și financiare.

Vei primi o ofertă tentantă și ești mai mult decât încântat/ă să încerci. Curajul tău va fi răsplătit cumva, chiar dacă nu cu sume de bani enorme.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Deși ar trebui să primești o sumă de bani în această săptămână, se pare că va întârzia să apară. Fie că este vorba de un împrumut care ți s-a promis că îți va fi returnat acum sau de o mărire de salariu, cert este că au fost promisiuni deșarte în care ai crezut.

Vei fi dezamăgit/ă în prima parte a săptămânii, dar vei începe să îți revii apoi. Mai mult, vei lua atitudine și îți vei cere drepturile, e inutil doar să-ți plângi în pumni!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

În ceea ce privește banii, situația ta nu este tocmai roz. Te descurci atât cât să te menții pe linia de plutire, să îți achiți dările și să asiguri strictul necesar în casă.

Din păcate, te vei vedea nevoit/ă să faci unele împrumuturi pentru o investiție mai mare, care este destul de necesară în acest moment. Perioada următoare va fi una de economii la sânge.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod