Horoscopul dragostei pentru săptămâna 6-12 septembrie. Vărsătorul nu apreciază ceea ce are

Vărsătorul nu apreciază ceea ce are și riscă să-și îndepărteze partenerul/a.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Viața ta sentimentală e hrănită cu pasiune și sentimente puternice săptămâna aceasta. Este greu să rămână ceva nerostit. Vei avea tendința de a face gafe si de a avea alunecări în ceea ce privește exprimarea mult prea sinceră și directă a ceea ce simți.

Dacă ești singur/ă, se simte o nevoie de libertate. Dragostea și libertatea se combină armonios în momente intense pe care le trăiești la maximum. 

Citește și: De ce nu poți renunța la obiceiurile tale rele, în funcție de zodia ta

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Întrebările fără răspuns iau proporții fără precedent în această săptămână. Amintește-ți că situația trebuie lămurită și corectată! Trebuie să te confrunți cu adevărul, chiar dacă nu îți place.

Frustrările din trecut îți trezesc nerăbdarea, dar trebuie să faci compromisuri, acesta este un factor de maturirate emoțională. Astrele îți recomandă să fii mai prezentă și mai de ajutor pentru partenerul/a de viață, să oferi mai mult.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă ești implicat/ă într-o relație, faci tot posibilul pentru a încânta inima persoanei iubite și pentru a întări legătura dintre voi. Ești mai senzual/ă, romantic/ă și afectuos/oasă decât de obicei.

Cu toate acestea, fii atent/ă, deoarece partenerul/a de viață și-ar putea dori în continuare să fii așa, iar uneori, cum ar fi acum, modul tău de operare este doar unul superficial.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Viața ta amoroasă va fi liniștită în această săptămână, cu excepția cazului în care ai un/o partener/ă de viață gelos/oasă. În această situație, trebuie să fii ferm/ă și să nu îi faci jocul. Gelozia extremă nejustificată este o boală și nu trebuie să o alimentezi.

Dacă ești singur/ă, o invitație în oraș îți va îmbunătăți starea de spirit, dacă cumva ești mai trist/ă sau plictisit/ă în unele momente.

Leu(22 iulie - 22 august)

Conform ultimelor previziuni ale astrelor, această săptămână va fi una plină de pasiune. Nici nu se putea mai bine, în condițiile în care îți place să trăiești totul intens. Fie că este vorba de crize pasionale de gelozie sau de gesturi romantice mărețe, cert este că le vei face, dar le vei și primi.

Dacă ești singur/ă, ai libertatea de a face absolut tot ce vrei, dar ai tendința de a te juca cu sentimentele celor din jur. Dacă nu te interesează cineva, fă-ți clare intențiile!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Situația ta amoroasă nu este deloc una bună. Relația în care ești implicat/ă traversează o perioadă de incertitudine. Tu și partenerul/a de viață vă îndepărtați pe zi ce trece și pare că niciunul dintre voi nu mai dorește să depună eforturi pentru ca lucrurile să revină la normal. Cu cât lăsați distanța să facă mai mare, cu atât veți fi mai aproape de despărțire.

Dacă ești singur/ă, fii cu băgare de seamă și nu crede ce ți se spune. E posibil ca o persoană pe care ai refuzat-o în trecut să revină în peisaj doar pentru a se răzbuna pe tine. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Așteptările prea mari te împiedică să vezi situația în mod obiectiv. Fii realist/ă, trebuie să-i dai partenerului/ei ceva spațiu dacă vrei să câștigi această bătălie. În loc să faci o dramă din orice, mai bine ți-ai depăși jena și ai lăsa loc vulnerabilității și sincerității tale.

Este mai important să îi spui clar ce te deranjează, decât să țipi și să spui lucruri pe care nu le va înțelege.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru prima dată după mult timp, crezi din nou în dragoste. Lași totul să curgă de la sine și te lași pradă iubirii, indiferent de unde vine ea.

Dacă ești implicat/ă deja într-o relație, relația dintre tine și partener/ă e caldă și mai strânsă. Arăți atașament, ești pe micul tău norișor pufos. Această atmosferă blândă va dura o bună perioadă de acum înainte, deoarece îți lași emotivitatea și sensibilitatea să iasă la suprafață.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Viața ta sentimentală este una împlinită, o simți și tu și o simte și partenerul/a de viață. Vă înțelegeți din ce în ce mai bine, iar acest lucru te sperie uneori pentru că te gândești cu teamă că totul e prea frumos ca să fir adevărat.

Chiar dacă nu va dura o veșnicie, sau poate tocmai de asta, încearcă să te bucuri la maximum de tot ceea ce trăiești acum. E momentul tău de fericire!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În ceea ce privește viața ta amoroasă, partenerul/a de viață îți va pregăti în aceste zile o surpriză. Poate fi vorba despre o cerere în căsătorie sau despre o invitație într-un loc romantic.

Încearcă să îți anulezi alte planuri pentru a-i face mai mult loc în viața ta, are nevoie de asta și relația voastră depinde de asta!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Cine nu și-ar dori să aibă un iubit ca al tău? Sau o iubită? Cu toate acestea, tu nu îl/o apreciezi la adevărata valoare și îl/o îndepărtezi cu atitudinea ta. Ți se pare că ți se cuvine totul și că nu face nimic special pentru tine, însă iubirea cere sacrificii și el/ea îți oferă totul!

Încearcă să fii mai realist/ă, mai atent/ă și mult mai matur/ă emoțional decât ești acum. În caz contrar, riști să pierzi o partidă bună!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dacă ești implica/ă într-o relație, primele zile ale acestei săptămâni vor fi destul de intense, agitate și incerte. Partenerul/a de viață pare puțin schimbat, în rău, ceea ce te determină să îți pui tot felul de semne de întrebare.

Decât să stai să îți faci sânge rău, mai bine ți-ai face curaj să abordezi subiectul sincer și direct. Confruntă-l acum cât nu e prea târziu!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod