Horoscopul lunii septembrie. Unele zodii vor avea noroc cu carul!

Unele zodii vor avea noroc cu carul luna aceasta. Dar, care?


Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna septembrie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste


Situația ta amoroasă se va îmbunătăți luna aceasta.

Dacă ești într-o relație, atmosfera din cuplu se îmbunătățește datorită dorinței tale de a fi fericit/ă cu partenerul/a de viață. Comunicarea devine mai ușoară, astfel încât să puteți depăși împreună problemele și obstacolele. Veți avea parte de momente romantice frumoase.

Dacă ești singur/ă, va fi o lună bună pentru aventuri și escapade romantice distractive. Se anunță o viață socială activă și bogată și mulți oameni noi. Genul opus va fi atras și interesat de tine. Timul este de partea ta, așa că nu te grăbi.

Bani


În ceea ce privește banii, te vei descurca bine luna aceasta în ciuda activității reduse din viața ta profesională. Îți vei primi în continuarea salariul și viața și confortul tău nu vor avea de suferit.

Încearcă totuși să nu cheltuiești prea mult și inutil!

Situația ta financiară este într-o formă bună, poți cheltui, dar fără exces. Astrele te ajută considerabil să îți menții bugetul în echilibru.

Dacă te împotrivești impulsivității și îți faci timp pentru a te gândi bine înainte de a acționa sa să ceri sfaturi cu privire la achizițiile majore, totul va fi în regulă. Ai putea face o investiție interesantă, de exemplu în domeniul imobiliar.

Pe de altă parte, spre final de septembrie, șarmul tău va funcționa la locul de muncă și ai putea obține un bonus pe baza rezultatelor tale sau a bunei reputații.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste


Nu ai o idee prea clară despre cum să te porți cu partenerul/a de viață. Relația nu merge bine și nu știi cum să o rezolvi. Nu te grăbi să iei decizii!

Dacă ești singur/ă, nu va fi o lună în care îți poți întâlni marea dragoste a vieții tale. Când apare, vei ști cine este acea persoană. Nu o lăsa să-ți scape! Ia-ți timpul de care ai nevoie, nu te grăbi și savurează orice aventură sau întâlnire romantică.

Vei investi mult în familia ta sau în casa ta în luna septembrie. Astrele te ajută să îți administrezi gospodăria cu brio și să te bucuri de cele mai bune relații cu rudele apropiate.

Bani


Banii vor fi în centrul atenției tale luna aceasta. În ciuda stagnării afacerilor tale, nu vei fi afectat/ă. Fluxul numerar va continua să intre și vei avea oportunități bune de a câștiga bani cu afaceri interesante pe care nu le vei rata.

Datorită relațiilor tale familiale, banii vor veni în prima jumătate din septembrie.

Îți gestionezi banii cu mult simț de răspundere și eficiență. Activitățile tale zilnic îți aduc bani și satisfacție, posibilele tale investiții sunt prudente, cheltuielile sunt sub control.

Singurele dificultăți ar putea fi uneori legate de atracția pentru lucruri frumoase și luxoase. În general, dacă rămâi vigilent/ă și disciplinat/ă, nu ar trebui să întâmpini probleme majore.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

 

Dragoste


Situația ta pe plan amoros în septembrie va fi bună. Dacă ești implicat/ă într-o relație, va fi o lună liniștită, stabilă și fără ciocniri. Este ceea ce ai nevoie pentru a te simți în siguranță.

Dacă ești singur/ă, vei trăi zile intense, cu noi relații și aventuri. Vei fi atrăgător/oare pentru genul opus și vei avea mare succes atunci când vine vorba de cuceriri.

Astrele îți recomandă să fii un pic mai romantic, pentru că asta e ceea ce și-ar dori cel/cea de lângă tine.

Bani


Situația ta financiară va fi bună luna aceasta. E încă ușor instabilă, dar vei reuși să îți acoperi cheltuielile. Asta e cel mai important.

Momentul în care buzunarele ți se vor umple nu a veni încă. Fii încrezător/oare în viitor, pentru că vor exista schimbări în lunile următoare și vei câștiga mai mult.

Viața ta financiară este destul de stabilă, deși poți cădea în capcana unor achiziții impulsive. Cheltuiești mai ales pentru confortul casei, ceea ce înseamnă că poți face unele renovări. Gândește-te bine și ia în considerare câteva sfaturi înainte de a te lansa în proiecte mari, scumpe și care necesită mult timp. 

Citește și: De ce se îndrăgostesc bărbații de tine, în funcție de luna în care te-ai născut

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste


În dragoste, lucrurile vor merge prost luna aceasta. Dacă ești implicat/ă într-o relație, atmosfera este încă tensionată, tu și partenerul/a fiind întotdeauna în dezacord.

Banii sunt principala problemă dintre voi doi și, pe fondul acestui subiect, intrați în lupte și certuri nesfârșite. Dacă nu vrei să se ajungă la despărțire, trebuie să dialogați cu calm și să lămuriți lucrurile.

Dacă ești singur/ă, nu este momentul să începi o relație serioasă. Chiar dacă îți place cu adevărat de cineva, nu te grăbi sau grăbi lucrurile. Axează-te pe a cunoaște mai bine acea persoană și pe distracție. Mai târziu vei vedea ce se întâmplă.

Bani


Cu banii o vei duce bine, deoarece muncești enorm pentru asta. Din această cauză, a timpului liber extrem de puțin, în familie vor exista confruntări și discuții. Este important să găsești un echilibru între aceste două planuri.

Dacă vrei să te axezi doar pe carieră și nimic altceva nu mai contează pentru tine, fă acest lucru clar și nu mai încurca pe nimeni.

Nu este momentul să iei decizii financiare drastice, ci mai degrabă să le analizezi.

Banii continuă să vină într-un ritm bun, dar astrele te sfătuiesc să fii totuși chibzuit/ă. 

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste


Situația ta amoroasă se va îmbunătăți considerabil. Dacă ești implicat/ă într-o relație, atmosfera va fi una frumoasă și armonioasă. Căldura partenerului/ei de viață și micile gesturi de iubire te încarcă cu energia de care ai nevoie.

Dacă ești singur/ă, s-ar putea ca cineva să-ți vadă vulnerabilitățile și să se apropie de tine exact când ai nevoie.

Scepticismul este uneori bun, cum ar fi acum, spre exemplu. Încearcă să nu te încrezi în oricine și să nu îți faci speranțe că ți-ai găsit marea iubire. Totul e o farsă.

Bani


Banii vor veni la tine cu ușurință în această lună. Oportunitățile de a-ți îmbunătăți situația financiară vin prin intermediul unor oameni de la care nu te aștepți.

De asemenea, vei fi surprins/ă de cât poți să economisești doar renunțând la un viciu.

Norocul îți zâmbește, dar ai și energia și ambiția de a face lucrurile cum trebuie. Cu toate acestea, ești tentat/ă să fii mult prea atent/ă cu cei din jurul tău, iar generozitatea ta te poate costa scump. Darurile pentru alții îți pot amenința bugetul.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste


Dacă ești implicat/ă într-o relație, vei avea parte de o lună foarte calmă și plină de bunăstare alături de persoana iubită. Vă înțelegeți din priviri, iar acest lucru simplifică mult orice eventuală problemă.

Dacă ești singur/ă, în septembrie vei simți o atracție enormă pentru cineva. Vei avea parte de o lună interesantă, chiar dacă e vorba doar de o aventură.

Nu există nicio îndoială că respectul tău de sine va crește și că te vei simți foarte sigur/ă pe tine.

Bani


Progresele pe care le vei face se vor datora mișcărilor planetare care vor avea loc în această lună. Vor exista ușoare schimbări în economia ta, care îți vor aduce beneficii.

Vei primi oferte bune, cum ar fi oferte de locuri de muncă interesante. Îți vor apărea brusc în față și nu vei avea cum să le ratezi. Trebuie doar să știi ce să alegi.

Banii nu îți provoacă nicio îngrijorare specială și ai putea avea câteva surprize plăcute. Spre final de septembrie se anunță noroc, un vârf de prosperitate li popularitatea care ajută la promovări și evoluție.

Dacă ai bani de investit, un domeniu bun este cel imobiliar.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste


În dragoste, totul va merge foarte bine și te vei simți fericit/ă. Situația va rămâne la fel ca luna trecută. Relația ta cu partenerul/a nu este un motiv de îngrijorare în acest moment.

Dacă ai un partener/ă, vei fi îndrăgostit/ă până peste cap de el/ea.

Dacă ești singur/ă, septembrie va fi luna iubirii. Oirce întâlnire sau petrecere este ocazia perfectă pentru tine de a întâlni pe cineva special, de care te vei îndrăgosti și alături de care vei începe o poveste frumoasă. Și, chiar dacă nu întâlnești acea persoană, veo avea câteva relații sporadice distractive.

Bani


Situația ta financiară continuă să se îmbunățească și luna aceasta. Nu îți va merge deloc rău, dar totul se va mișca încet în septembrie.

Primele două săptămâni din septembrie sunt favorabile pentru economii sau investiții solide. Dorințele tale se trezesc la viață și trebuie să fii atent/ă pentru a nu ceda prea ușor în fața cumpărăturilor impulsive.

Ai tot ce îți trebuie pentru a obține o promovare, îți mai lipsește răbdarea. Curajul și inițiativele tale vor da roade în curând.

Astrele te încurajează să fii cu strategii inteligente și discrete pentru a-ți muta pionii și pentru a face afaceri minunate.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

 

Dragoste


În dragoste, îți va fi bine dacă ai pe cineva lângă tine. Va fi o lună romantică, plină de momente bune, înțelegere și afecțiune.

Dacă ești singur/ă, septembrie va fi o lună plină pentru tine. Iubirea intră și iese din viața ta.

Vei întâlni pe cineva deosebit prin intermediul unui prieten și ai putea începe o relație.

Dacă participi la diverse evenimente, ai toate șansele să întâlnești pe cineva și acolo.

Bani


Fluxul numerar este unul bun. Banii pe care îi obții luna aceasta îi vei folosi pentru a face unele investiții pentru casă și familia ta.

Cheltuiești, de asemenea, pe haine, vacanțe și electrocasnice noi. Te descurci cu totul, pentru că o duci bine din punct de vedere financiar.

Visezi să îți achiziționezi propria locuință, să cumperi o casă sau să-ți îmbunătățești confortul din căminul actual.

Astrele îți susțin ambițiile și te ajută considerabil, mai ales în a te opri din a face orice nebunie. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste


În dragoste, vei fi bine. Dacă ai un partener/ă, totul curge natural și relația progresează fără probleme.

Dacă ești singur/ă, septembrie poate fi o lună în care vei avea mult succes cu sexul opus. Vei atrage pe oricine și ai putea avea câteva relații pasagere.

Problema este că nu ești sigur/ă dacă vrei sau nu să ai o relație serioasă. Deci, chiar dacă apare cineva special, l-ai putea lăsa să-ți scape.

Bani


Cu banii vei sta bine în septembrie. Va fi o lună prosperă și nu vei avea probleme să câștigi bani și să te răsfeți cu niște capricii. Visezi să călătorești, fă-o! Oferă-ți acest capriciu!

În primele două săptămâni, vei fi puțin limitat/ă din punct de vedere financiar și s-ar putea să fii forțat/ă să îți reduci cheltuielile.

Munca ta nu promite remunerări fabuloase, dar poți conta pe norocul tău de a face investiții bune în ultima jumătatea a lunii. După aceea, te vei relaxa și îți vei putea permite multe.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste


Iubirea va fi stabilă, fără schimbări sau probleme, dar, și fără mari bucurii. Viața ta de cuplu va continua în ritmul său obișnuit.

Dacă ești singur/ă, septembrie poate fi o lună cu o nouă relație. Dorința ta pentru dragoste va fi imensă și intensă și va atrage sexul opus.

Dragostea poate veni la tine prin intermediul unii prieten sau prin prisma muncii tale.

Bani


În ceea ce privește banii, situația se va îmbunătăți. Schimbările vor avea loc din a 3-a săptămână din această lună. Începând din acel moment, prosperitatea își face apariția în viața ta și vei începe să câștigi mai mult.

Partenerul/a de viață se descurcă foarte bine financiar și îți oferă stabilitate.

Nu ai grija zilei de mâine chiar de-ar fi să nu îți mai meargă afacerile sau locul tău de muncă să fie în pericol.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste


Iubirea nu traversează cea mai bună perioadă a ei, deși după cea de-a 3-a săptămână din lună lucrurile se îmbunătățesc mult.

Dacă ai pe cineva, relația va fi complicată, deoarece nu știi exact ce vrei de la această relație. Gândește-te și decide ce vrei să faci cu viața ta. În ultima săptămână din septembrie se va produce o apropiere între tine și partenerul/a de viață.

Dacă ești singur/ă, vei ieși mult și vei socializa, dar este puțin probabil să începi o relație. Nici în acest caz nu știi ce vrei și vei prefera să rămâi singur/ă și să te distrezi cu prietenii.

Bani


Cu banii vei fi bine luna aceasta, dar va fi nevoie de mai mult efort pentru a-i câștiga. Nimic nu va cădea din cer.

Important este că îți vei acoperi cheltuielile fără probleme și că nu va trebui să îți faci griji în legătură cu acest lucru. Drept urmare, merită să pui osul la treabă.

Partenerul/a de viață va câștiga mai bine decât tine, deci nu va trebui să îți faci grijă cu privire la cheltuieli.

Vei avea șansa să colaborezi profesional cu cineva cu care ți-ai dorit dintotdeauna.

Pești(19 februarie - 20 martie)

 

Dragoste


În dragoste, vei începe luna fantastic. Urmează o etapă foarte romantică și pasională în viața ta amoroasă. Viața socială va adăuga o notă de distracție cuplului din care faci parte.

Dacă ești căsătorit/ă, tu și soțul/soția veți fi una și aceeași persoană. Toleranța, respectul și înțelegerea vor sta la baza fericirii voastre.

Dacă ești singur/ă, va fi o lună foarte distractivă, în care vei întâlni mulți oameni noi și, printre ei, vei da de cineva foarte special. Ai șansa de a te implica într-o relație foarte frumoasă și pasională.

Bani


O să te descurci foarte bine cu banii luna aceasta. Datorită contractelor și relațiilor tale sociale, vei face afaceri noi sau vei întâlni oportunități de muncă menite să îți aducă mai mulți bani.

Este foarte convenabil pentru tine să cunoști oameni noi, deoarece carisma și darul tău de a relaționa cu cei din jur te vor face demn/ă de mai multe afaceri sau locuri de muncă mai bune.

Dar, de asemenea, astrele îți recomandă mai multă prudență atunci când vine vorba de a bate palma cu cineva. Trebuie să știi în ce te bagi!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod