3 zodii care ar risca totul

3 zodii care vor risca totul pentru dragoste în această toamnă

Ai face orice pentru dragoste? Ți-ai risca viața pentru iubirea vieții tale?

Să spui DA te face să pari un războinic pasional, dar chiar ai face asta cu adevărat?

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun în viață și trăsăturile care le conduc spre succes


Pentru trei semne zodiacale, acest răspuns nu înseamnă doar vorbe, ci și fapte. Unele chiar ar risca totul pentru dragoste, pentru că sentimentele lor sunt mai adevărate decât ți-ai putea imagina vreodată. Altele ar face-o doar pentru a-și hrăni ego-ul și pentru a impresiona pe cineva, dar tot ar face-o.

3 zodii care ar risca totul pentru dragoste


Berbec


Este în natura Berbecului să meargă până la capăt. La urma urmei, este războinicul zodiacului.



Dacă iubirea este un câmp de luptă, atunci va lupta până la final. Din păcate, totul are legătură cu ego-ul său. Preferă să acționeze așa numai atunci când cineva este în jur pentru a-i observa înverșunarea.

Este ca și cum ar fi războinicul iubirii doar dacă are un public.

Va risca totul pentru dragoste? Da, o va face! Dar numai dacă are un plan de rezervă. Acolo începem să observăm, că, de fapt, este un laș.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  



Această luptă pentru dragoste este un simplu spectacol.

Nu ar lupta atât de tare dacă nu ar ști că ar supraviețui sau că ar cădea în picioare.

Ar face orice pentru dragoste atât timp cât are garanția că va fi plătit cumva pentru asta.

Taur


Taurul dă dovadă, cu adevărat, de pură pasiune.

Ar face orice pentru persoana pe care o iubește, cerul este limita!

Indiferent dacă a fost rănit și dezămăgit în trecut, atunci când se îndrăgostește, o ia de la capăt iar și iar. Și oferă totul.

Riscă totul pentru dragoste chiar și atunci când nu este o dragoste împărtășită. El chiar acționează nebunește. Ce valorează viața dacă nu o trăiește la maximum?

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI



Așadar, indiferent dacă este corect sau greșit, indiferent dacă e amăgit sau chiar și-a găsit iubirea vieții sale, el riscă totul în numele iubirii.

Gemeni


Gemenii chiar ar risca totul pentru dragoste? În mod normal poate nu ar face nimic pentru nimeni, dar acum, dacă sunt cu adevărat îndrăgostiți, ar da totul!

Ei nu cred de obicei în risc sau nu iubesc o persoană până la punctul în care ar trebui să facă un gest măreț sau chiar să-și riște viața pentru ea. Dar, lucrurile se schimbă și acum pare că încep să renunțe la acest mod de gândire.


Lumea li se zguduie din temelii și încep să acționeze instinctiv. Încep să pună la îndoială dacă e mai bine să fie reci și singuri sau dacă ar merita să facă compromisuri, astfel încât să poată experimenta iubirea la cel mai profund nivel al său.

S-ar putea să nu se transforme niciodată în persoana care ar risca totul, dar măcar vor lua în considerare acest lucru și se vor gândi să facă mici sacrificii pentru iubire.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod