Horoscopul banilor pentru săptămâna 26 iulie - 1 august. Săgetătorul trebuie să ia o decizie financiară importantă

Nativii din Săgetător vor avea o oportunitate majoră în privința banilor și trebuie să acționeze rapid.

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Te confrunți cu multă presiune la locul de muncă în această săptămână. Te simți copleșită, dar în același timp ești conștientă că în viitor vei primi o răsplată pe măsură. Trebuie să ai grijă să nu cheltuiești deja banii pe care încă nici nu i-ai primit. Este o perioadă în care trebuie să te bazezi pe sfaturile și ajutorul oamenilor din anturajul tău.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei avea o adevărată obsesie pentru a rezolva o problemă la locul de muncă. Ți se pare că totul este prea complicat și nu înțelegi care sunt cauzele problemelor cu care te confrunți. În această săptămână vei reuși să plătești unele datorii și te gândești tot mai mult la o afacere. De asemenea, vei avea unele acțiuni care implică niște costuri mari sau o tranzacție cu o sumă mare de bani.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În această săptămână te simți presată să iei o decizie financiară majoră. La începutul săptămânii, Mercur va intra în casa banilor și va forma o opoziție cu Pluto, ceea ce îți va afecta legăturile care îți aduc bani. Trebuie să fii cât se poate de vigilentă, pentru că va ieși la suprafață un secret legat de situația ta financiară. Ai grijă să analizezi cu atenție orice nouă oportunitate care sună prea bine ca să fie adevărată.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pe 27 iulie, Mercur intră în casa a doua, a banilor, și vei avea tendința să te gândești mai mult la moduri în care să îți sporești veniturile sau să îți regândești planurile financiare pe termen lung. Este o perioadă în care poți să negociezi o mărire de salariu și să ceri banii pe care îi meriți. Jupiter va intra clasa a opta a resurselor comune pe 28 iulie, ceea ce va face ca investițiile tale să fie foarte profitabile. Însă trebuie să fii prudentă, pentru că Marte în opoziție cu Jupiter îți va aduce tendința de a risca prea mult. Investește doar atât cât ești dispusă să pierzi, dacă lucrurile nu merg cum trebuie.

Leu(22 iulie - 22 august)

Spre finalul săptămânii se anunță vești bune pentru tine în plan financiar. Marte va intra în casa a doua, a banilor, pe 29 iulie, și sunt șanse mari să obții venituri suplimentare sau să câștigi mai mult decât ai sperat. Între tine și un colaborator, partener sau coleg apare o competiție care nu va face altceva decât să te impulsioneze să muncești mai mult, iar acest lucru îți va spori câștigurile.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Apar noi posibilități în plan financiar și sunt șanse mari să găsești o oportunitate care îți va aduce mai mulți bani. Este o perioadă bună în care să faci schimbări legate de locul de muncă, fie că alegi un alt post, ceri O mărire de salariu sau îți schimbi jobul.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În această săptămână riști să irosești bani, fără să stai nicio clipă pe gânduri. Atunci când ai dubii cu privire la o achiziție, este indicat să te mai gândești puțin și să analizezi dacă ai cu adevărat nevoie de acel lucru. Te confrunți cu diferite evenimente în plan financiar și depinde numai de tine cum le vei gestiona.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Îți dorești acele lucruri care te fac fericită, dar odată ce Jupiter retrograd va intra în Vărsător, pe 28 iulie, realizezi că multe dintre achizițiile pe care le faci nu îți sunt necesare. Este timpul să investești bani în locuința ta pentru a o transforma în casa visurilor tale. Dacă așteptai să primești bani în această săptămână, în urma unui contract sau parteneriat, este posibil să apară unele întârzieri.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei fi tentată ca în această săptămână să iei o decizie radicală în privința banilor. Este posibil să apară o oportunitate financiară, care necesită să acționezi imediat. Poate fi un pas foarte important, deci trebuie să te gândești bine înainte să iei o decizie. Ai grijă la oportuniștii are nu își doresc altceva decât să profite de pe urma ta.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Se anunță o perioadă bună din punct de vedere financiar pentru tine, după ce Jupiter, planeta norocului, va intra în casa banilor pe 28 iulie. Vor apărea oportunități financiare importante și șansa de a-ți crește economiile. De asemenea, vei învăța să apreciezi mai mult ceea ce ai deja.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

În această săptămână te vei gândi la moduri în care să folosești banii pe care îi ai deja pentru a obține mai multe câștiguri financiare. Apare posibilitatea unei investiții, însă va trebui să faci unele compromisuri. Sectorul parteneriatelor este pus în valoare în această perioadă, iar banii pot veni în urmă un asocieri sau colaborări.

Pești(19 februarie - 20 martie)

În această săptămână te vei confrunta cu faptul ca fondurile pe care le ai sau banii pe care îi câștigi nu îți ajung pentru a-ți urmă pasiunea. Apare dorința de a câștiga mai mult, chiar dacă asta înseamnă să îți asumi responsabilități în plus. Ai grijă să nu promiți mai mult decât poți face. Chiar dacă îți dorești foarte mult ceva costisitor, nu înseamnă că trebuie să te dai peste cap ca să obții de pe o zi pe alta. Încearcă să economisești mai mult.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod