Horoscopul banilor pentru săptămâna 23-29 ianuarie. Taurul poate suferi pierderi

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Cel mai probabil, în această săptămână, vei face o investiție. Mișcările planetare din aceste zile indică faptul că ar trebui să consulți un expert înainte de a-ți pune banii la bătaie.

Este posibil să existe unele câștiguri financiare pe care le poți primi de la membrii familiei tale. Săptămâna aceasta s-ar putea să cheltuiești bani pe petreceri și ieșiri. De asemenea, s-ar putea să vizitezi o locație străină ca turist.

Vei avea oportunitatea de a câștiga bani din afacerea ta și e posibil să primești profitul în avans.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Bugetul tău poate fi mai mic în această săptămână. Ar trebui să ai un plan în prealabil cu privire la cheltuieli, deoarece ar putea apărea unele neprevăzute.

Mișcările planetare din aceste zile ar putea duce la conflicte cu membrii familiei și acest lucru poate duce la pierderi financiare sau pierderi legate de proprietăți. Nu este exclusă o criză financiară.

Cheltuieli neașteptate legate de sănătate ar putea fi suportate în această săptămână.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Săptămâna aceasta trebuie să lucrezi la planificarea financiară, precum și să îți planifici banii astfel încât cheltuielile să nu fie afectate. În ultimele zile ale acestei săptămâni, s-ar putea să te confrunți cu o criză financiară.

Ar fi bine să se evite orice investiție majoră și să se acorde mai multă atenție în ceea ce privește prudența.

De asemenea, ar putea exista cheltuieli pentru soț și socrii, din păcate inutile.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Săptămâna aceasta este benefică pentru bani, chiar dacă în primele zile ale sale te-ai putea confrunta cu unele eșecuri care te împiedică să îți recuperezi banii. Nu te implca în tranzacții sau investiții imobiliare semnificative.

Există posibilitatea ca unii dintre voi să aibă cheltuieli ca urmare a lucărilor legate de reparații sau renovări. Partenerul/a îți poate solicita un împrumut și, de asemenea, se pot ivi cheltuieli legate de sănătatea ta. Investiția în sănătate este singura permisă pentru moment.

Leu(22 iulie - 22 august)

Astrele te sfătuiesc să îți controlezi cheltuielile în această săptămână, deoarece există riscul apariției unora neașteptate. Cei mai mulți bani se vor duce pentru familie și casă.

Din fericire, o sumă de bani de care ai și uitat se va întoarce la tine dublată. Un prieten bun te răsplătește pentru tot ajutorul acordat cândva.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta vei învăța cum să investești banii, dar pentru moment vei prefera să îi cheltui decât să-i pui deoparte. Investițiile anterioare îți vor aduce un profit sănătos.

Totuși, săptămâna aceasta nu este cel mai bun moment pentru o achiziție semnificativă în domeniul imobiliar.

Unele cursuri pentru îmbunătățirea competențelor pot costa bani. Încearcă să îți achiți toate datoriile și obligațiile, facturi și impozite, în această săptămână.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În ceea ce privește situația ta financiară, lucrurile încep să o ia la vale. Se pare că veniturile sunt mai mici, iar cheltuielile mai mari.

Încearcă să fii mai chibzuit/ă până îți găsești ritmul sau până găsești o nouă sursă de venit.

Orice ajutor este binevenit acum, însă nu mulți se oferă să ți-l acorde.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ura! Săptămâna aceasta vei primi o sumă de bani neașteptată sau ți se va returna ceea ce este al tău. Indiferent de situație, îți merge din ce în ce mai bine și îți vei putea face mofturile.

Dacă ai în plan să achiziționezi un obiect de valoare, acest lucru este posibil acum. Urmărește ofertele, norocul îți poate zâmbi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În ceea ce privește banii, săptămâna aceasta se va dovedi de bun augur. Mișcările planetare din aceste zile îți scot în față oportunități grozave de câștig.

Dacă ai în plan să îți schimbi locul de muncă, acum este momentul să o faci. Vei găsi ceva grozav acolo unde cauți mai puțin.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În ceea ce privește banii, săptămâna aceasta vei avea ocazia perfectă de a te afirma atât în afaceri, cât și la locul de muncă. Nimic nu te poate surprinde, deoarece ești foarte bine pregătit/ă.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, astrele te lasă singur/ă în acest demers. Vei fi nevoit/ă să te descurci pe cont propriu.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ai o afacere, această săptămână va fi benefică pentru tine.

Cineva va vedea că îți merge bine și va veni la tine cu rugămintea de a-i acorda un mic ajutor financiar. Oferă-l doar dacă știi că e o persoană de încredere.

De asemenea, o moștenire este în cărți!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Din punct de vedere financiar, săptămâna aceasta poate avea un început bun.

Cu toate acestea, chiar dacă este posibil să ai un venit solid, în cele din urmă o să trebuiadcă să faci față unor presiuni financiare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod