Horoscopul săptămânii 23-29 ianuarie. Unii Gemeni vor divorța din cauza socrilor

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dragoste

Ai putea întâmpina unele probleme de comunicare în relația ta în această săptămână. Evită să fii indus/ă în eroare de alții și vorbește cu partenerul/a tău/ta într-un mod sincer și rezonabil.

Poate exista o neînșelegere în căsnicie. Evită să folosești limbaj agresiv și depune eforturi pentru a-i oferi soțului/soției spațiu. Acesta este momentul să îți păstrezi calmul atunci când vine vorba de familie. Un dezacord minor poate provoca tensiune.

Dacă ești singur/ă, vei primi propuneri neașteptate de la un prieten vechi.

Bani

Cel mai probabil, în această săptămână, vei face o investiție. Mișcările planetare din aceste zile indică faptul că ar trebui să consulți un expert înainte de a-ți pune banii la bătaie.

Este posibil să existe unele câștiguri financiare pe care le poți primi de la membrii familiei tale. Săptămâna aceasta s-ar putea să cheltuiești bani pe petreceri și ieșiri. De asemenea, s-ar putea să vizitezi o locație străină ca turist.

Vei avea oportunitatea de a câștiga bani din afacerea ta și e posibil să primești profitul în avans.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Dragoste

Săptămâna aceasta ar putea exista o scurtă întâlnire informală cu socrii. Astrele te sfătuiesc să te retragi de la orice dezbatere cu aceștia, deoarece v-ar putea afecta relația din cauza diferențelor de opinie.

Pot exista noi întorsături în viața amoroasă și călătorii care ar stimula viața de familie.

De asemenea, nu este exclus ceva stres din cauza unei neconcordanțe cu un membru al familiei. Ar trebui să fii atent/ă în timp ce vorbești și să fii amabil/ă și politicos cu familia și partenerii de viață, deoarece acest lucru poate influența relațiile tale conjugale.

Bani

Bugetul tău poate fi mai mic în această săptămână. Ar trebui să ai un plan în prealabil cu privire la cheltuieli, deoarece ar putea apărea unele neprevăzute.

Mișcările planetare din aceste zile ar putea duce la conflicte cu membrii familiei și acest lucru poate duce la pierderi financiare sau pierderi legate de proprietăți. Nu este exclusă o criză financiară.

Cheltuieli neașteptate legate de sănătate ar putea fi suportate în această săptămână.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dragoste

Unii dintre voi s-ar putea să primească o cerere în căsătorie sau propuneri legate de evoluția relației. Acest lucru te va bine dispune. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să eviți să dai răspunsuri rapide.

Lucrurile ar putea fi dificile din cauza faptului că nu ai sprijinul socrilor. Trebuie să fii atent/ă când iei orice decizie majoră legată de viața ta conjugală în această săptămână.

În cuplu, astrele te sfătuiesc să eviți discuțiile inutile și să nu vă învinovățiți unul pe celălalt pentru greșelile din trecut, deoarece nu va avea un efect bun. Încearcă să ai o atitudine umilă și să rezolvi pașnic problemele dintre tine și partener/ă.

Relațiile au nevoie de grijă și atenție dacă îți iubești cu adevărat partenerul/a, atunci lucrurile vor merge bine.

Bani

Săptămâna aceasta trebuie să lucrezi la planificarea financiară, precum și să îți planifici banii astfel încât cheltuielile să nu fie afectate. În ultimele zile ale acestei săptămâni, s-ar putea să te confrunți cu o criză financiară.

Ar fi bine să se evite orice investiție majoră și să se acorde mai multă atenție în ceea ce privește prudența.

De asemenea, ar putea exista cheltuieli pentru soț și socrii, din păcate inutile.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Dragoste

S-ar putea ca atenția ta să se îndrepte spre copii în această săptămână, ai putea afla că ești însărcinată sau să devii părinte. O femeie însărcinată trebuie să se asigure că își face controalele regulat.

Acest lucru poate avea un efect major atât asupra relației personale, cât și a celor profesionale. Mișcările planetare ar putea provoca dezacorduri în gândire cu soțul/soția sau cu oamenii din jurul tău.

În general, trebuie să acorzi multă atenție relațiilor personale din viața ta în această săptămână. Menținerea unei atitudini constructive și exersarea răbdării înainte de a răspunde altor persoane este vitală.

Ia-ți măsuri de precauție suplimentare înainte de a face orice mișcare semnificativă în domeniul dragostei.

Este posibil ca un coleg de serviciu sau o cunoștință să-ți propună din senin să aveți o relație.

Bani


Săptămâna aceasta este benefică pentru bani, chiar dacă în primele zile ale sale te-ai putea confrunta cu unele eșecuri care te împiedică să îți recuperezi banii. Nu te implca în tranzacții sau investiții imobiliare semnificative.

Există posibilitatea ca unii dintre voi să aibă cheltuieli ca urmare a lucărilor legate de reparații sau renovări. Partenerul/a îți poate solicita un împrumut și, de asemenea, se pot ivi cheltuieli legate de sănătatea ta. Investiția în sănătate este singura permisă pentru moment.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dragoste

În ceea ce privește dragostea și relațiile, săptămâna aceasta va fi cu de toate. Cert este că succesul va veni doar dacă ai răbdare.

Din cauza greșelilor din trecut, ar putea exista ciocniri de ego între tine și partenerul/a de viața și te poți confrunta cu provocări incerte. Prin urmare, astrele te sfătuiesc să eviți discuțiile inutile care pot duce la certuri în cuplu.

Săptămâna aceasta ai grijă sporită de sănătatea copiilor tăi.

Bani

Astrele te sfătuiesc să îți controlezi cheltuielile în această săptămână, deoarece există riscul apariției unora neașteptate. Cei mai mulți bani se vor duce pentru familie și casă.

Din fericire, o sumă de bani de care ai și uitat se va întoarce la tine dublată. Un prieten bun te răsplătește pentru tot ajutorul acordat cândva.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dragoste

Astrele sunt de partea ta în ceea ce privește dragostea. Petrecerea timpului de calitate împreună cu persoana iubită vă va întări relația.

Cu o înțelegere corectă, mariajul va merge bine. Conexiunea ta cu soțul/soția va crește. Trebuie să lași orgoliul deoparte și să acorzi prioritate petrecerii timpului unul cu celălalt. O călătorie lungă în doi ar putea fi o idee genială.

Bani

Săptămâna aceasta vei învăța cum să investești banii, dar pentru moment vei prefera să îi cheltui decât să-i pui deoparte. Investițiile anterioare îți vor aduce un profit sănătos.

Totuși, săptămâna aceasta nu este cel mai bun moment pentru o achiziție semnificativă în domeniul imobiliar.

Unele cursuri pentru îmbunătățirea competențelor pot costa bani. Încearcă să îți achiți toate datoriile și obligațiile, facturi și impozite, în această săptămână.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dragoste

Săptămâna aceasta vei avea noroc în dragoste. Se pare că astrele sunt de partea ta și te învață multe lucruri utile pe care să le aplici cu parteenrul/a de viață.

Dacă ești căsătorit/ă, aceste zile vor fi decisive în ceea ce privește evoluția cuplului. Fie decideți să vă măriți familia, fie să o luați pe drumuri separate. Cert este că nu e cu supărare și vei lua cele mai bune decizii.

Dacă ești singur/ă, o ieșire în oraș îți poate scoate în față o persoană extrem de interesantă.

Bani

În ceea ce privește situația ta financiară, lucrurile încep să o ia la vale. Se pare că veniturile sunt mai mici, iar cheltuielile mai mari.

Încearcă să fii mai chibzuit/ă până îți găsești ritmul sau până găsești o nouă sursă de venit.

Orice ajutor este binevenit acum, însă nu mulți se oferă să ți-l acorde.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dragoste

Conform ultimelor previziuni ale astrelor, se pare că viața ta sentimentală va traversa o perioadă foarte bună. Începând din această săptămână, orice neînțelegere cu partenerul/a de viață va dispărea.

Dacă ești singur/ă, în ciuda eforturilor pe care le depui pentru a găsi pe cineva, norocul nu îți surâde. E momentul să te relaxezi, deoarece marea iubire va veni când nu te aștepți.

Bani

Ura! Săptămâna aceasta vei primi o sumă de bani neașteptată sau ți se va returna ceea ce este al tău. Indiferent de situație, îți merge din ce în ce mai bine și îți vei putea face mofturile.

Dacă ai în plan să achiziționezi un obiect de valoare, acest lucru este posibil acum. Urmărește ofertele, norocul îți poate zâmbi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Dragoste

În această săptămână vei avea parte de un eveniment care nu va fi deloc pe placul tău. Vei fi nevoit/ă să mergi la o întâlnire care nu îți aduce nicio satisfacție. Dacă o faci pentru partenerul/a de viață, nu îi reproșa acest lucru.

Dacă ești singur/ă, vestea că un fost iubit revine în peisaj te dă peste cap. Nu te pierde în tăvălugul emoțiilor, deoarece s-ar putea să iei o decizie greșită.

Bani


În ceea ce privește banii, săptămâna aceasta se va dovedi de bun augur. Mișcările planetare din aceste zile îți scot în față oportunități grozave de câștig.

Dacă ai în plan să îți schimbi locul de muncă, acum este momentul să o faci. Vei găsi ceva grozav acolo unde cauți mai puțin.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dragoste

Trebuie să fii prudent/ă în această săptămână, deoarece pot apărea conflicte. Încearcă să creezi o atmosferă cât mai romantică în cuplu și, astfel, riscul scade.

Dacă ești singur/ă, se presupune că vrei acest lucru, deoarece ai în jurul tău o mulțime de admiratori/oare.

Dacă ești căsătorit/ă de curând, viața de familie s-ar putea să te copleșească puțin.

Bani


În ceea ce privește banii, săptămâna aceasta vei avea ocazia perfectă de a te afirma atât în afaceri, cât și la locul de muncă. Nimic nu te poate surprinde, deoarece ești foarte bine pregătit/ă.

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, astrele te lasă singur/ă în acest demers. Vei fi nevoit/ă să te descurci pe cont propriu.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dragoste

Săptămâna aceasta, o problemă de familie s-ar putea să te streseze peste măsură. Ieșirea din rutină și din mediul de acasă va fi o mișcare inteligentă pentru a elibera tensiunea.

Dacă ești singur/ă, un fost iubit/ă te abordează în ideea împăcării. Nu pica în plasa lui/ei, deoarece nu are intenții bune nici de această dată. Lupul își schimbă părul, dar năravul ba!

Bani

Dacă ai o afacere, această săptămână va fi benefică pentru tine.

Cineva va vedea că îți merge bine și va veni la tine cu rugămintea de a-i acorda un mic ajutor financiar. Oferă-l doar dacă știi că e o persoană de încredere.

De asemenea, o moștenire este în cărți!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Dragoste

Vor exista o mulțime de oportunități de dragoste în această săptămână, ceea ce îți poate îmbunătăți șansele de a găsi pe cineva așa cum îți dorești.

Dacă ești singur/ă, influența astrală din aceste zile îți poate infuza viața amoroasă cu flirt și fericire. Chiar dacă nu se leagă nimic serios, distracția și aventura sunt în cărți!

Bani


Din punct de vedere financiar, săptămâna aceasta poate avea un început bun.

Cu toate acestea, chiar dacă este posibil să ai un venit solid, în cele din urmă o să trebuiadcă să faci față unor presiuni financiare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod