Horoscopul dragostei pentru săptămâna 23-29 ianuarie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ai putea întâmpina unele probleme de comunicare în relația ta în această săptămână. Evită să fii indus/ă în eroare de alții și vorbește cu partenerul/a tău/ta într-un mod sincer și rezonabil.

Poate exista o neînșelegere în căsnicie. Evită să folosești limbaj agresiv și depune eforturi pentru a-i oferi soțului/soției spațiu. Acesta este momentul să îți păstrezi calmul atunci când vine vorba de familie. Un dezacord minor poate provoca tensiune.

Dacă ești singur/ă, vei primi propuneri neașteptate de la un prieten vechi.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Săptămâna aceasta ar putea exista o scurtă întâlnire informală cu socrii. Astrele te sfătuiesc să te retragi de la orice dezbatere cu aceștia, deoarece v-ar putea afecta relația din cauza diferențelor de opinie.

Pot exista noi întorsături în viața amoroasă și călătorii care ar stimula viața de familie.

De asemenea, nu este exclus ceva stres din cauza unei neconcordanțe cu un membru al familiei. Ar trebui să fii atent/ă în timp ce vorbești și să fii amabil/ă și politicos cu familia și partenerii de viață, deoarece acest lucru poate influența relațiile tale conjugale.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Unii dintre voi s-ar putea să primească o cerere în căsătorie sau propuneri legate de evoluția relației. Acest lucru te va bine dispune. Cu toate acestea, astrele te sfătuiesc să eviți să dai răspunsuri rapide.

Lucrurile ar putea fi dificile din cauza faptului că nu ai sprijinul socrilor. Trebuie să fii atent/ă când iei orice decizie majoră legată de viața ta conjugală în această săptămână.

În cuplu, astrele te sfătuiesc să eviți discuțiile inutile și să nu vă învinovățiți unul pe celălalt pentru greșelile din trecut, deoarece nu va avea un efect bun. Încearcă să ai o atitudine umilă și să rezolvi pașnic problemele dintre tine și partener/ă.

Relațiile au nevoie de grijă și atenție dacă îți iubești cu adevărat partenerul/a, atunci lucrurile vor merge bine.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

S-ar putea ca atenția ta să se îndrepte spre copii în această săptămână, ai putea afla că ești însărcinată sau să devii părinte. O femeie însărcinată trebuie să se asigure că își face controalele regulat.

Acest lucru poate avea un efect major atât asupra relației personale, cât și a celor profesionale. Mișcările planetare ar putea provoca dezacorduri în gândire cu soțul/soția sau cu oamenii din jurul tău.

În general, trebuie să acorzi multă atenție relațiilor personale din viața ta în această săptămână. Menținerea unei atitudini constructive și exersarea răbdării înainte de a răspunde altor persoane este vitală.

Ia-ți măsuri de precauție suplimentare înainte de a face orice mișcare semnificativă în domeniul dragostei.

Este posibil ca un coleg de serviciu sau o cunoștință să-ți propună din senin să aveți o relație.

Leu(22 iulie - 22 august)

În ceea ce privește dragostea și relațiile, săptămâna aceasta va fi cu de toate. Cert este că succesul va veni doar dacă ai răbdare.

Din cauza greșelilor din trecut, ar putea exista ciocniri de ego între tine și partenerul/a de viața și te poți confrunta cu provocări incerte. Prin urmare, astrele te sfătuiesc să eviți discuțiile inutile care pot duce la certuri în cuplu.

Săptămâna aceasta ai grijă sporită de sănătatea copiilor tăi.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Astrele sunt de partea ta în ceea ce privește dragostea. Petrecerea timpului de calitate împreună cu persoana iubită vă va întări relația.

Cu o înțelegere corectă, mariajul va merge bine. Conexiunea ta cu soțul/soția va crește. Trebuie să lași orgoliul deoparte și să acorzi prioritate petrecerii timpului unul cu celălalt. O călătorie lungă în doi ar putea fi o idee genială.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Săptămâna aceasta vei avea noroc în dragoste. Se pare că astrele sunt de partea ta și te învață multe lucruri utile pe care să le aplici cu parteenrul/a de viață.

Dacă ești căsătorit/ă, aceste zile vor fi decisive în ceea ce privește evoluția cuplului. Fie decideți să vă măriți familia, fie să o luați pe drumuri separate. Cert este că nu e cu supărare și vei lua cele mai bune decizii.

Dacă ești singur/ă, o ieșire în oraș îți poate scoate în față o persoană extrem de interesantă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Conform ultimelor previziuni ale astrelor, se pare că viața ta sentimentală va traversa o perioadă foarte bună. Începând din această săptămână, orice neînțelegere cu partenerul/a de viață va dispărea.

Dacă ești singur/ă, în ciuda eforturilor pe care le depui pentru a găsi pe cineva, norocul nu îți surâde. E momentul să te relaxezi, deoarece marea iubire va veni când nu te aștepți.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În această săptămână vei avea parte de un eveniment care nu va fi deloc pe placul tău. Vei fi nevoit/ă să mergi la o întâlnire care nu îți aduce nicio satisfacție. Dacă o faci pentru partenerul/a de viață, nu îi reproșa acest lucru.

Dacă ești singur/ă, vestea că un fost iubit revine în peisaj te dă peste cap. Nu te pierde în tăvălugul emoțiilor, deoarece s-ar putea să iei o decizie greșită.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Trebuie să fii prudent/ă în această săptămână, deoarece pot apărea conflicte. Încearcă să creezi o atmosferă cât mai romantică în cuplu și, astfel, riscul scade.

Dacă ești singur/ă, se presupune că vrei acest lucru, deoarece ai în jurul tău o mulțime de admiratori/oare.

Dacă ești căsătorit/ă de curând, viața de familie s-ar putea să te copleșească puțin.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Săptămâna aceasta, o problemă de familie s-ar putea să te streseze peste măsură. Ieșirea din rutină și din mediul de acasă va fi o mișcare inteligentă pentru a elibera tensiunea.

Dacă ești singur/ă, un fost iubit/ă te abordează în ideea împăcării. Nu pica în plasa lui/ei, deoarece nu are intenții bune nici de această dată. Lupul își schimbă părul, dar năravul ba!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Vor exista o mulțime de oportunități de dragoste în această săptămână, ceea ce îți poate îmbunătăți șansele de a găsi pe cineva așa cum îți dorești.

Dacă ești singur/ă, influența astrală din aceste zile îți poate infuza viața amoroasă cu flirt și fericire. Chiar dacă nu se leagă nimic serios, distracția și aventura sunt în cărți!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod