Horoscopul banilor pentru săptămâna 22-28 noiembrie. Capricornul va fi salvarea cuiva

Capricornul va fi salvarea cuiva în această săptămână.


Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

La locul de muncă, se vor produce anumite schimbări foarte benefice pentru tine. Îți vor lua o greutate de pe umeri, ceva de care erai îngrijorat/ă se va rezolva, cel mai probabil o chestiune legată de bani.

S-ar putea ca o persoană cu care nu ai avut o relație prea strânsă să părăsească compania. Adevărul este că de acum înainte te vei simți mult mai în largul tău.

Acest lucru îți va stimula creativitatea și talentul. Vei putea face o muncă excelentă pe care o vei vedea răsplătită mai târziu.

Pe de altă parte, fii atent/ă la o persoană care îți propune o afacere aparent foarte avantajoasă, s-ar putea să nu fie chiar așa. 

Poate te interesează și: 3 zodii care își iartă partenerul, chiar dacă au fost înșelate

Taur(21 aprilie - 21 mai)

O săptămână grozavă se anunță pe plan profesional, deoarece te bucuri de o protecție astrală suplimentară în acest domeniu. O vei observa imediat, deoarece o problemă care te îngrijorează de ceva timp va fi în sfârșit rezolvată.

În ceea ce privește bani, dacă apar cheltuieli neprevăzute, nu te lăsa copleșit/ă, deoarece persoane foarte apropiate te vor ajuta să faci față acestei probleme.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele îți vor oferi în această săptămână o protecție specială care privește multe aspecte ale vieții tale, dar mai ales capacitatea intelectuală. Vei avea o mare putere de concentrare și vei putea performa în orice lucrare sau sarcină pe care o primește în aceste zile.

Acestea sunt zile bune și pentru afaceri. Vor apărea oportunități imbatabile pentru tine, care îți vor permite să îți mărești veniturile și să îți stabilizezi situația financiară.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Ești într-un moment grozav, ți-ai declanșat carisma și puterea de convingere datorită influențelor astrale. Poți face ce vrei din lume dacă îți pui mintea. Va fi mai ales benefic dacă te ocupi cu activități legate de vânzări sau relații publice.

Nimeni nu va putea rezista farmecului tău, cu atât mai puțin să primești un refuz.

Îți aceste zile ți se poate propune să călătorești în interes de serviciu într-un viitor nu prea îndepărtat. Acceptă, pentru că te așteaptă o experiență de neuitat. Nu rata această oportunitate!

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă să rămâi calm/ă, chiar dacă o ceartă la locul de muncă îți pune nervii la încercare. Un șef poate fi cauza acestei situații. Vei fi tentat/ă să demisionezi, dar nu ar trebui să o faci. Ai răbdare pentru că în câteva zile totul va reveni la normal și s-ar putea ca această persoană să-ți ceară scuze într-un fel.

Dacă o duci greu cu banii și ești în căutarea unui loc de muncă, o persoană cunoscută îți va oferi un contact care îți va fi de mare folos.

Aspectul financiar în acest moment este cauza multor griji care îți strică liniștea. Cheltuielile tale depășesc veniturile. Nu este vorba de ghinion, ci de o proasta gestionare. Banii vin, dar nu îi gestionezi bine. Este timpul să remediezi această problemă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Încearcă să fii obiectiv/ă, astfel încât iluziile să nu modifice realitatea. Cu toate acestea, este un moment grozav pentru tine și ești motivat/ă să muncești mai mult decât oricând și acest lucru dă întotdeauna roade.

Chiar dacă nu vei câștiga mai mulți bani curând, aceștia vor veni la timpul potrivit. În acest moment, situația ta financiară nu este deloc îngrijorătoare, așa că tot ce faci, faci din pasiune. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Oricât de mult ai încercat să pui capăt sarcinilor în așteptare și situațiilor care trebuiau făcute, lipsa de energie te împiedicase. Spre mijlocul săptămânii, vei simți că îți recapeți vitalitatea și odată cu ea puterea necesară pentru a-ți desfășura munca.

Nu te apuca de toate odată, mergi pas cu pas și vei reuși.

În ceea ce privește banii, se pare că nimic nu te va mai împiedica de această dată să faci acea achiziție mult dorită. Ai început de mult timp să economisești, iar acum ai ajuns la suma necesară.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ți-ai îmbunătățit capacitatea de concentrare și, de asemenea, de a asumila cunoștințe. Este o săptămână bună pentru a te dedica studiului, deoarece îți va fi mai ușor să înveți.

În ceea ce privește banii, ai putea primi un apel pentru o întâlnire promițătoare. Persoana respectivă te poate ajuta să urci multe trepte în carieră, fapt ce atrage după sine o situație financiară mai bună.

Dacă ai o afacere, acum începe pentru tine un ciclu cu multă activitate și muncă, uneori copleșitoare. Merită tot efortul, deoarece vei obține multe beneficii.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Deși dai randament când mediul este armonios și liniștit, te așteaptă o săptămână de stres. Ai putea avea o problemă cu o persoană de la locul de muncă din cauza unei încercări de a-ți face rău în fața șefilor tăi. Va trebui să-ți spui ferm punctul de vedere.

Dacă ai o afacere, va trebui să treci peste o oarecare criză. Nu dispera și încearcă să te folosești de experiența pe care ai dobândit-o și în alte ocazii când te-ai confruntat cu aceeași problemă.

Vei putea ieși din ea, fără pierderi prea mari. Pe de altă parte, te-ar putea ajuta și banii care vor ajunge la tine pe neașteptate în aceste zile.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Zilele acestea, va trebui să dai o mână de ajutor, poate pe partea economică, cuiva de la serviciu care trece printr-o problemă serioasă. Acest lucru îți va oferi o bunăstare deosebită și, de asemenea, te va ajuta să câștigi un prieten adevărat pe viață.

Situația ta financiară este una bună spre foarte bună, așa că nu ai niciun motiv să nu o faci!

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă ești pe cale să finalizezi un proiect pe care l-ai avut pe mână, fă-o în această săptămână, deoarece ai tendința de a modifica lucrurile sau de a o lua de la capăt. De multe ori acest lucru funcționează pentru tine, termini mai târziu, dar iese foarte bine. Cu toate acestea, acum nu este cazul.

Închide acest cerc pentru a putea deschide unul nou foarte promițător din punct de vedere financiar.

Dacă nu ești mulțumit/ă de locul actual de muncă, deoarece simți că poți mai mult, este timpul să te gândești la o schimbare pe acest plan.

Pești(19 februarie - 20 martie)

La locul de muncă, va trebuie să te confrunți cu un conflict. Un coleg sau un șef vrea să îți pună în cârcă ceva care nu te privește și cu care nu ai nicio legătură. Nu te supăra, deoarece tocmai asta vor să se întâmple.

Încearcă să nu îți pierzi controlul și concentrează-te pe munca ta. Dacă o faci, vor renunța. Nu te descuraja de acest episod, deoarece te așteaptă o perioadă de înflorire profesională și financiară în viitorul tot mai apropiat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod