Horoscopul dragostei pentru săptămâna 22-28 noiembrie. Săgetătorul își va recăpăta liniștea doar dacă va spune ce simte

Săgetătorul își va recăpăta liniștea doar dacă va spune ce simte cu privire la o problemă amoroasă.


Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta te afli sub influența unei conjuncții astrale foarte favorabile. Multe lucruri pozitive te așteaptă în aceste zile, în special vești bune în mediul familial.

Dacă ești implicat/ă într-o relație serioasă, în aceste zile legătura dintre tine și partenerul/a de viață se va consolida.

Dacă ești singur/ă în acest moment, începe o etapă în care poți realiza ceea ce ți-ai propus. Atractivitatea ta va fi sporită și nimeni nu va putea rezista farmecului tău.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

În ceea ce privește dragostea, dacă ai trecut recent printr-o dezamăgire amoroasă, vei începe să vezi din nou luminița de la capătul tunelului după o perioadă de intensă tristețe.

Acest lucru ți-a provocat mult scepticism cu privire la iubire și deja credeai că nu te vei mai îndrăgosti niciodată. Totuși, Cupidon apare în aceste zile și are săgețile pregătite pentru tine.

La orizont va apărea o persoană care îți va reda credința în iubire și dorința de a încerca din nou,

Nu te mai preface că îți place să fii singur/ă și liber/ă, pentru că nu este deloc așa. Îndrăznește să faci pasul cel mare și pornește în această nouă experiență. 

Poate te interesează și: 3 zodii care își iartă partenerul, chiar dacă au fost înșelate

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În dragoste, deși lucrurile merg destul de bine penru tine, ai o atitudine egativă față de problemele sentimentale.

Ți-ar plăcea ca partenerul/a să acționeze într-un anumit fel, dar se pare că este mai degrabă invers.

Amintește-ți că dragostea adevărată nu presupune impunere. Dacă vrei să-ți convingi partenerul/a de ceva, apelează la afecțiune și tandrețe.

Dacă vrei să eviți certurile prostești, amintește-ți, de asemenea, că neîncrederea este cel mai mare dușman, așa că respectă persoana iubită și oferă-i libertatea pe care toată lumea are dreptul să o aibă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

În dragoste, dacă ești implicat/ă într-o relație de mult timp, s-ar putea să-ți lipsească un pic emoția. Simți că pasiunea s-a diminuat și că ai nevoie de o provocare. Nu o căuta în altă parte! Străduiește-te să recuperezi ceea ce v-a aduc împreună.

Dacă ești singur/ă, cel mai probabil te așteaptă diverse activități împreună cu prietenii tăi. Într-una dintre ocazii, ai șansa de a întâlni o persoană care îți va face ochi dulci. Distrează-te, însă nu lua lucrurile prea în serios!

Leu(22 iulie - 22 august)

În dragoste, evită prin toate mijloacele să te cerți cu persoana de lângă tine. Ai putea regreta, deoarece se vor spune vorbe urâte care nu mai pot fi șterse cu buretele.

Dacă ești singur/ă, nu vei avea norocul să întâlnești pe cineva cu care poți avea o relație, nici măcar o aventură. Nu te afunda în melancolie, deoarece ai o mulțime de oameni în jurul tău care te iubesc.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În viața ta domnește armonia și îți va fi ușor să relaționezi cu toată lumea și mai ales cu familia ta. Vei avea ocazia să te întâlnești în weekend cu un mic grup de rude și prieteni. Le poți spune despre acele planuri noi care au apărut în ultimele zile și care te încântă atât de mult.

Cu toate acestea, în ciuda bunăstării din jurul tău, ceva nu este în regulă. Te simți singur/ă, deși ai un/o partenerul/ă.

Problema este comunicarea, persoana iubită nu știe exact ce vrei, deoarece nu i-ai spus niciodată deschis. A sosit momentul să fii sincer cu cel/cea de lângă tine și să-i spui ce așteptări ai de la relația voastră. Fă-o, vei fi surprins/ă plăcut!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

În domeniul sentimental, s-ar putea să fii dezamăgit/ă de persoana care se află lângă tine. Tu ți-ai făcut partea și ai încercat să dai totul pentru a obține stabilitatea dorită, dar nu același lucru se întâmplă și în cazul lui. Mai mult, este din ce în ce mai distant în ultima vreme.

Acum este momentul ideal pentru a lua decizii pe acest plan, acestea vor fi cele potrivite.

Amintește-ți că, dacă nu ești fericit/ă, nu are rost să continui pe acea cale. 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

În dragoste, dacă în acest weekend plănuiești să pleci undeva cu partenerul/a de viață, fă-o cu mai mulți oameni decât doar voi doi. Socializarea vă va face bine amândurora și veți evita să vă certați din prostii.

De asemenea, te vei bucura de un simț al umorului excelent și acest lucru este întotdeauna util. Din acest motiv, vei fi un bun mediator pentru unele dintre rudele tale care încearcă să se împace. Vei face ca tensiunea din familia ta să dispară.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În dragoste, ești foarte afectat/ă de o relație de iubire care nu s-a concretizat. Încearcă să închizi acest capitol definitiv.

Dacă nu ai avut curaj să-i vorbești acelei persoane și să îi spui ce crezi și simți, fără măcar în scris. Îți vei recăpăta liniștea și vei putea lăsa definitiv acest episod în urmă.

În fața ta te așteaptă noi posibilități de a iubi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Există un pericol în această săptămână, și anume că te poți îndrăgosti de un/o coleg/ă de serviciu. Amintește-ți că amestecarea acestor două planuri, muncă și dragoste, uneori funcționează, dar de obicei nu este o combinație bună.

Mai ales acum când s-ar putea să treci un moment de criză cu partenerul/a de viață. Când a început relația voastră, totul părea perfect, dar încetul cu încetul ai tot observat atitutdini care nu îți place deloc.

Dacă te gândești la posibilitatea unei pauze, zilele acestea vei avea claritatea mentală de care ai nevoie pentru a lua o decizie bună.

Poată faptul că ai descoperit că există o altă persoană de care îți place te-a făcut să găsești acum aspecte negative la partenerul/a tău/ta.

Subconștientul este foarte puternic uneori, evaluează totul foarte bine!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Capitolul dragoste din această săptămână este imbatabil. Vei avea o energie specială care va fi îndreptată spre iubire și romantism.

Poți trăi nopți de pasiune intensă.

De asemenea, comunicarea cu persoana iubită se va îmbunătăți și relația voastră va fi consolidată. 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

Pești(19 februarie - 20 martie)

Vei avea parte de o săptămână fantastică în domeniul sentimental.

Dacă în adâncul inimii tale aștepți o persoană super specială care să te facă să te îndrăgostești profund, acum este momentul perfect pentru a-ți evidenția toate calitățile.

Vei putea atrage spre tine acea persoană care îndepliniște exact ceea ce cauți.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod